O neymiş ya öyle saçma şey mi olur, neyi ödememişsiniz ispat etmesi lazım. Salaklara bak.
Ben de şey sandım; zamanında kız arkadaşıma hat almıştım, ayrıldık tabi sonra

Bi gün beni arıyor, babası kullanıyormuş meğer, Pin Puk bişeyler lazım olmuş, hiç uğraşma dedim iptal edicem. Hattı iptal ettirdim 20-30 TL bişey onlara gidecek fatura dediler, zamanında adresi orası gösterdiğim için... Tabi fatura bunlara gitmiş, ödememiş salaklar.
Taa kaç sene sonra Turkcell beni arıyor böyle böyle faturanız cart curt, 200 küsür TL ödedim.
Geçenlerde de babamın adına TTnet faturası muhabbeti çıktı, böyle bi avukatlık şirketi aradı, bi dk dedim doğrulayayım şu işi, TT sitesine baktım sorguladım 50 küsür TL bi fatura, otomatik ödemede banka ödeyememiş hesapta para olmayınca. Tekrar telefon açtım, dedim bunu öderim işlem yapmayın, tamam dediler internet sitesinden öderseniz sıkıntı olmaz, bize kayıt no söylersiniz... Ödemeyi yaptım, kayıt no bildirdim tamamlandı.
Ama buradaki senaryo gerçekten saçma sapan olmuş. 47 TL borcunuz varmış, neyden varmış, efendim sözleşme hede hödöden... O ne lan?
Bi de böyle bi işgüzarlık belirlemişler, çat hemen salak salak rakamları bile hukuk firmasına vermişler. Ulan mallar, adamlara bunları satacağınıza, 2dk beni arayın şu ödenmemiş diyin, ödeyeyim, 50 TL'lik şey için icra takibi başlatacakmış, mala bak. Hadi başlat diyeceksin... Uğraşsın dursunlar, astarı yüzünden pahalıya gelsin.