6 ay sonrada gelebilir 9 ay sonrada onu kimse bilemez.
provizyon hakkında bir bilgim yok.ben filo kiralarım min 36 ay şirketlere, öyle günlük haftalık olmadığından provizyon vs o konulardan anlamam ;)
Printable View
e5 de yerim diye hep beylikdüzünden levente temden gidiyordum , temde yedik Halıcıoğlu tarafında :)
K.çekmece Sefaköy yönü cennetteki köprü altındaki boşlukta beyaz accent blue arkadan çekiyor. Merter Topkapı yönü metro köprüsünü geçip e5 e çıkarken taralı alana park edip yine arkadan çekiyorlar araçların ikiside beyaz accent blue bu bölgelerde koridor yok diye yardırmayın seyyardan yapıştırıyorlar.
Şile yolunda 170-180 giderken radarı son anda gördüm. 2 ayak frenin üzerine çıktım ceza yememek için. Araba haliyle sapıttı 4lü flaşör falan arkası gelir gibi oldu. Yanımdaki arkadaşım "A.mk bırak ceza yiyelim ben öderim canımızdan değerli mi" diye sitem etmişti. O geldi aklıma :D
Kavacık tan 3. köprü yoluna giden arkadaşlar . Tünel sonrası veBeykoz konakları öncesi koridor uygulaması başladı.
Bilginize...
Siz yine E5 te ceza yiyorsunuz. Aksam 23.00 civarinda beylikduzu haramidere den yokus asagi inerken yanyolda 88 le ceza geldi dun, gezici radardan :)
iyice çoştu ceza olayı çok dikkatli olmak lazım artık , maaş falan dayanmaz bu işe :)
E5 radarları tersten çekim yapabiliyor mu? Bir de 1 km öteden algılıyorlar muhabbeti çıktı ne kadar doğru?
hahaha aynen öle gibi
E5'te 2-3 sene önce eski arabamla ceza yemiştim, o da trafik 60-70'le akıyor, bi boşluk oldu yardırdım tekrar frene bastım. Mobil EDS çakmış cezayı, şerefsiz :) Ulan zaten gitmiyor trafik, bi 25m gazladık onu yakaladı :)
Valla söylediğiniz yerler çok enteresan, arkadaşım Avrasya'nın içinde gazlıyor bişey gelmiyor, bana ara sokakta bile gelir bu balla...
E5 Altunizade 90'ın üzeri, Uzunçayır köprü inişi 110-120 ile E5 sapağına giriş, E5'te ara ara vites küçültüp gazlamalar... Konuyu görünce kontrol ettim ama herhalde henüz tebliğ edilmedi :D
Bana eski A1'den İstanbul Kurtköy'den 213TL ceza gelmiş gişe giriş çıkışlarından geçirmişler ne cezası olduğuu anlayamadım 6 tane gişeden 213TL gelmiş hız değil, kaçak geçiş olamaz HGS vardı araçta vs anlamadım durumu?