iyi forumlar . Casper marka CNY A15FB laptop var .Anakart:Pegatron A15. 2012 yılında aldım iyi kötü iş görüyor . biosum çok eski olduğu için güncelleyim dedim öylesine iş inada bindi
Güzel bir dıy ile laptopun altına fan tezgahı yaptım püfür püfür esiyor .termal macunuda paraya kıyıp 5.6 W/mK'lık alınca dedim ki neden daha iyi olmasın ben buna bi overclock deneyeyım . baktım biosa müsade etmiyor . güncelleyim dedim , orada film koptu.
internette enine boyuna bütün forumlarda arastırdım ya linkler kırık yada benım anakarta uymuyor .güzelce müşteri hizmetlerini aradım . durumu izah ettim . dedim ablacım ben bunu alalı 5 sene olmus nebı evrağı duruyor ne uzerındekı etiketleri . bana dedim bunun bios güncellemesini atın . seri numarası ne dedi ? dedim ki 5 sene olmuş bilgisayarın görmediği eziyet kalmamış alta yapıştırmışlar bir kağıt parçası onu soruyor .yok dedim kopmuş . o zaman bios sorularımız var onları yanıtlayın dıye bi mail attı . cevapladım hepsini doğru şekilde dosyayıda atmıyorlar iyice sinir oldum . tekrar aradım sordum dedim atmadınız . en yakın casper servısıne gıdıp gözle kontrol yaptırın onlar bilgi versin dedi . aradım servisi adam ısrarla getiriceksin diyor. (para alıcak) . bende vermem![]()
velhasıl ben bunun seri numarasını nerden nasıl bulurum ? yada bunun güncel bios dosyalarını nerden bulurum ?
Not: aida64 den baktım ama 2013 de guncellemışım s/n değişmiş 123456789 yazıyor .