Altınovadan girip bursa istikametine giderken tünellere gelmeden önce radara girmiştim. Köprü dahil hız koridoru uygulaması yok ama mobil radarlara dikkat
Altınovadan girip bursa istikametine giderken tünellere gelmeden önce radara girmiştim. Köprü dahil hız koridoru uygulaması yok ama mobil radarlara dikkat
Yeryuzunde bu tarz bi fiyatlandirma olamaz
Gidis gelis 520 TL nedir
S...... sizin yapicaginiz hizmeti de yolu da..
Gun gelicek bu soygunlarin ( 3.kopru ,avrasya tuneli ,izmir otobani ) hesabi sorulacak elbet ya sabir..
Bayram harici kimsenin kullanacağını sanmıyorum gene zenginlerin işine yaradı sadece Akhisar girişini kullanırım o yoldaki trafik lambaları yüzünden
Ankara-İstanbul dewlet otobanı 25 TL galiba...........
Okumadan imzalamam.....
130-140km civarı avantajı var bana ben o fark için 35tl yakıt harcıyorum varsın 1-2 saat gec olsun 256tl yerine 35tl... dönüş yakıtımı otoyola vermeye gerek yok....
Hizmet yol süper ama herkese uygun değil![]()
Bu arada açılışta fiyat konuşulmasın diye açıklamadılar henüz. Sanki bedava gibi tören yaptılar paranın p si konuşulmadı, törene gidip alkışlayan vatandaşların kaçı kullanabilecek yolu ?
Bu gün istanbul dan bodrum a geldim Körfez’i dolaştım süre olarak 30-40 dk oynadı yaktığım yakıt max 20 tl sadece Akhisar İzmir arası otoban kullandım 39 tl kesti . Osmangazi ve otabanı komple kullansaydım 250 civarı para ödeyecektim akıl mantık işi değil valla
ALFA ROMEO MİTO QV
Arkadaslar,
Hizmet guzel bu yatirimlar doviz ile yapildigi icin bize pahali geliyor cunku 3.sinif ulkeyiz. Avrupada tum yollar doviz cinsinden fiyatlandiriliyor. Ama gel gorki onlar zaten doviz kazaniyor. Ben sirketin hic bir aracini malesefki bu yollari kullandiramiyorum tica araclar icin bu yollar 750 tl yi asiyor malesef.
Basimizdakilerde bu biliyor ama yaptik oldu kullanmiyor oliyorlar,adam gecen gun aciklama yapiyor bmw 3 seri araca binenlere fakir dedi,kendinin ve ahbaplarinin yasadigi hayat ile halinkini bir tutuyor.
şunu 50tl yapıcaklardı herkes doya doya kullancaktı.
Romeo <3 Giulietta
Ne kadar az araç geçerse adamların işletme maliyeti düşer
Herşey dahil 100 TL olmalıydı.
Mantıklı olması için.
Allahtan ben uzun yolu seviyorum.
İnşallah halkımız bu paralı yolu kullanır.
Bende bedava yolda aheste aheste giderim.
Gidiş dönüş 500 TL ekstra vereceğim parayı
1.5 depo mazot alırım.Yaklasik 1600 km yol daha yaparım.
O yolu kullanacaklarin para ile derdi olmayan insanlar olacağı kesin.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
1-2 ay önce en zengin iş insanı söyle demişti inşaat veya yol yapılmadan rant olmaz paylaşılmaz her şeyin sebebi bu başka türlü nasıl para aktarabilirsin ki ortada bir şey olmalı şu an ortada 400 km otoyol var bu rant baya gider, bu arada zengin iş adamı Rahmi KOÇ .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
İstanbul'dan İzmir'e gidecekler için gerçekten çok pahalı. Ben olsam tercih etmezdim sanırım.
Ama benim kullanacağım kısım Bursa Batı - Balıkesir Batı arası 54.10TL (tahminim 180-200 km civarı) Evet yine biraz fazla ama Karacabey trafiğini çekmektense o parayı öderim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)