Ben bunu kullanıyorum. iHome Mini Cube Bluetooth Speaker | Tech Rabbit
Senin ödünç alıp kullandığın model için bunun ikili olanları olabilir
Ben bunu kullanıyorum. iHome Mini Cube Bluetooth Speaker | Tech Rabbit
Senin ödünç alıp kullandığın model için bunun ikili olanları olabilir
Bütçe ve amaç nedir tam olarak?
JBL Clip 2: Outdoor için aldım bakir koy vs denize gittiğimizde kullanıyorum oldukça memnunum F/P.
Link
Marshall Killborn: Evde kullanıyorum yatak odası vs ayrıca haftasonları yazlığa götürmek akşam bahçende müzik dinlemek için vs. Kendinden bataryalı ve dekoratif. Sesi oldukça başarılı.
Bose Soundlink Mini 2: Oraya buraya götürürüm diye almıştım, çoğu müzik setinden iyi sesi vardır boyutuna bakma. Küçük ve en kaliteli sesi istiyorsan seçmen gereken alet bu.
Link
Edit: Killborn Linki çıkmamış ekliyorum.
Link
tamam abi bi araştırayım .. sağolasın
Abi avrupa yakasındayım, yine de sağolasın))
o ufacık şeyden nasıl sesler çıkıyor öyleGerçi videolarda gördüm
Bütçe'den ziyade bazı cihazlar sadece markası var diye pahalı olduğunu düşünüyorum 300-500 gözden çıkarılabilir değeceğine düşündüğüm alet için. Amaç kaliteli sesle birlikte biraz'da bass duymak. Sizin tavsiyelere de göz atıyorum hemen.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
JBL Charge 3 ve go kullanıyorum
go ev için cok ideal cocugun odasında nini vs acmak için ses kalitesi ebadına göre güzel bozulmuyor baglantısıda iyi şarj olayıda normal
charge 3 ev ve dışarısı için mükemmel kampta süresi uzun dayanıklı ve resmen rave party veriyorsun
go 2 cıkmış rengleri daha güzel
GO 2 IPX7 Bluetooth Taşınabilir Hoparlor Lacivert JBL | Trendyol
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
şu 2 cihaz arasında kaldım. Sizce hangisi ?
Jbl Flip 3
Jbl Flip 3 Siyah Bluetooth Hoparlor GittiGidiyor'da 362342961
Anker Soundcore 2
Anker Soundcore 2 Select 12w Taşınabilir Bluetooth Kablosuz Hopar - n11.com
flip 3 al keyfine boşuna macera arama
samsung shopta 360 lira
https://shop.samsung.com/tr/jbl-flip...content=banner
médiocrité partout
Çok uzun süre araştırarak karar verdim bende.
Kesinlikle UE Wonderboom. 3 sene üst üste ödül alan, neredeyse tüm incelemelerde 1. olan speaker bu. Çok portatif, küçük, 360 derece ses veriyor, su geçirmez, shockproof (darbeye dayanıklı) , havuzda veya suda yüzüyor, temizlenebilir, 10 saat pil ömrü var ve alabileceğiniz en güçlü ses çıkışına sahip hoparlör.
Charge 3 uzun şarj ve yüksek ses
Flip3 ve flip4 ses kalitesi olarak daha hoşuma gitti...
Bende flip3 ve flip4 var. Burada hemen hepsini deneme imkanım oldu. JBL oto hoparlorlerini beğenmedim mesela ve on yargiliydim. Lakin flip3 ve 4 gayet iyi. İhome falanda aldım beraber ama iade ettim onları. Bose da ise buradaki fiyatlara göre mantıklı bir fp ürünü bulamadım Jbl karşısında...
Flip3 ve 4 araba tamir ederken falan güzel oluyor. Şarj gayet yetiyor gün içerisinde. Belli bir uzaklık ve koydugunuz kuytuya göre gayet yeterli başa alabiliyorsunuz... Ama tr fiyatlarını bilemem. Jbl4 70 dolara aldım. 3 olanı indirimden aldım daha ucuza ama her zaman olacak bir fiyat değil di o indirim.
.
Bu arada bunlar yanında tasyiyaim oraya buraya götüreyim hoparlörleri... Evde kullanılacaksa gereksiz haliyle. Kullanılır ama o paraya daha iyi ses sistemleri almak mümkün...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Bu arada çok fark olmamakla beraber flip4 bir tık daha iyi sese sahip...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
açık alanda da kullanıyorum genelde yaz sezonu kamplar vs..Teşekkürler
Flip 3 ve Anker'i yan yana dinledim zaten ikisi arasında kaldım.. JBL'de tonlar bass'lar biraz daha derin geliyordu anker'e göre, sonra fiyat arasında kaldım Cloudgrey'de indirimden flip 3 gösterince onu aldım fazla fark yoktu aralarında
Seçenekler arasında o da vardı fakat portatiflik ve küçüklük benim için aranan bişey değildi bide stereo ses istediğimden dolayı seçmedim ama tavsiyeniz için teşekkür ederim
Abi zaten oraya buraya götürmelik lazımdı banada biraz kaliteli ses ve özellikle bass.. indirimide görünce flip'i aldıkyoksa anker'e doğru gidiyordum
Teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)