arkadaslar general mobile 5 var bende android sistemli. bir halt ettik resimleri sildik ellerimizlebunlari nasil geri getirebilirim ben ? var mi bir programi falan , tesekkurler simdiden
arkadaslar general mobile 5 var bende android sistemli. bir halt ettik resimleri sildik ellerimizlebunlari nasil geri getirebilirim ben ? var mi bir programi falan , tesekkurler simdiden
telefonu bilgisayara bağlayıp usb bellek gibi gözuktuğunden recover my files ile büyük bir kısmını kurtarabilirsin büyük ihtimalle
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
store da bir app vardı ben onu kullanmışdım garipdir millatta kalma sildiğim fotoları bile geri getirdi ama bazı son çekdiklerimi geri getirmemişdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
onur saol bunu bir deneyeyim bakalum ise yarayacak mi
@darkmoon dumpster mi programin ismi ?
diskdigger die bi program buldum bazi resimler var ama dun ve onceki gun sildiklerim yok malesef geri getiremiyoruz sanirim
programın adını hatırlamıyorum çok oldu bende note3 varken indirmişdim.. arattınızmı yıldızı puanı yüksek bir şeydi bulursunuz ben yorumlardan indirdim çok işe yarıyor geri getiriyor falan diye yazmışlardı o yorumlara güvenip indirdim..
normal hafızaya geri atıyordu hatta note3 ilk aldığımda lacoste da ayakkabı fotosu çekmişdim arkadaşa yollamışdım sonra silmişdim o fotoyu bile geri getirmişdi.. ama bazı son resimleri getirmemişdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)