ne diyosunuz, ben bi bakıcam begenirsem alırım. Araştırmalardayım şu an
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
kavisli led diyince curved led tv jin tum havasi kayboldu![]()
@Mutlu Değerli
üretimi durduruldu diye biliyorum o modellerin,sorunları da var diye anlatılıyordu sen yine de bir araştır.
imzasız..
Malumunuz evleniyorum evin salonuna televizyon almayı düşünüyorum. Kaç inc yeterli olur acaba nasıl hesaplayabiliriz ? Ben 55 inç alma taraftarıyım odanın büyüklüğüne küçüklüğüne göre mi hesaplama yapalım?
Lg'nin harman olan modellerinden birini alacağım maximum 4000-5000 arası para ayırabilirim.
imzasız..
Ürünü araştırdım. F/P olarak iyi lakin geçtigimiz haziran ayında da satmışlar. Bunlar muhtemelen büyük depolarına stocklayıp ara ara satışa çıkartıyolar, internette afişe filan olunca da cazip geliyor.
Bir başka araştırmam da ise fiyat olarak internette satılanlardan 100tl oynuyor. İnternette satılanlar da samsung tr garantisi yok.
Aklım karışık. Herkes kendi kullandığı şeyi övüyor. Kimse şu şundan net iyi diyemiyor. Akıllar hepten karışıyor. Sony alacak gibiyim
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Depolarda stok yapmıyorlar, kataloğa gireceği zaman mağazalara dağıtım yapılıyor, dağıtıcı stoğu olabilir ama A101 stoğu değil.
Ben her iki televizyonuda Samsung servisine her hangi bir ek ücret ödemeden kurulum yaptırdım.
Garanti ile alakalı bir problemi yok bildiğim kadarıyla.
Bu fiyata, bu ebatlarda 4K tv yok, ben aldığım zaman piyasanın 600 TL altındaydı, kurların yükseldiği bir dönemde çok beklememek lazım bence![]()
lg lerdeki akıllı kumanda ve netflix tusu beni cezbediyor acıkcası şu model hakkında bilgisi olan var mı ''harman cardon falan varmıs''
LG 49UJ701V 49" 123 Ekran 4K UHD TV Fiyatı - Taksit Secenekleri
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ben geçen sene evlenirken lg 55" 4k uhd smart tv aldım, a dan z ye çok memnunum
Hatta diğer odaya 42" samsung tv aldıkdan sonra lg nin ne kadar iyi olduğunu tekrar anladım
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
harman lı LG ben kullanıyorum.tv de çok fazla detaya takılan biri değilim ama eksi bir yönünü göremedim.
+4k güzel
+harman ın bi numarası yok. ses iyi ama aldatmasın sadece tasarım yapmışlar (design by harman kardon)
+smart webos 3.5 çok iyi
+akıllı kumanda çok iyi
+kanal geçiş hızı iyi
MKIV TDI
4k değil gerçi; kardeşim için 1-2 sene kullanabileceği uygun fiyatlı tv lazım. Şu aşağıdaki iyi midir?
Vestel Satellite 40fd5050 ( 40fb5050 )102 Ekran Led Tv - n11.com
Samsung son zamanlarda baya bir insanları dolandırıyor.. Eski serileri yeni diye satıyor aman diyim.Video da görebilirsiniz KU7500 modelini alıyorlar tv nin arkasında da 7500 yazıyor ama birçok kişinin başına gelmiş eleman kıllanıp içini açıyor içinde ise anakart da 6500 yazıyor.. Aslında çok büyük dolandıcılık.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arkadaslar tavsiyeleri yaziyorum:
2.500-3.000 arasi butce = 43 Inch Lguj701v
3.500-4.000 arasi butce = Samsung Mu8000
4.000-5.000 arasi butce = Sony Kd- Xe9005
5 bin liranin ustu herhangi bir Lg oled tavsiyen B7.
Philipslerin Pus serilerinde banding sorunu var yani mac vs izlerken ekranda cizgi cizgi goruntu alirsiniz.
Samsungun Mu8000 alti tvleri yurtdisindaki modeller ile ayni seri degil ve inanilmaz kotu motion performanslari var. Arkadasim kendine mu7400 aldi ve ps4 oynarken veya mac izlerken goruntu bildiginiz titriyor.
TV markasında LG den şaşmayın. Samsung alırsanızda Qled almayı düşünün . fiyat kurtarırmı bilmiyorum. bende Oled llerin ucuzlamasını bekliyorum. Ama umudum yok. 8 bin civarı hala.... Sakın Curved almayın çok sorun var. 30 senelik bir elektronikçi ve Vestel de tv de çalışmış biri olarak söylüyorum.
ÇİZİK BİR ELMAS, ÇİZİK OLMAYAN BİR ÇAKIL TAŞINDAN DAHA İYİDİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)