Keşke doğan slx im olsa![]()
Keşke doğan slx im olsa![]()
Uzman desteği alın kardeşim.
acıkcası son sınıfa kadar geldiğin için bukadar sabretmişsin okulu bitir ilk başta , diplomayı bir koşeye koyduktan sonra gerçekten istediğin ne ise ordan başla hiçbirşey için geç değil
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Çok fazla kafanı takmışsın bişeylere.. Sonuçta olan bişeyi değiştirmek henüz icat edilmedi edilecek gibide durmuyor. Senin yapacağın tek şey '' off yeeaaa ben çok bitiğim yoruldum yapamam tükendim'' triplerine girmek yerine onları geride bırakıp ileriye bakmak. Dün bitti bu günü yaşadık yarını düşün...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Derdin olmamasını dert edinmişsin sen. Derdin varmış gibi kendine acı çektirmeye çalışıyorsun.
Ailesi istemiş de 4 kapı otomobil almış. Lan 22 yaşında asgari ücretle çocuk okutup aile geçindiren var neyin tribindesin?
Yemin ediyorum okullarda dayak kaldırılmayıp hatta liseye kadar haftada 45 dakika zorunlu ders olarak konulacaktı böyle depresif bebeler dert neymiş görecekti.
O doğan SLX in bile hayalini kuranlar var birde böyle düşünmek lazım,her zaman kötünün de kötüsü vardır.Diğer okul konusuna gelince insanın kendi sevdiği işi yapması benim için birinci kriter mesela, ben sevmeyecegim işi yapacaksam parasına sebep 4 sene sıralarda bi tarafımı çürütmemin her gün iş çıkışını beklemenin manası yok.Sırf bu sebepten otomotiv okuyorum , neler neler dediler para yok kız yok iş yok olsun dedim sevdiğim işi yaparım en azından...
SEN KAFAYI SIYIRMIŞSIN
Güzel bi teraziyle ego/farkındalık çizgisini doğru tutturacak şekilde her zaman sizden daha kötü durumda olan insanları düşünürseniz, yani burnunuzun şeklinden tutup dalganın boyuna, lastiğinizin diş derinliğinden tutup kendi elinizle boyadığınız ayna kapaklarına yani sahip olduğunuz herşeyin farkında ve sizin olduğunu düşünürseniz, her zaman sizden daha kötü durumda olanları bilirseniz, elinizdeki herşeyin kıymetini bilir şükreder yepyeni gayeler edinirsiniz.
Allah saglik versin. Gerisi çalisarak hallolur. Ama az olur; ama cok olur. Sonuc olarak calisarak olur.
Sana tavsiyem; git bir hastanenin koridorlarini gez. İnan bana kendine cok buyuk dersler cikarirsin. Sagliktan baska hicbir sey icin dua etmem. “Gerisini ben calisarak hallederim.” Derim. Ama az ama cok. Farketmez. Nasibimde ne varsa onunla mutlu olurum.
hızlıca iki dil öğren, ilk fırsatta bas git ülkeden, bir sürü yer var mutlu olabileceğin, boşuna burda debelenme, bu ülkeden artık 8-10 bin gelir giren evlerde yaşayan insanların genel geçer standartlarda yaşama şansı yok.
gelişen teknoloji sayesinde tüm dünyadaki insanların kaç paraya nasıl hayatlar yaşadıkları da görüldüğünden bu mutsuzluk, o yüzden tek çözüm basıp gitmek.
Abicim son sözlerini söylerken valla idris usta geldi aklıma bilirmisiniz bilmem ama geçen youtube da kanalına denk geldim hatırlamıyorum hangi videosuydu aynı tarzda bir konuşması vardı izlerken hem eğlendim moralim yerine geldi hemde bazı şeyler kafada dank etti o günden sonra hiç bir sorunu problem etmemeye karar verdim tavsiye ederim İdrisUstaUsa kırık falan ama çok doğru konuşuyor bu konuyu açan arkadaşada tavsiyem izle kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)