alışveriş tamamlayamıyorum ödeme kısmında sıkıntı var alma vazgeç diye diretiyor resmen site
Yav ben 21 yaşında, öğrenci bir insanım, nerden gördüm böyle bi konuyu, neden böyle konular açıyorsunuz.Geçenki indirimde param yoktu, bu seferde para var uslu durmaya çabalıyorum. Konuyada girerken ümidim yoktu, güzel şeyler satılmıştır diye ama görüyorum ki tam zamanında dahil olmuşum.
![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
dolabımı açtım baktım daha kutusundan çıkarmadığım 3 çift geçenki indirimden aldıklarım duruyor vazgeçtim, tekstil olarak da pek birşey goremedim ben hep ayakkabı var duzgun
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ayakkabıları bitirmişler resmen..
Geçen seferki kampanyada daha cezbedici ayakkabılar vardı bunda o da yok ya da gecenin vakti çöreklendiler bitirdiler bize de en alınmayacak modeller kaldı.
Hiç güzel ayakkabı yok yani normal hepsi,fiyatları da ''ohaaa la'' denilecek kıvamda değil hepsi çoğu zaman trendyol'da indirime giriyor zaten ve hepsi hemen hemen aynı fiyat .
Heyecan kursağımızda kaldı![]()
imzasız..
Gecen sefer kalanlari bu sefer ayni rakamdan cikmislar acikcasi cok bisey yoktu, bitek gant bi canta vardi alip almama arasinda kaldim bitek o tukendi diger begenilerim duruyor. 1-2 bisey aldim onlarin kargo geldi ilginc binsejilde
Neden tükendi yazdığına dair ufak , eğlenceli detaylar
donanımhaber oluculeri - şukela entry'ler - ekşi sozluk
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
beden olarak 3-4-5-6-7 yazıyor bunlar tam olarak ne hangi bedenlre denk geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)