User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kanal Tedavisi Yaptıran Var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kanal Tedavisi Yaptıran Var mı ?

Bugün yaptırdım ve tek seansta bitti . Hafif bir ağrı var , normal mi ? Dişte bir kaç ay hassasiyet oluşuyor diyorlar doğru mu ? Nelere dikkat etmeliyim

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün yaptırdım ve tek seansta bitti . Hafif bir ağrı var , normal mi ? Dişte bir kaç ay hassasiyet oluşuyor diyorlar doğru mu ? Nelere dikkat etmeliyim
    26 temmuzda başladım, 28 temmuzda ilk pansumanı oldum. 4 ağustosta ikinci pansumanımı oldum ve 5 eylülde görünüşe ve söylenene göre son pansumanımı olacağım. Sizinki çok çabuk bitmiş ama dişin durumuna da bağlı olabilir belki de. Benim serüvenim bu şekilde en azından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    26 temmuzda başladım, 28 temmuzda ilk pansumanı oldum. 4 ağustosta ikinci pansumanımı oldum ve 5 eylülde görünüşe ve söylenene göre son pansumanımı olacağım. Sizinki çok çabuk bitmiş ama dişin durumuna da bağlı olabilir belki de. Benim serüvenim bu şekilde en azından
    Bilmiyorum benim açıldı temizlendi ve dolgu yapıldı , herhangi bir acı da hissetmedim .

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kac gun hafif bir agri olabilir.Sonrasinda disinizde hissizlik olucak zamanla alisacaksin kardesim sikinti yok yani
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrasya Tüneli mi yaptı doktor senin dişe ?

2 kere oldum, birisi 2 öteki 3 gün sürmüştü.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrasya Tüneli mi yaptı doktor senin dişe ?

2 kere oldum, birisi 2 öteki 3 gün sürmüştü.
    Benim diş kırıktı Erçin abi. Yani bi 10 sene önce kırıldı. Film çekildi geçen, kökte problem oluşmuş yılların içinde işte. Onu gidermek amaçlı birde randevu sırası yoktu ondan 1 ay sonrasına kaldı son randevu. Sonuncusunda da dişin kalıbını mı alacaklar neyse artık 1 hafta sonrasında da bitecek inşaallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kac gun hafif bir agri olabilir.Sonrasinda disinizde hissizlik olucak zamanla alisacaksin kardesim sikinti yok yani
    çok teşekkür ederim

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde 1 defa temizlenip kalıcı kapatılması önerilmez. Hem sıkıntı yaşama riski hemde dişin ileri de sararma riskinden dolayı.

Ben askerken izin zamanı kanal yaptırdım. Zaman olmadığından mecbur 1 defada temizlenip kapandı. İlk akşam hafif bir ağrı yaşadım ama çürük diş ağrısı gibi değildi. Onu da ağrı kesici ile geçiştirmiştim. Üzerinden 4 yıl geçti. Ağrı, sızı, hassasiyet vs hiç yaşamadım.

Ağrı varsa kanalın iyi temizlenmeme ihtimali de var. Özellikle diş öğütme veya azı dişi ise, 3 kanal gibi görünen diş, 3. kanalın kendi içinde ikiye ayrılmasından dolayı 4 kanllı olabiliyor. Bu 4. kanalda genelde terste kaldığından doktorlar atlayabiliyor yada atlamasa da iyi temizleyemeyebiliyor

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah üst damağıma 3 ampul iğne yaptılar. 5 diş kesip kalıp çıkartılar. Akşam üstü geçici dişlerim takıldı. Ağrı yapacak iğnelerin geçmeden ağrı kesici al dedi dr apranax içtim ağrı sızı olmadı. Tek sorun saat 2,5-3 e kadar su bile içemedim dudaklar iptal vaziyetteydi içmeye çalıştığım sular dökülüp durdu

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de senin gibi 1 günde hallettim. Benim diş oyulmuştu çürümeden ötürü,içi temizlendi dolgu yapıldı,evime geldim 3-4 saat uyudum uyandığımda uyuşukluk gitmiş yerini sızlamaya bırakmıştı. Ağrı kesici vs kullanmadan günü tamamladım ertesi güne ağrısı tamamen geçmişti. Birkaç gün o hissizliğe alışamadığım için sıkıntı yaşadım. Şu an 2 ay oldu çok şükür ağrı sızı yok. 1-2 gün dayanılabilir bir acın varsa sorun etme ama 2.günü geçerse doktora tekrar gitmeni tavsiye ederim. Doktorum bana aynen böyle söyledi.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zorlu bir diş değilse kanal tedavisinden sonra hiç bir ağrı sızı olmuyor fakat sinirler alınırken fazla kurcalanır ise ozaman ağrı veya sızı yapabiliyor 1-2 gün sıkıntı yoktur bence de dişinizde
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

sparcoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende daha yeni yaptırdım kanal tedavisi. 3 kere gittim. seninki nasıl tek seferde olmuş anlamadım

bykral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İltihap oluşmadıysa tek seans da bitiyor fakat iltihap kaldıysa ilerde sorun açabilir kistleşmeye kadar gidiyor. Ağrı yapmazsa bir kaç ay sonra bi panoramik filmb çektirip kök ucunu kontrol ettirin derim.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabah üst damağıma 3 ampul iğne yaptılar. 5 diş kesip kalıp çıkartılar. Akşam üstü geçici dişlerim takıldı. Ağrı yapacak iğnelerin geçmeden ağrı kesici al dedi dr apranax içtim ağrı sızı olmadı. Tek sorun saat 2,5-3 e kadar su bile içemedim dudaklar iptal vaziyetteydi içmeye çalıştığım sular dökülüp durdu
    Doktora hiç ağrı hissetmeyecek bir iğne yap dedim; adam bir iğne yaptı dil, dudak, çeneyi bırak kafama balyozla vursalar ağrı hissetmeyecek kıvamdaydım. İşlemler bittiğinde, 4 saat boyunca yemek yeme, su içme birde mümkünse konuşma demişti. Şansıma edeyim, eve giderken 500 mt sonra polis çevirmesine girdim, adam suratıma bakıp alkol var mı diye sormuştu, dilimi, çenemi toplayıp konuşmaya çalıştım adam dayanamayıp suratıma suratıma gülmüştü
    Konuşmam resmen rahmetli Levent Kırca'nın alkolik tiplemeleri gibiydi
    Ve dediğin gibi, su içmeye çalışmıştım, bir an gırtlığım delik sanmıştım

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu disi ama 20 lik dis cikiyo,sag ustte cenemi bile tam acamiyorum. Bi doktora gozukmem gerekirmi? Daha tam cikmamis,ciktiginda doktora gidip durumuna gore cektiricem.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de dün yaptırdım ortası bir süredir oyuk olan dişime, kanal tedavisi akabinde dolgu yapıldı. Dün akşam hafiften dişime dokunduğumda ağrı filan yapıyordu, bugün sıkıntı yok, ne ağrı ne sızı. 2 hafta sonra tekrar bir başka dişim için yapılacak aynı tedavi. Yıllardır yaptığımız ihmalimizin bugün acısını çekiyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktora hiç ağrı hissetmeyecek bir iğne yap dedim; adam bir iğne yaptı dil, dudak, çeneyi bırak kafama balyozla vursalar ağrı hissetmeyecek kıvamdaydım. İşlemler bittiğinde, 4 saat boyunca yemek yeme, su içme birde mümkünse konuşma demişti. Şansıma edeyim, eve giderken 500 mt sonra polis çevirmesine girdim, adam suratıma bakıp alkol var mı diye sormuştu, dilimi, çenemi toplayıp konuşmaya çalıştım adam dayanamayıp suratıma suratıma gülmüştü

Ben o duruma düşmemek için avm otoparkına çektim arabayı kitap okudum ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben cocukken iğne ile uyusturmuslardı. Operasyon sonrası tabii acı, ağrı, sızı yok. Ben de *bneliğine dudağımı falan ısırıyordum. Hissetmiyorum ya hesapta. Bir ısırdım, bir et parçası kopdu, deli gibi kanadı. Uyuşturucu etkisi geçince acısı da cabası.....
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben cocukken iğne ile uyusturmuslardı. Operasyon sonrası tabii acı, ağrı, sızı yok. Ben de *bneliğine dudağımı falan ısırıyordum. Hissetmiyorum ya hesapta. Bir ısırdım, bir et parçası kopdu, deli gibi kanadı. Uyuşturucu etkisi geçince acısı da cabası.....
    HAhahahaha afiyet olsun , tadı güzelmiydi bari

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler