Keşke o arabadan inen geberseymiş. Hiç yüzyüze tanışmadım adaşımla ama videolarını izlerdim arada youtubedan vs hep bilirdim. Çok üzüldüm
Bu yüzden motor almam istanbul trafiğinde ne kadar pratik olsada.
Keşke o arabadan inen geberseymiş. Hiç yüzyüze tanışmadım adaşımla ama videolarını izlerdim arada youtubedan vs hep bilirdim. Çok üzüldüm
Bu yüzden motor almam istanbul trafiğinde ne kadar pratik olsada.
Konu Dragger tarafından (25-07-2017 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Motorla pek alakam yok ama gördükçe videolarını izlerdim. Haberi duyunca bende çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin . Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin
10 - 12 senedir tanırım hem arkadaşım hem müşterimdir.
Verdiği eğitimler ve küçük tiyolar belki binlerin hayatını kurtarmıştır. Sabah şok oldum duyduğumda.
Motor yüzünden birçok arkadaşımı kaybettim, her zaman savunurum bu ülkede motor kullanmamak gerektiğini ve sorun toplumun cahilliğidir.
Mekanın cennet olsun abi...
Gidişin çok üzdü hepimizi...
Motorcu olmayıpta izleyenlerdenim bende, çok üzüldüm, daha geçen hayabusa videosunu izlemiştim.Mekanı cennet olsun
Gercekten coook severek takip ettigim biriydi. Taa bloglarindan askeriyedeyken yaptigi maketlerden beri takip ediyordum kendisini. Videolariyla beraber motosiklet almam desem de severe tum videolarini izliyordum. Simdi tam motosiklet alma arefesindeyken boyle bir sey olmasi buz gibi soguttu beni bu aletten. Cok uzuldum gercekten motosiklet camiasini gectim tum motorlu araclara gonul vermis kisilerin saygi duyup sevdigi birisiydi. Oyle olmasa ttde zaten bu kadar uzamazdi konu. Olumden ote koy yok bir kez daha anlamis olduk. Huzur icinde yatsin
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Çok sevecen ve içten bir insandı, videolarını eğlenerek izliyordum. Çok yazık oldu..
Nur içinde yatsın..
Uyanır uyanmız teche giriyim dedim direk konu gözme çarptı çok güler yüzlü tatlı dilli ve aynı zamanda dobra eğlenceli bir adamdı. 2 3 yıldır takip ediyordum çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin, mekanı cennet toprağı bol olsun. Kazanın ne zaman geleceği belli olmuyor, çok gençti çok üzüldümBarking'in dediği gibi keşke o adam çekseydi cezasını kimse kusura bakmasın...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Yigit top olayi aciklamis hala atamadim uzerimden
Elleme Sekelesin...
Barkın abıyı
pcx scooter ları arastırırken pcx ınceleme vıdeosundan tanıdım
ılk defa bır motorsıkletı boyle guzel anlatan bırı olunca hemen gıdıp pcx almıstım
daha sonra her vıdeosunu tek tek ızelmıslıgım vardır
kanalında yenı bır sey eklerse hemen ızlıyordum
gercekten trafıkte motor kullanan cogu kısıye buyuk egıtımler vermıstır
ben yaklasık 1 senedır motor kullanmıyorum
cok ıstıyorum ama ınan Turkıye de motor kullanmak cıdden cok tehlıkelı
Allah rahmet eylesın Mekanı cennet olsun
sen okadar ülke gez okadar pistte otoyolda gazla hep yüksek cc li motorsiklet kullan gel şehir içinde dengesizin biri yüzünden 200 lük makina ile kaza ile hayatını kaybet
inanılacak gibi değil sabah 7 de kahvaltı ederken herzaman yaptığım gibi facebook açtım ilk gönderi rahmetlinin kaza haberi yediğim lokma düğümlendi boğazımda 1 kere tanışmıştım azda olsa sohbet muhabbet ettik kendisi ile çok makara tam kafa dengi bir adamdı sanki kendi ailemden birini kaybetmiş gibi üzüldüm allah rahmet eylesin
Ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldum. Hemen hemen tüm videolarını izlemiştim. Çok içten biriydi, halen inanasım yok... Allah rahmet eylesin((((
セルカン+レーラ=愛
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)