Çok üzüldüm valla hybrid theory albümü kesinlikle bir efsanedir. 2000 li yılların bana göre Limp Bizkit ile beraber en iyi hard rock grubuydu. Sesi gerçekten çok iyidir Chester'ın.
Çok üzüldüm valla hybrid theory albümü kesinlikle bir efsanedir. 2000 li yılların bana göre Limp Bizkit ile beraber en iyi hard rock grubuydu. Sesi gerçekten çok iyidir Chester'ın.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Bende sayısız şarkısı var hala durur. Lise deyken online oyunlarda açıp dinlerdim biraz üzüldüm kim bilir ne derdi vardı intihar etti
Hazırladığım roll videolarında %90 linkin park şarkıları kullanırdım. Allah rahmet eylesin.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Ya adamı ben mi öldürdüm? Ben mi intihara sürükledim?
Benim bu intihar olayına ve hayata bakış açım böyle. Hep böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Sizinki daha romantik olabilir. Duygusal yönünüz benden daha çok gelişmiş olabilir. Benim sağlık ve maddi güç dışında hiç bir şey umurumda değil. Bu olayın bende izahı yok demişim, bence nasıl olduğunu belirtmişim.
Hayır, siz hepiniz yanlış biliyorsunuz, bir tek ben doğrusunu biliyorum mu demişim? Nerede demişim? Göreceli kavramlar bunlar.
Hemen neye bu kadar yükleniyorsunuz ki?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
@Octane yazım stilinden sanırım , insan ilk okuyunca "para ve sağlık için bu adam herşeyi yapar demekki" diyor içinden
Milletinde tepkisi ondan olsa gerek
Birde şöyle düşün. Öyle şeyler yaşıyorsun ki aldığın nefesten bile soğuyup bu mutsuz olduğundan durumdan kurtulmak için bunu yapıyorsun.
Umarım huzura kavuşmuştur. Ben hala dinlerim flashdiskte vardır şarkıları.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)