@aposport bu ürünler kullanımı kesince eski haline geri dönen ürünlerden mi
@aposport bu ürünler kullanımı kesince eski haline geri dönen ürünlerden mi
bu uraw kozmetikten aldım bende. var mı bilgisi olan kullanan vs ?
Find what you love and let it kill you
Evet aynen. Minoxidil kökenli ürünleri kullanmayı bırakırsan eskiye döner. Birnevi bağımlılık. Ama kullandığında farkı kısa zamanda çok net görüyorsun.
Yakın zamanda saç ektiren arkadaşlarım oldu. Onlara da ekimi yapan doktorlar bu Minoxidil kökenli ürünlerden önermiş.
Hatta Spectral DNC-N in yerli üretim farklı isimli, kutusu benzer sahtesi bile var. Bu nedenle firma ambalaj değiştirdi.
Finasterid biraz sıkıntılı, testesteron işlerinden dolayı. Saç ekimciler genelde minoxidil öneriyor, Finasterid 'i sadece Doktor Koray Erdoğan öneriyor saç ekiminden 2 ay önce başlamayı.
minoxidil'i de eczaneler sabah 5 akşam 5 fıs falan diyorlar, sonra bıraktığında vay efendim saçlarım daha çok döküldü modu oluyor. minoxidil'i seyrek olan alana sabah 2 akşam 2'den fazla sıkmamak gerek.
saçlarınızı güçlendirmek için biotin kullanabilirsiniz, erkek için xpecia tablet yada solgar biotin kullanın saçlarınızı besler. şampuan olarak da sebamed yada alpecin kullanabilirsiniz. ancak bunların hiç biri saç çıkarmaz, sadece dökülmeyi yavaşlatır, bıraktığınız anda eskisinden daha çok dökülme yaşarsınız.
İşin çözümü hapta tüpte değil ektirmekte, bu işte işinde uzman çok iyi doktorlar var. 5 ay zorlanırsınız saç ektirseniz ondan sonra iyi olur.
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
roller ı çok sürmeyin. 10 sn civarı yeterli.
Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler bu sitede kullanan birisi var. Sonuçlarını da paylaşıyor. Bende buradan görüp satın almıştım.
Bir inceleyin isterseniz.
Bu urunu yapan avrupa yakasinda bir amca. Benim gittigim berberde satiyo bundan. Adamdan 200 liraya aliyorlar. Tamamen bitkisel. Bahsettiginiz seyle ayni midir bilmiyorum ama. Banada berberin gosterdigi resimlerde adamin saclar beyaz siyah olarak cikartiyor saci. O dikkatimi cekti. Ama cikartiyor. Benim mudure bahsetmistim durumu. Oda icerenkoyde kendi berberinden aliyomus. Berber bunlara 600 e veriyor. : )
arkadaşlar merhaba,
bi arkadaşım için bakıyoruz da bu Luis Bien marka Mavi Serum çıkmış. bu gratislerde vs. de satılıyor
öyle dalgaya bi şeyi yok, Sağlık bakanlığı onaylı diyorlar
var mıdır bilen?
Benim arkadaşta isimsiz mavi şişeden kullanıyordu her hafta kullandığı zaman çıktığı belli, kullanmayı bıraktı eski haline döndü![]()
uraw var bende.
alerji yaptı.
4 şişe. isteyene hibe edebilirim.
maalesef ürünleri bulamadım. sanırım hanım çöpe atmış.
kusura bakmayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)