User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
81 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Suriyeliye araç satışı hakkında

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi siz bunlara vatandan bahsetmeyin bu adamların beyni ayrı frekansta çalışıyor sanki zeka seviyeleri düşükmüş gibi degişik adamlar bide çok cahiller,,,bu şartlarda nasıl çoçuk yapıyorsunuz diyorum adam bana bakıp gülümsüyor işleri güçleri yiyip içmek sonra fikifiki al sana nurtopu gibi surili

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yine suriyeli. ÖL-DÜR-ECEK-SİN bunları teker teker ,işkence ede ede geberteceksin . Sonra tabuta koyup ülkelerine bırakacaksın.

nerde forumun suriye severleri ? Bak iki tane genç kız yoğun bakımda ,hayati durumları ciddi.
    imzasız..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye şantiye cenneti, şantiyelerin en kral araçlarıdır Hilux-L200-Ranger.
    Paranoyaya gerek yok.
    3. Havaalanında çalışırken sahaya giden bütün araçlar L200 ve Rangerdi mesela.
    3. Köprü ve Kuzey Otoyolunda da keza aynı şekilde L200-Ranger-Hiluxlar var.
    Arkadasım bende ilk görünce şantiye işi düşündüm. 3 tır üstündeki hiç bir araçta ön ve arkada plaka olmayınca süphe ettim. Görüntünğn arkasında ki BİM e girdim, şöförlerle muhabetim ayak üstü tırcılık zor iş diye. Bizde düşünüyoruz diye sohbete girdim kasada. Biz uzunyol şöförüyüz uluslararası gidip geliyoruz dedi.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yine suriyeli. ÖL-DÜR-ECEK-SİN bunları teker teker ,işkence ede ede geberteceksin . Sonra tabuta koyup ülkelerine bırakacaksın.

nerde forumun suriye severleri ? Bak iki tane genç kız yoğun bakımda ,hayati durumları ciddi.
    vallahi ön yargılı olmiyim iyileri vardır illa aralarında diye düşünüyorum hep ama bu haberleri gördükçe bende sinirleniyorum. yine diyorum, haksız olan biziz. adamlar cahil eğitimsiz hatta sapıkça dini inançları filan var ama biz aldık bunları ülkeye, kaç kişi ayaklandı referandum yapılsın kafana göre alma dedi. üstüne bide bunları ülkeye alanları ödüllendirdi ülkemizin çok vatan perverleri.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamlar hayırlı insanlar olsalardı kendi ülkelerine hayırları dokunurdu.Daha tam adapte olamadılar biraz daha zaman geçsin o zaman görün tantanayı.Şimdi hükümet bunları besliyo ,sağlık hizmeti vs. veriyo.Kesilsin parti başlıyacak o zaman

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi ön yargılı olmiyim iyileri vardır illa aralarında diye düşünüyorum hep ama bu haberleri gördükçe bende sinirleniyorum. yine diyorum, haksız olan biziz. adamlar cahil eğitimsiz hatta sapıkça dini inançları filan var ama biz aldık bunları ülkeye, kaç kişi ayaklandı referandum yapılsın kafana göre alma dedi. üstüne bide bunları ülkeye alanları ödüllendirdi ülkemizin çok vatan perverleri.
    Ben iyisini görmedim. adapazarının tam göbeğinde oturuyorum. Tren garını herkes bilir 2 arka caddesi Yürüyerek 2 dk yani.

Mahalle eski binalardan oluşuyor En yenisi 10 yıllık diyeyim. Üst katımızda suriyeliler, alt katımızda da ıraklılar var ortada da biz.

Karşı binanın 1 dairesinde ve arkadamki binada da aynı şekilde. 1 Senelik gözlemlerim.

1. Çok pisler temizlik - iman ikilisinden haberleri yok. Apartman girişini *** götürüyor haftada 2 defa temizlenmesine rağmen.
    2- Görgü diye bir şey yok. Bisikletler bir yerde, ayakkabılar başka yerde, ev eşyaları kapının önünde.
    3- Çok pis kokuyorlar, ev kapıları açıksa içeriden gelen koku ciddi söylüyorum tahammül edilemez seviyede
    4- Tercüman çağırdım insan gibi laf anlattım bahçeye çöp atmayın, çöp dökme saati var diye ama dinleyen yok.
    5- bir evde 20 kişi kalıyorlar gecenin bir buçuğunda koşmalar, bir şeylere vurmalar. Bir gün atacam birini o olacak.
    6- Cahiller dedim ya örnekleyeyim bunların dairesine giden bir sigorta aşınmış teli kopmuş, gittim yaptım.
    Nasıl bir beyinsizlikse tamir etmek yerine tahta ile teli sigortaya doğru ittirmişler, sanıyorum akımdan ötürü ana sigorta tablosu erimiş. Çarpılıp ölse uğraş
    Bir gün haber geldi üst kat yanıyor itfaiye gelip söndürmüş şaka gibi.

7-) Şuursuzlar, 20 li yaşlardaki kız kardeşleri hasta olmuş gece 2 de kapı çaldılar açtım, aldım hastaneye götürdüm.

Baktılar ettiler Abi var küçük oğlan var anası ve babası var. Benle hastaneye anası - küçük kardeş ve hasta kız geldi.

o an uyanamadım sonra bir ara sordum dedim abin nerde ? evde uyuyormuş sabah iş varmış.

Be ......siz biz işe gitmeyecek miyiz ? Büyük olan ....siz de ne kadar rahat. Kız kardeşini ***** tanımadığın adama emanet ediyorsun var mı böyle bir dünya.

He bunların sebepleri ne yine biziz, aç gözlüyüz çünkü. Harabe gibi evlere suriyeli müslüman kardeşlere yardım ayağına 2 katı paraya kiralıyoruz.

Şuraya yazıyorum biraz palazlanıp birlik olsunlar azıcık kendilerini güçlü hissetsinler ondan sonra görün neler olacak bu ülkede.

Bunlara su veren itfaiyenin hortumunu....

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimizi tutmak için gelen Suriyeli evin değerinin 2.5 katı ücret verdiği halde vermedik evimizi.

Bu konuda Ticarette yoluna bakacaksın, geçirmene bakacaksın diyenler yarın bu tutumlarına çok pişman olacaktır bu kesin bir durum.

Yarın ülke elden gidiyor konularında ticaretine bakacaksın yazanlar kesinlikle msj atmasın.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu da yazmadan edemeyeceğim, 15 temmuz sonrası eline bayrak alıp sürüp sürüştürüp takıp takıştırıp sokağa çıkan insanlar,

eğer evlerinin önünden geçerken kapıları açıksa bir hışımla kapatıyorlar. İnsan kendini tacizci gibi hissediyor, emeği geçenlerin ...

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdım yazdım sildim adamlar benim ülkemde satış alabiliyo mal sahibi olabiliyo vay be .. arap yalakası köpekler iyice adamdan saydılar bunları

Konuya gelirsek ben satmam abi kafan rahat olsun

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada 34 plaka istiyorsa bi güzellik yapıp istanbulda trafik tescile yollayın paraları varsa istediği plakayı alırlar bu konuda müsterih olsunlar yeterki ceplerinde para olsun. 34 ŞAM 34 bile alabilirler.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evimizi tutmak için gelen Suriyeli evin değerinin 2.5 katı ücret verdiği halde vermedik evimizi.

Bu konuda Ticarette yoluna bakacaksın, geçirmene bakacaksın diyenler yarın bu tutumlarına çok pişman olacaktır bu kesin bir durum.

Yarın ülke elden gidiyor konularında ticaretine bakacaksın yazanlar kesinlikle msj atmasın.
    ev konusunda tamamen haklısın. 2 katı kazancam diye suriyeliye ev veren ev sahiplerine hiç acımam. bende vermem açıkcası. ancak araba satmak insanı ev arsa sahibi yapmaz. elin çinlisi de gelse ingilizi yunanı arabı suriyeliside gelse mal satmak ticarettir bana göre ve bir yanlışı ayıbı yoktur.

ancak ev vermek para için olduğunda bu aç gözlülüktür. bir insana ev verirken türk dahi olsa karakterine işine gücüne bakmak gerekir. 500 liralık evi 1000 liraya suriyeliye verip 6 ay sonra bir daha kirasını alamayan ev sahipleri ağladığında hak etmişsin oh olmuş sana bile derim. ancak hep diyorum. suriyelilere değil de asıl onları böyle ülkenin her yerine serpiştiren hükümete hiç laf eden yok nedense? hatta dediğim gibi ödüllendiriliyorlar üstüne birde.

bana göre olanların sorumlusu bu ülkenin minimum %50 sidir. suriyelilerden gelen belaları hak ediyorlar, üzüldüğüm konu kurunun yanında yaş da yanıyor. bizde çekiyoruz bunlardan. umarım çok geç olmadan çözüm bulunur.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (Ticaret ile uğraşıyorum, esnafım) Bunlardan ''Zırnık'' bir şey vermemde almamda para için.. En iyisinin de ta!!

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada satin, evde verin, insan sayip yemekte verin. 10 sene sonra gorursunuz memleketi nasil bir boka bulastirdiginizi. Yol biraz daha yakinken sirt donun, kendi capinizda barinmalarina izin vermeyin vermeyin ki belki defolup giderler tutunamayinca.

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parayla bile benden bırak arabayı bir bardak su alamaz. Barındırmayın parayla bile olsa beslemeyin bu soysuzları verdiğiniz her taviz ileride hepimize zarar olarak geri dönecek.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ya müsterin teröristse ve sen terörist olduğunu biliyorsan?
    Mevzuyu çarptırıyorsun abi.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahil kenarına gittiler hep, şimdi havalarda ısındı gündüz plaj deniz akşam serin parkta çay keyfi, Gece çimlerde bi uyku bebeler ışıklarda para basıyo bi yandan.Kayıt kuyut hiçbişeyleri yok yasadışı bi olayda o an tutuklanmazsa bi daha hayatta bulamazsın .

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzuyu çarptırıyorsun abi.

Aslında kasıtlı olarak böyle uç bir örnek verdim. Madem belli bir tür insan "ticaret ticarettir. Herkesle yapılabilir" düşüncesinin dışında kalabiliyor, suriyeliler de kalabilir diyebilmek için örneği bu uç noktaya taşıdım

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sedat s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ite köpeğe çakala degıl araba su vermem o arabayı yatırırım gene satmam o serefsızlere. ısın ucunda kazanc var dıye bu kadar gozu kara olmayın. o arabadan kazandıgı paraylamı zengın olacaksın yada 1000 2000 zarar etsen ıflasmı edeceksın. sadece surıyelıye degıl ben çakal takımına ne mal satarım ne mal alırım onlardan kazandıgım para gelmesın lazım degıl
    pardon yanlış anlamayın , siz kamu ya da özel sektörde maaşlı mı çalışıyorsunuz , yoksa ticaretle mi uğraşıyorsunuz ? Gerçi bendekide soru eğer ticaretle uğraşıyor olsa idiniz böyle düşünme şansınız olmazdı.

örneğin torbacı sana araba getirdi abi sıkışığım satmam lazım dedi , 60 lık malı 50 ye almayacak mısınız o adam torbacı diye ? Yada atıyorum masaj salonu işleten bi kadın sizden araba istedi , kadın koşturuyor diye o arabayı ona satmayacak mısınız ? ticarette alan memnun satan memnunsa sorun yoktur.

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ticaret ticarettir, istediğin parayı veriyorlar ise parayı noterde teslim al kontrol et say v.s sonra verirsin satışı gerisini onlar düşünsün. 34 mü ister 155 mi alır seni ilgilendirmez o kısmı. para peşin kırmızı meşin alana sat. duygusal düşünülmez ticarette bence.

zaten dini imanı duyguları ırkçılığı ticarete karıştıranlar ticaretin içine edenlerdir. fikir bedava herkes elinden geldiğince fikir verir. başın sıkıştı mı kim sana 1 lira verecek. ticaret tek ahlakı dolandırmamak kazıklamamaktır. her şey kitabına uygunsa umursamadan sat.
    Hele şükür konuyu doğru anlayan biri çıktı.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ülke mi kalmış serkan abi allah aşkına. Afedersin düşmüşüz bi *** çukuruna çırpınıp duruyoruz. Sen üsttekilere , bizi bu hallere getirenlere bak bence.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında kasıtlı olarak böyle uç bir örnek verdim. Madem belli bir tür insan "ticaret ticarettir. Herkesle yapılabilir" düşüncesinin dışında kalabiliyor, suriyeliler de kalabilir diyebilmek için örneği bu uç noktaya taşıdım
    Evet biraz uç bi örnek oldu. O zaman para kazanmanın her türlüsü mübah deyip , insan kaçakçılığı yapalım , kaçak sigara getirelim ucu açık örnekler çoğaltılabilir. Ticaretin helal ve yasal olanı makbuldür bence. Dinen ve yasal olarak herhangi bir yanlış bulunmuyorsa , alan ve satan memnunsa bence problem yok.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savastir kapini acarsin yardim edersin ama kendi ulkenin gelecegini, ekonomisini , insanlarin hayatlarini etkilemeden yapicaksan yaparsin. bi plan cizip ona gore ilerlersin. kimse kizmasin suan Turkiye disinda kafasina gore girip yasanabilcek bi ulke daha yok ne bi duzen ne bi kontrol .Sonucun farkli olmasi imkansizdi yani bu saatten sonrada bu sorun cozulmez her gun daha kotuye gider . Bu gunleri mumla aricaz .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler