fiyat olarak çok uçuk ama BO beoplay A8 var kuzenimde; böyle bir ses olamaz !
ben aslında HK go play'i çok beğeniyorum, ama hem pek pratik değil hem de fiyat yine 1.500 seviyesinde.
Printable View
fiyat olarak çok uçuk ama BO beoplay A8 var kuzenimde; böyle bir ses olamaz !
ben aslında HK go play'i çok beğeniyorum, ama hem pek pratik değil hem de fiyat yine 1.500 seviyesinde.
Konuya hort çekelim :D
Jbl Charge 3 kullananlardan yorum alabilir miyim? Ya da f/p olarak tavsiye edeceğiniz speaker var mı?
Genel bilgi olması açısından ben de yazmak istedim. Konuya multimedia ya da hifi acısından bakmak lazım. O inanılmaz pürüzsüz sesleri multimedia cihazlarla almak çok zor. Çoğu makyajlı kulak dolduran ama doluluğu daha doğrusu doğruluğu olmayan ses üretir. Bluetooth hoparlörler genel olarak fena olmasa da seyrek ayrımını vermekte yetersizler. Ne alırsanız alın. Tavsiyem. Aydio Engine a2 bütçe varsa a5 yada HD6 yada Klipsch RP 15pm Tarzi studio monitor alt yapili hifi giriş ekipman sayılacak ürünlere yönelmeniz. Bluetooth da var ayrıca. Türkiye’de bahsettigim ürünler a2 2000 TL sen başlar. hd6 5000-6000. Klipsch iyi indirimle 4500 Lere bulunabilir. Ayrıca bunların kendinden Anfili Cihazlar ve içinde fena sayılmayacak dac mevcut. Sub çıkışa da olması çabası. Ben şahsen dediklerimden birini muhtemelen Klipsch olanını yurt dişi tatilinde 300 dolar civarına alacağım. Yurt dişi imkanı olan varsa o şekilde yapsın. Bütçe 2000 civarı ve yurt içi ise blueaura nin deri kaplı ürünleri fena durmuyor.
nerede kullanılacağı önemli aslında.. ben flip 3 aldım mesela bana fazlasıyla yetiyor arkadaşlarla sağa sola gittiğimizde her türlü kapalı/açık alanda gayette güzel ses kalitesi var f/p olarak önerebilirim alternatiflerinin çoğu markasını denedim hatta kendim bile yapmayı düşündüm malzeme/fiyat çıkarınca fazlası çıktığını gördüm vazgeçtim :)
Charge 3'te denedim güzel ve temiz sesi var ama sonuna kadar ses açmadım. Onun yerine o paralara harman kardon vs bakabilirsin bence..
Ben kullanıyorum yani 7 ay oldu alalı iki kere kullandım performansı boyutuna ve fiyatına göre benim için gayet yeterli ses kalitesi güzel, almadan önce neredeyse hepsini araştırdım en mantıklı seçenek charge 3 oldu bu fiyat aralığında alabileceğin en iyisi diyebilirim
Bose soundlink color
Tavsiye ederim ben alirken bana jbl den daha iyi gelmisti sesi gucu boyutuna gore fazla iyi..
Türkiye'den almacağım için fiyat aynı olmayacak. Evde kullanmak içinn arıyorum. Harman da alternatifler arasında.
Ben de uzun zamandır araştırıyorum. İlk önce flip alayım dedim ama sonra charge sesini görünce fikrimi değiştirdim.
İşte Bose ile Jbl arasında kaldım. Bose'un ses çıkışları herzaman iyidir. Bakalım hangisini alıcaz :D
charge 3te kullandım flip 3 te..
artık flip 4 çıkmış...
kesinlike aradaki fiyat farkına değmiyor.
nerdese 2 kat rakam farkı var ama performans farkı %10.
ben flip 4 tavsiye ederim.
hocam sony srs xb3 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim hem ses kalitesi çok güzel extra bass özelliği var
ayrıca power bank gibi telefonunu şarj edebiliyorsun pil süresi 24 saat diyor fakat yüksek seste 10 saat
belkide fazla süre çalabiliyor su geçirmezlik özelliği yok fakat fiyat kalite olarak tavsiye ederim.
bisikletle gezmeye çıktığımda bile kullanıyorum ayrıca kapalı vs alana koyduğun zaman basları çok sağlam veriyor.
Alacağım cihazda su geçirmezlik olayına takılmıyorum. Sonuçta alıp su altında fln dinleyeceğimiz yok :D Altı üstü evde ses olsun. Sony'e de bakacağım.
ayrıca on adetten fazla aynı cihazı birbirine bağlayıp tek cihazdan dinleme özelliği var bence elektronik satan mağazaya gidip dinleyerek karar ver
benim kullandığım cihaz jbl flip 4'ü dışarıda bastırıyor kapalı mekanda ise flip 4'ü sony xb3 yok sayıyor diye bilirim.
anker soundcore pro