User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
79 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Derdime çare baytarım yok...

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke doğan slx im olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzman desteği alın kardeşim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acıkcası son sınıfa kadar geldiğin için bukadar sabretmişsin okulu bitir ilk başta , diplomayı bir koşeye koyduktan sonra gerçekten istediğin ne ise ordan başla hiçbirşey için geç değil

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok fazla kafanı takmışsın bişeylere.. Sonuçta olan bişeyi değiştirmek henüz icat edilmedi edilecek gibide durmuyor. Senin yapacağın tek şey '' off yeeaaa ben çok bitiğim yoruldum yapamam tükendim'' triplerine girmek yerine onları geride bırakıp ileriye bakmak. Dün bitti bu günü yaşadık yarını düşün...
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimine dert olan kimine saçma geliyor haklısınız.
    Derdin olmamasını dert edinmişsin sen. Derdin varmış gibi kendine acı çektirmeye çalışıyorsun.
    Ailesi istemiş de 4 kapı otomobil almış. Lan 22 yaşında asgari ücretle çocuk okutup aile geçindiren var neyin tribindesin?
    Yemin ediyorum okullarda dayak kaldırılmayıp hatta liseye kadar haftada 45 dakika zorunlu ders olarak konulacaktı böyle depresif bebeler dert neymiş görecekti.

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dert sik gibidir yeğen herkes en büyüğünü kendisinin ki zanneder.

Rew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derdin olmamasını dert edinmişsin sen. Derdin varmış gibi kendine acı çektirmeye çalışıyorsun.
    Ailesi istemiş de 4 kapı otomobil almış. Lan 22 yaşında asgari ücretle çocuk okutup aile geçindiren var neyin tribindesin?
    Yemin ediyorum okullarda dayak kaldırılmayıp hatta liseye kadar haftada 45 dakika zorunlu ders olarak konulacaktı böyle depresif bebeler dert neymiş görecekti.
    Kimse kimsenin babasının oğlu değil lanlı lunlu konuşmanın anlamı yok. Konuşmalarınıza dikkat edin seviyenizi bilin. Bu konunun altına yazmanız içinde size yalvarmadım artistliğinizi başka yerde sergileyin lütfen.
    Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acıkcası son sınıfa kadar geldiğin için bukadar sabretmişsin okulu bitir ilk başta , diplomayı bir koşeye koyduktan sonra gerçekten istediğin ne ise ordan başla hiçbirşey için geç değil
    Haklısın abicim zaten bende başladım bitireyim bari kafasındayım o yüzden sabrediyorum sonrası benim için iyi olur inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok fazla kafanı takmışsın bişeylere.. Sonuçta olan bişeyi değiştirmek henüz icat edilmedi edilecek gibide durmuyor. Senin yapacağın tek şey '' off yeeaaa ben çok bitiğim yoruldum yapamam tükendim'' triplerine girmek yerine onları geride bırakıp ileriye bakmak. Dün bitti bu günü yaşadık yarını düşün...
    Dediğiniz gibi uzun zamandır düne bağımlı şekilde karamsar halde yaşıyordum. Şuan bir şeyler için çabalama sürecindeyim okulu bitirince daha iyi olacak diye düşünüyorum.

kahraman41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O doğan SLX in bile hayalini kuranlar var birde böyle düşünmek lazım,her zaman kötünün de kötüsü vardır.Diğer okul konusuna gelince insanın kendi sevdiği işi yapması benim için birinci kriter mesela, ben sevmeyecegim işi yapacaksam parasına sebep 4 sene sıralarda bi tarafımı çürütmemin her gün iş çıkışını beklemenin manası yok.Sırf bu sebepten otomotiv okuyorum , neler neler dediler para yok kız yok iş yok olsun dedim sevdiğim işi yaparım en azından...
    SEN KAFAYI SIYIRMIŞSIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kahraman41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O doğan SLX in bile hayalini kuranlar var birde böyle düşünmek lazım,her zaman kötünün de kötüsü vardır.Diğer okul konusuna gelince insanın kendi sevdiği işi yapması benim için birinci kriter mesela, ben sevmeyecegim işi yapacaksam parasına sebep 4 sene sıralarda bi tarafımı çürütmemin her gün iş çıkışını beklemenin manası yok.Sırf bu sebepten otomotiv okuyorum , neler neler dediler para yok kız yok iş yok olsun dedim sevdiğim işi yaparım en azından...
    Haklısın kardeşim. Forum ahalisi beni çok garipsedi ama herkesin maddi manevi durumları farklı hayattan istek ve beklentileri farklı sorunları farklı. Ekmek alamayanda var eti beğenmeyende. Sen en güzelini yapmış doğru yolu seçmişsin umarım başarı peşini bırakmaz.

kahraman41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın kardeşim. Forum ahalisi beni çok garipsedi ama herkesin maddi manevi durumları farklı hayattan istek ve beklentileri farklı sorunları farklı. Ekmek alamayanda var eti beğenmeyende. Sen en güzelini yapmış doğru yolu seçmişsin umarım başarı peşini bırakmaz.
    Teşekkür ederim,size de başarılar diliyorum bu sorunu çözersiniz bence,yeni hobiler edinmeye bakın kitap okumak ,doğa yürüyüşlerine cıkmak gibi veya bakabilecekseniz eğer bir evcil hayvan
    SEN KAFAYI SIYIRMIŞSIN

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bi teraziyle ego/farkındalık çizgisini doğru tutturacak şekilde her zaman sizden daha kötü durumda olan insanları düşünürseniz, yani burnunuzun şeklinden tutup dalganın boyuna, lastiğinizin diş derinliğinden tutup kendi elinizle boyadığınız ayna kapaklarına yani sahip olduğunuz herşeyin farkında ve sizin olduğunu düşünürseniz, her zaman sizden daha kötü durumda olanları bilirseniz, elinizdeki herşeyin kıymetini bilir şükreder yepyeni gayeler edinirsiniz.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah saglik versin. Gerisi çalisarak hallolur. Ama az olur; ama cok olur. Sonuc olarak calisarak olur.

Sana tavsiyem; git bir hastanenin koridorlarini gez. İnan bana kendine cok buyuk dersler cikarirsin. Sagliktan baska hicbir sey icin dua etmem. “Gerisini ben calisarak hallederim.” Derim. Ama az ama cok. Farketmez. Nasibimde ne varsa onunla mutlu olurum.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlık üzerine hangi bölümü okuyorsun?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarışSever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke doğan slx im olsa

yaza alıcaksın eminim ona slx olmasa bile bi şahin garanti narçiçeği renginde

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahatladın mı? Rahatladıysan sorun yok
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlıca iki dil öğren, ilk fırsatta bas git ülkeden, bir sürü yer var mutlu olabileceğin, boşuna burda debelenme, bu ülkeden artık 8-10 bin gelir giren evlerde yaşayan insanların genel geçer standartlarda yaşama şansı yok.
    gelişen teknoloji sayesinde tüm dünyadaki insanların kaç paraya nasıl hayatlar yaşadıkları da görüldüğünden bu mutsuzluk, o yüzden tek çözüm basıp gitmek.

razzmatazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi bazi gerceklerden bahsedecegim. Kaale alir almazsin, bana ne. Gercekler acidir cunku. Sen bilirsin.
    Oncelikle, dunyadaki diger herkes muhtesem hayatlar yasayip inanilmaz mutlu degil. Senin de boyle olman senin ozel bir muamele gormeni gerektirmez. Porsche panameraya binip geceleri tek basina biyere cekip aglayan insanlar var. Herkesin derdi kendince buyuk.
    Ikinci olarak sana onemli gelen bir seyin eksikligi baskasinin zerre umurunda olmayabilir. Baskasinin hayata kusme sebebine de sen gulebilirsin, bundan dolayi bu kadar uzulunur mu mal la bu diyebilirsin. Senin icin de boyle diyenler var ve olacak. Senin otomobil tutkunu yasayamaman baskasinin gozunde simariklik olarak algilanabilir. Baskasinin karisiyla olan problemlerine ise sen aptala bak evlenirken bana mi sordun bundan dolayi moral mi bozulur diyebilirsin.
    Ucuncu durum ise kimseden bir sey beklememen. Hic kimsenin senin sorunlarinla ilgilendigi yok. Emin ol sen ortamda yokken kimsenin aklina dahi gelmiyor senin sorunlarin. O yuzden kimseden sempati beklemeyeceksin.
    Dorduncusu zaten hic birimiz eski zamanlar gibi hobimiz olan otomobillerle eskisi gibi ugrasamiyoruz. Dovizin durumu paypalin kapanmasi polislerin delirmesi vatandasin cekemeyip sikayet etmesi ustalarin bir kapi boyayip kaskodan 500 almak varken senin eski aracini komple kaziyip boyamamasi vs vs nedenlerin kombininden oturu. Ben neden 1.2 1.4 vw'a bineyim ki amerikada lise sona yeni baslamis 16 yasindaki kizlarin bindigi seye ben neden bineyim ki, mesela bir sierra, cj, defender, ae86, ne bileyim e30 toplamak varken? Ben mal miyim da poloya sciroccoya vs vsye biniyorum? Ben keko muyum da 3 serisine biniyorum ama 1.6 motoru var? Dunya gorusum o kadar mi yani? Ulke dinamigi izin verse ben neler yaparim. Ama gercekler var.
    Besincisi ise her seyin senin elinde olmasi. Su anki 'beni neden dogurdunuz o zaman' isyanindan kurtulup onune bakman. Sen bir bireysin artik cocuk degilsin. Kendi problemini kendin cozeceksin. Bu ulke, ailen seni bayiyor mu? Bas git yurtdisina. Dil okulu mil okuluna kaydol, ortalama ustu ailedensin madem, kal orada, 5000 dolara supra al ugras dur. Sök tak.
    Gercekler agirdir. Sen bir kizi olumune seversin o seni friendzonelar. Sen 500bin verip astona binmek istersin hayalin odur adam 500bine 1.4 audi a5 alir biner. Onden cekisli falan. Sen bir bolum okumak istersin ailen zoruyla baska bolum okursun. Sen nargile icmek istersin her aksam her yere baskin yaparlar nargileler toplanir aksamin *** olur. Sen dunyaca unlu dj'in muzigini dinlemek icin sahnesine gidersin dam yok diye iceri almazlar. Sen kopegini cok seversin ama ölür. Sen dunyayi degistirecek bulus yaparsin gram hibe tesvik cikmaz, adam isikli ekmek dolabiyla yuzlerce bin tl hibe alir. Bunlar olmuyor mu saniyorsun insanlara?
    Onemli olan moralinin bozulmasi degil. Herkesin bozuluyor. Onemli olan bu durumda yikilmayip yoluna bakman. Bu durumu duzeltmeye calisman.
    Allah cozumsuz sorun vermesin, saglik maglik gibi. Gerisi hikaye. Git calis cabala istedigin araci al bin, kimse de mubattabin olmasin.
    Haydi kolay gele.
    Abicim son sözlerini söylerken valla idris usta geldi aklıma bilirmisiniz bilmem ama geçen youtube da kanalına denk geldim hatırlamıyorum hangi videosuydu aynı tarzda bir konuşması vardı izlerken hem eğlendim moralim yerine geldi hemde bazı şeyler kafada dank etti o günden sonra hiç bir sorunu problem etmemeye karar verdim tavsiye ederim İdrisUstaUsa kırık falan ama çok doğru konuşuyor bu konuyu açan arkadaşada tavsiyem izle kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler