Ben gene müsaadenizle senariste bi ince dokunduruyorum içimden :D perişan etti bizi pis herif
Printable View
Ben gene müsaadenizle senariste bi ince dokunduruyorum içimden :D perişan etti bizi pis herif
frangmanlar içerde ki gibi spoiler vermiyor.
Evet sorun sıkıntı acı keder dert üzüntü hırs intikam fitnelik fesatlık fücürlük kalleşlik kahpelik şerefsizlik haysiyetsizlik umutsuzluk türü ne varsa onlarla ilgili saatler başladı.
Eşşek kadar Baykal it gibi kaçtı ya la.
O onun üvey oğlu, bu bunun öz dayısı. İshale bağladılar. Baykal idrisin kardeşi çıkacak derken yamaçın kaynanasının düdükçüsü çıktı. Harbi sıçtı senarist
Bu aksamda alico kardesimiz icin yakiyoruz.
Selim le nazım in işbirliği yapacağını kim yazmıştı . Forum iyi çözüyor diziyi. Gazeteci gitti diyende olmuştu. Gazeteci gitti demekki kimsenin kızı kardeşi değilmiş onu öğrendik. Gizem bekledik yönetmen olacak ılık bizi ters yaptirdi
Yok ya.. Kız aslında Nazımla dolaylı yoldan Baykala çalışıyodu zaten. Baykal baktı bunda kaymalar var çukura doğru bye dedi neler bildiği öğrenilmesin diye.
Yalnız baykalım mekanları gosterdi Sadece bir açıdan bakınca 6 yerden duman çıktı.
Restoran, Koca inşaat şu bu,, bu tarz şeylerin sahibi olan bu işleri yapan bi adam için çok boş vakti var :) böyle şeylerle uğraşmaya.. Baykal basitleşti birden bide koşturmacalar falan filan..
Dün akşam çok sessize alınan yerler oldu :) tekrar bi üstünden geçmek lazım :D
Aynen cok hizli gcti gitti. Aslinda iyimi oldu kotumu orasini anlamadik. Tek tek mekan basmalarini detaylandirsaydi aksiyon sahnesi olarak en az 3 bolum daha cekerlerdi.. En azindan bi paylama efekti bi ates mates cikaydi. Uzaktan dumanla haberlesir gibi olmadi pek :)
Gazeteci kızın çantasında Baykal ile Nazımın fotoğrafının ortaya çıkması an meselesi. Bence bu şok ile Aliçonun kafa yerine de gelebilir. Kızın öcünü net Aliço alacak
çok karıştırdılar senaryoda kaldı sürüklemiyor slow motion bölümler vs bıraktım ben
Ben mi ilk defa duydum yoksa daha önce söylenmiş miydi? Selimin bide oğlu varmış hapiste ?
yalnız cumaliden hala tık yok sezon bitiyo nerdeyse..
ya bu aliçoo da idrise amca diyo yaa ben orda takıldım..ayrıca bence kızın intikamı için altınvuşu yine aliço yapacak.