45.000 TL'YE NİSSAN 350z ALDIM ! *Gurcistan'dan Araba Almak* - YouTube
videoda izlediğim kadarıyla şirket açmış gibi gösteriyor felan muhabbetleri vardı böyle gösterip alabiliyor muyuz 6 ay oturmaya gerek yokmuş ?![]()
45.000 TL'YE NİSSAN 350z ALDIM ! *Gurcistan'dan Araba Almak* - YouTube
videoda izlediğim kadarıyla şirket açmış gibi gösteriyor felan muhabbetleri vardı böyle gösterip alabiliyor muyuz 6 ay oturmaya gerek yokmuş ?![]()
videonun devamında fazla detaya girmeden yine gürcü birinin üstüne aldık vs. diyor. Daha 1 ay geçmedi bi Camaro videosu atmıştı bu arkadaş, onun üstüne Doğan Kabak, Sinan Koç bir sürü Gürcistan araba videosu çekti. Demek aydınlanamamış.
3-4 aya gümrüğe düşer.![]()
Ben rizeliyim
Bu iş kolay olsaydı
Ooooooooo neler yapardım neler
O yüzdem YouTube videosu olarak kalır
Gümrüğe düşer teker teker
O şartları yerine getirmek cidden zor
Şartları yerine getirmeden yapılan her işlem türkiye yasalarına aykırı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
herkes aynı videoyu çeker oldu bu milletimiz biraz araştırmayı öğrense zaten biraz çağ atlayacağız bu işi öyle alıp gelmekle olmuyor yönetmenlik 185 gün yurtdışında olmayı öncelik şart koşuyor bu şartı yerine getirdiğin an gerisi kolay oluyor.böyle aracı onun üstüne yap orada yaşamış göster bunlar hava civa işi...
Arkadaşlar, yasa çok açık, herhangi bir yasal uygunluk ve/veya serbestlik yok. Videoda bahsedilen bir şahıs var, o arkadaş bu çocuklara gelin size bedava araba vereyim diyip, viral reklamını yaptırıyor sanırım. Yasal bir durum olsaydı ve araç sizin üzerinize kullanılabilir olsaydı, gümrükten siz geçerdiniz araç ile.
Bu şahıs şirketi kuran, sınırdan aracı geçirecek gürcü vatandaşını ayarlayan kesinlikle ama kesinlikle yasaların arkasından dolanarak, yasala uygun olmayan bir iş yapılmasına yardım ve yataklık sağlıyor. Bu yapılan işlem ile, araç sadece yasal şekilde gümrükten geçebiliyor, gümrükten geçtikten sonrası hem araç hem de sizin tamamen saatli bomba oluyor. Bu gümrüğe kendiniz giremediyseniz, 185 gün orada yaşamıyorsanız, gümrükten kendiniz geçemiyorsanız yapılan işlemlerin sonucunda aracı kullanmanız asla ama asla yasal değildir.
Bu arkadaş bir nevi gümrük muhafaza kaçakcılık ve istihbarat müdürlüğüne, savcılık makamına ve KOM şubeye gelin beni gözaltına alın, hakkımda yasal işlemi başlatıp, arabamı elimden alın diye kamuya açık ortamda kendisini ihbar etmiş.
Gençlik ateşi işte yapılacak bir şey yok. GMM ve EGM'ye ilgili video ile başvuran olmuştur, bu arkadaşın yeri belli yurdu beli, hem o "Mehmet Abisi" hem de kendisi için kesinlikle ama kesinlikle yakın zamanda bir Vatan Caddesi ziyareti gözüküyor.
Türkiye'ye nasil getirilir ? Mantıklı mıdır ? Bilmem fakat videodaki eleman hayatımda gördüğüm en boş konuşan en bilgisiz youtuber.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
getirsinler getirsinler gumrukler şenlensin mezar yapar belki bişeyler düşürürz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
185 gün şartını sağlıyorum ama Amerika için, sınır ülkelerden turist olarak gidip s.a. dediğimde pasaportum ve T.C. ehliyetimle araba satın alabileceğim bir ülke olduğunu sanmıyorum. Bilen varsa sevabına aydınlatsın, M Power bir şey alabilirsek bir tur veririm.![]()
bi bitmedi şu gürcüler alüminyum ,gençlerin hayalleriyle oynuyorlar![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Gürcistandan nasıl ucuz araba alır binerizi düşünmek yerine elalem ne paraya ne arabaya biniyor diye düşünseydik, şimdiye biz de öyleydik.
Ama ülkede toplumsal bilinç sıfır. Fiyatlar şu durumdayken ocak ayında 26bin küsür araç satılmış, geçen sene ocak ayından %4 fazla.
Sen eşşek oldukça binen çok olur demişler.
Bakıyorlar herkes halinden memnun, veriyorlar küsküyü.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
350Z ne zaman gümrüğe düşer.Ordan sizce kaça satılır.Asıl soru o şuan.
Sağ olsun arkadaş getirme işini halletmiş.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bi site buldum fiyatlarına bakıyorum araçların. Ya gerçekten insanı cezbediyor, hani bu geçen 150 liraya m direksiyon almak isteyen bi arkadaş vardıya. Bi yamukluk olduğunu hissettim ama parayı gönderdim demişti. Aynı o hesap yapasım var![]()
Bu iş gayet güzel açıklandı, burada da yazılmış. Artık forumlarda "Gürcüden araba almak/getirmek" başlığı lüzumsuz hale geldi.
Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Şartları açıklanmış, belli. Diğer türlü her şekil getirip binme çabası kanuna uygun değil, araba bağlandı mı bittiniz. "Sahibi gelsin alsın" diyorlar, kalıyorsunuz öyleBoşa uğraşmayın, başınızı belaya sokmayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)