küvete su doldurup içinde su sızdırmalık testi yapan var youtube da :)))
Printable View
harley, timber falan bence gerek yok, ben 3 senedir CAT kullanıyorum, bi ara çalıştığım iş gereği sürekli yürüyordum, onca karda, suda gram su çekmedi. denemek için bileğe kadar su olan yere ayağımı soktuğumda bile su almamıştı ve hiç eskime yok tabanında üstünde falan.
Kardeşim yolda yürümek istiyorsan Decathlon'un sattığı hiçbir ürünü alma daha bugün beynimi akıtıyordu şerefsiz ayakkabıları.
İşim gereği sürekli sokaktayım Decathlon mağazasında kar yağmur yürüyüş spor vs. için ne satılıyorsa birer çift almışımdır hepsinin ortak özelliği parçalansa bile koymayacak fiyatta olması. Yani çamaşır suyu döküldü demire takıldı vs. umursama ama işin olayı öyle değil,
Hemen her ürün geri dönüşümden gelen malzemeler ile üretilmiş
Ayakkabıların tabanları kesinlikle aynı malzemeden ve kauçuk oranı çok az kesinlikle tutunmuyor en ufak su gördüğünde buz gördüğünde kayıyor ve trehlike yaratıyor. Bir daha asla decathlon mağazasından ayakkabı bot vs. almayacağım.
Git paraya kıy düzgün bir ürün al.
Su an harley kullanıyorum bundan önce de yds vardı.Şunu soyleyebilirim ki yds kat kat daha rahat bir bot.Bence ydslere bakmalisinız.
Askerde doğu şartları(-20,-25) takıldığımız için, normal botların çok kötü olması sebebi ile bot arayışına girdim. Sadece izin verilen farklı botlar YDS'nin yine askeri modelleriydi çok beklentim olmasa da YDS GTX modelinden aldım.Askeri botları geçtim, normalde kullandığım CAT botlarımdan çok daha rahat, hafif, sağlam, hareket kabiliyeti çok çok iyiydi spor ayakkabı kullanıyormuşcasına rahat ettirdi. Kaba olması sorun teşkil etmez diyorsanız mutlaka bir mağazaya gidip denemenizi öneririm.
yazanlara bakıyorumda çoğu istanbulda sanırsın istanbulda sibirya kışı var :) .. toplasan 1 ay adam gibi istanbulun kışı var ondada bir iki hafta kar atar gider.. çok da aşırı ağır outdoor ürünlerine en azından istanbulda yaşıyan insanlar için bence gereklilik yok su geçirmese birde standart bazda hafif kar koşullarında kaymasa yeterli..
bende bu sene standart ucuz yollu bir harley yada o tip bir şey alıcam altına şu kelepçelerden alıcam bakıyım işe yarıyormu karda buzda yararsa zaten artık bir daha 500-600 tl gibi rakamlar vermem bota .. birde termal çorap miss gibi..
Bende bu ara salomon botları araştırıyorum tavsiye ederim
harley e güvenip bende aldım 2 sene önce önceki giydiğim dockers bottan daha kötüydü hem çok ağır merdiven inemiyorum ilk zamanlar o derece ağır hemde su da geçiriyor ve rahat değil bin kere pişman oldum aldığıma indirimden 250 tl de para vermiştim. Bende konuyu takip ediyorum bitane almak gerekli her halükarda
Pekı salomon yada bunun gıbı kalıtelı botları nereden alabılırız? Anadolu yakasında...
2007 senesinde harley bot almıştım.Ama eski tip harleylerden.Bu turuncu bağcıklı bilekte armalı olanlardan.2 sene önce falan cortladı artık.Ne botlar aldıysam öylesini bulamadım.Çok ağırdı ama bildiğiniz ayağımda tank var gibi hissediyordum.Yeni harleyler 5 para etmez.
Greyder de bakabilirsin. Ic dis deri rahatti. 100kg adamim 4 yilda anca eskidi ayagimda. Kislari da sadece onu giymistim baska botum yoktu. Kibar modelleri de var.
Belki marka olarak takıntı yapabilrisiniz ama mutlaka alın deneyin ve rahatlıgı görün
http://www.hepsiburada.com/scooter-m...caAj0GEALw_wcB
Geçen sene bot arayışı içindeyken techturkey de yine böyle bir mesaj okuyup kışın ortasında bu modeli aldım, İstanbul’da bedenime göre kalmamisti Ankara’da bir avm de bulup almıştım. Aşırı memnunun, sanki 1 kış boyunca hiç giyilmemiş gibi bekliyor ayakkabılıkta. Yandan fermuarlı olan daha kullanışlı.
İstanbul kışı icin gayet yeterli, tavsiye ederim ve elinizi çabuk tutmanızı öneririm çabucak tükeniyor decathlonda bu model.
Yds'ye bir bakın derim. Vibram tabanlı ve Gore-tex malzemeden üretilmiş modelleri mevcut.
5 sene evvel bi harley aldım yok eskimiyor. ayağım termal çorapla bişe üşüyor ve karda içine su da alıyor ama eskimiyor bi türlü. bışak eskimeyi ufaktan yıpranma bile yok. Salomon kaipo aldım ayaklarım fırın gibi su geçirmede yok.
grisport diye bir marka buldum onlarda başarılı, Bot denilince bi kere alıyosun. YDS bakıcam teşekkürler :)
su ürünü kullanıyorum.Kaba gibi görünse de gayet hafif ve sıcak tutuyor tavsiye ederim.
[IMG]https://i.hizliresim.com/JOYRmn.jpg[/IMG]
Açık havada; North Face M Storm Strike
Günlük; Nike SFB 6'' NSW ve Timberland kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
Salomon, Columbia üretimi Çin'e kaydırdığından beri kalitesi eski ürünleri kadar değil. Bütçenin üst limitin üzerinde kalıyor ama ithallerden Asolo, Dolomite Lafuma, Lowa ve Scarpa'nın ayakkabılarını tavsiye ederim. Eğer outdoor botlarından tercih ederseniz; Gore-tex kumaş olmasına, bağcıkların geçtiği deliklerin ayakabbıyla bütünleşik olmasına ve tabanının sağlamlığına dikkat edin.