Ben hep 50 liralık ...
vergilerde en ayar olduğum ötv. geçiciydi kalıcı oldu. +kdv ve kdv li halininde ayrıca ötv si... yani kdv nin de ötv si alınıyor...
AmcaPolo
Doğa sporlarında kullanılan botlar için su geçirmez vergisi gelmişti yakın zamanda, onu eklememiş listeye galibaAynı vergi türü şemsiyeler için de kullanılabilir bence beis yok
Devlet büyük başların vergilerini sıfırlamakla uğraştığı için, anında reaksiyon alacağı kalemlerde çakıyor vergisini en yükseğinden. Cengizin vergisini sıfırlar, milletin üç kuruşula alacağı her şeye vergiyi koyar. Danışıklı dönüşüklü işler. Saf halkımız da vergileri avrupa devletleri koymuşcasına hala aynı hükümeti destekler.
Şöyle bir maumma var, satışı yaptığımız eldivenlere %25 ek gümrük vergisi geldi. Normalde yerli üretici korumak için bu tarz vergiler konuyor ama yerli üretici yok.
Bunu yakın zamanda vestele yaptı, devlet vestele kdv desteği vereceğine, yada vergi indirimine gideceğine ithal ürünlere vergi bindirimi yaptı. Şaşırdıkmı? hayır
AmcaPolo
bir önceki sayfada paylaşılan vergiler ne yahu öyle oku oku bitmedi. 10tl'lik sigaradanın 8tl'sinin vergi olduğunu şahsen yeni öğrendim sigara kullansam kahrımdan ölürüm bu nasıl bi soygun arkadaş
@Yigit-Y Başkanım bu sıralar tehlike konular açıyorsunuzFötecü damgası gelebilir dikkat.
Eyy Amerika sen ne vergisin ya
Her şey danışıklı dönüşüklü , keşke yerli üretici olsa da aynı kalitede, onu korusa bu vergiler. Pırlanta sıfır vergi ile ithal ediliyor bu ülkede. Sebep nedir, hükümet ailesinin bu işlere ortak olmasıHer şeyi kendilerinin pay çıkarabileceği şekilde dizayn edip sunuyorlar işin gerçeği bu
![]()
Şundan dolayı da olabilir:
Self-coup - Wikipedia
Sondan üçüncüye dikkat.
Yazık ya şu vergileri gördükçe moralim bozuluyor ,ben artık rakıyı kendim yapıyorum.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İsim kötüsü öyle bir algi yürütüyorlar ki, bunu elestirenler vatan haini gibi algılanıyor. Sosyal platformlarda bir elestirmeye kalk, "o zaman cik sen daha iyisini yap, nankorsunuz, o kuyruklar varya o kuyruklar..." vs tarzinda bir cok yorumla karşılaşabilirsiniz. Ben uzun zaman önce insanlara bir seyleri ispatlamayi biraktim... Olan sizin sinirlerinize oluyor.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Hayvancilik bitti
Yem ithAL
Saman ithAL
Hayvan ithAL(CANLI)
ithALat,ihracAT karıştıranlara not olsun.
- K -
________
Dr.Ecu
Ya bu arada, başka konu göremedim buraya yazayım dedim. Birşey ararken karşıma reklam banner'ı gibi bu çıktı.
Vergileri sil, borçları sil. Ne güzel memleket ya, sen hiç ödemeyenin üstüne düşme aman sakın düşme. Biz onların yerine vergide öderiz, kaçak elektrik bedelide öderiz, öderizde öderiz.
![]()
duble yol, sigorta kuyruk, kılıçtar ssk, kemal derviş, yazar kasa, din iman kuran, anlı secde, nankoruz.biz heil başkan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)