eywallah yegenim,sizin gibi genç kardeşlerimizin içinde oldugumuz için bizde genç kaldık
amin inşallah
Printable View
Allah hayırlı tezkereler versin, sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah abi. (Amca demeye dilim varmadı kusura bakmayın :) )
Amca soldaki sensin değil mi? :D
İşin şakası Rabbim güle gülr gidip,güle güle dönmeyi nasip etsin
Allah hayırlısıyla kavuştursun
:)
Orası çavuş talimgahıydı bir zamanlar, orada eğitim çavuşu olarak kalabilir, sınır karakollarına dağıtım olabilir, birde seçmelerle Foça komando okuluna gidebilir, şansı bahtı güzel olsun, zaman su gibi aksın, yiğit obasına dönsün. Sana da beklemek düştü Amca :D
Sağ salim dönmesi ümidiyle..
evet bende 30 sene önce orda yaptım çavuş talimgahıydı ve ben çavuş olarak usta birliğimi bitirdim ama şimdi sanırım durum farklı olmuş ,artık uzman çavuşlar oldugu için pek çavuş olmuyomuş
inşallah sagsalim gider gelir rabbim hayırlı teskereler nasip etsin sagolasın kardeşim
Hayırlısı ile gitsin, hayırlısı ile gelsin inşallah
Allah kavuştursun, hayırlısı ile gider gelir isallah
Şimdiden hayırlı teskereler bende acemi birliği Çanakkale 3.jandarma da yapmıştım.
Şuan usta birliği Antalya kepezdeyim atarsa 253 :)
Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin ikinize de maaşallah. Kapı gibi bir oğlan gencecik bir baba :)
Allah hayırlısı ile teskere almayı nasip etsin..
Bende babamla aynı yerde acemiliğimi yaptım aynı bölükte :) Babamda çok şaşırmıştı yemin törenine geldiğinde izin aldık gezmişti içeriyi çok güzel bir anı olmuştu yıllar sonra twbi sonra usta birliği zamanı komando olup doğuya gittik kazasız belasız gidip gelir insallah kardeşimiz.