Herkese selam öncelikle aramızdaki rx7 sahipleri var ise bu yaz bir buluşma yapmak istiyoruz şuan whatsapp grubumuzda 18 kişiyiz daha fazla kişinin olduğunu düşünüyoruz lütfen sizlerde aramıza katılın![]()
Herkese selam öncelikle aramızdaki rx7 sahipleri var ise bu yaz bir buluşma yapmak istiyoruz şuan whatsapp grubumuzda 18 kişiyiz daha fazla kişinin olduğunu düşünüyoruz lütfen sizlerde aramıza katılın![]()
Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum
18 tane yürüyen rx7 olması sevindirici. Kaç tanesi fd acaba?
Şahane gerçekten, fd'lerin hepsi rotary mi?
Rx7'ler en sevdiğim japonlardır özellikle FC kasalar. FD'yi nedense çok sevemedim bir türlü. Buraya bol bol resim eklerseniz sevinirim.
biraz arşivi düzenleyip daha düzgün fotoğraflar yüklerim![]()
Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum
Ls 2 v8 motorlu bi fd kasa hayalimdir. Bu gidişlede hayalim olarak kalacak![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
6 tane fd olması gerçekten şaşırtıcı oldu benim için, güzel günlerde kullanın hocam
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
satılık olan çok güzel be, benim rüya arabamdır FD... Ama o fiyat nedir abi 600 bine lamborghini var , ferrari var , 911 turbo var yani ederi asla değil ama yine dünyanın en güzel arabası![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Fotolari goremiyorum yurt disinda oldugumdan dolayi...
Yillar icinde kirmizi siyah ve beyaz FD gormustum hep ilanlarda farkli zamanlarda... Burada da FD kasa cok degerli ve bulmak kolay degil... rx8ler ise suan insanlarin offer ver al seklinde sattigi araclar genellikle... Kaldi ki ben onuda cok severim ama henuz o kadar bos vaktim olmadi almak icinMazda tekrar bu tip bir arac uretir mi bilemiyorum. Defsalaca uretilecegi ve sonrasinda da ertelendigi aciklandi.
Benimde favorimdir FD... Keske alabilsem...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
en pahalısı 48.000 dolar yani 48.000 birim.. bizim 48.000 tl miz ... oda 2002 model TypeR versiyonu..
Used MAZDA RX-7 for sale | 73 Stock Items| tradecarview
en ucuzu 9.000 dolar.. yani 15.000 - 20.000 dolara temiz mis gibi alırsın... Burada clio parası.
Bi kaç seneye 3 rotor turbo veya 4 rotor n/a hayalim olan beni baya ilgi konusu etti.
Yakın ilde olursam eğe gelmeyi isterim.![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
595 bin TL ye gerçekten satabileceklerini düşünüyorlar mı bu kırmzı FD yi? İnsanımız abartmayı ne kadar çok seviyor.
FD'leri şu şekilde sıraladım ;
13b turbo
şuan rotary var yeni mavi eski rengi turuncu yeni hali SG plaka olan
turuncu olanın yeni hali
2jz swaplı
bu da şuan ls swaplı olanın bulunduğu zamanki hali
ls swaplı olan şuan boyandı koyu mor renk en kısa zamanda güncel fotoğrafını eklerim
bunun hakkında doğru düzgün bir bilgi yok bilgisi olan yazarsa sevinirim
Peter Farrel Edition
Gümrükten yeni satılan![]()
4 fotoğrafdaki Pettit Racing in yaptığımı acaba... Bir tane siyah o olmalı.. Tabi farklı renge boyanmadı ise... 1999 da görmüştüm cadde de , sahibi ile konuşmuştuk...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)