Ne güzel dertlerin var![]()
LG OLED - YouTube
1 seneden fazla ugrasmisti bunun sahibi. birebir ayni tv. mahkemeler ekspertiz raporlari her türlü yokusa sürmüstü lg. en sonunda kazanmisti mahkemeyi. tabi sans isi hepsi böyle olacak diye bisey yok. alip cok memnun olanlar da var. bi önceki mesajimda onun icin tv teknolojisi gecis asamasinda diye yazdim. oled icin su an erken bana göre. yani o parayi cat diye gömmek mantikli degil. özellikle 55 inc. 55 in alti zaten oled yok. oled in hakki 65 olunca cikar. onun da iyisi zaten 5-6bin eurodan basliyor. 2-3 seneye fiyatlar insancil düzeye gelir heralde.![]()
Curved 55 de 50 gibi gözüküyor
Curved illa diyorsan 60 al
Kayınpeder benim boyutu sordu aldı
Evlerine gidiyorum curved dan sebep küçük görüyor
Ben 4k nın xbox ps oyun konsolları ile kullanılabilir diye düşünüyorum
Curved bana saçma geliyor
65 düz full hd 3d olsun daha iyi
Büyük iyidir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
saçma sapan derdim yok abi çok şükür öneride bulunsunlar diye konu açtım
öneriniz için çok teşekkürler ciddi şekilde kararımızı değişmeme yardımcı oldu şuan okadar parayı vermeme deymez demekki ozaman ben ilk buldugum samsungun ekranını az daha büyütme yoluna gidiyim dedim oledden daha hesaplı bunu alıcam ozaman
Samsung 55KU7500 55" Curved Smart Tv - Vatan Bilgisayar
DR. OWL
Dr.ECU
Daha da dersek
WebOS eski ama mal böyüktir
LG 65UH600V 65'' (165CM) 4K UHD webOS 2.0 SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
Dr.ECU
öylesine bende bakayım dedim lg de 23.000 görünce bi an vaov dedim![]()
Vatana okadar para vermeyin boşuna.
Samsung Ue55ku7500 Led Tv - n11.com
Aynı ürün burdan 4159 TL ye sepete eklenir.
Cek Satış & Takas Bolumu
N11 3700 TL alt limitli 200TL indirim sağlayan kupon yüklü hesap 40TL
40 TL ye 200 TL lik indirim kuponu alınır.
Aynı Samsung Türkiye garantili TV 4.000 TL ye gelir.
Kalan 1000 TL yede arabaya yazılım attırılır duman spec ile gazlanır. Saygılar.
2012 den beri lg smart tv kullanıyoruz.Hiç bir arıza çıkarmadı sadece kanal geçiş hızı kötü onuda yeni cihazlarda halletmişlerdir diye düşünüyorum.LG kesinlikle tavsiyemdir.
şimdi yiğit abı gösteriince hoşuma gitti buda hoş
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-60...ydu-alici.html
bu arada biz teledunya kullanıyoruz bunun cıhazını atıp kart takıp tek kumanda dırek tv den ızlemek istesek şuankı tv ler ve lınktekı tv bu desteği sağlıyormu. Bu desteğin sağlandığı ısım kod neyse artık nerden anlaşılır
DR. OWL
Lg marka 60" tv aldım. 2 sene olacak. Süper. Ama smarti cok da smart değil yani insan bi Pc hızında bekliyor ama bazı film sitelerinde filmi açmıyor. Çerçeve yok gibi. Görüntü kalitesi harika.
Oyum Lg den yana
SWAT
4K yayın olmayan , Sadece FullHD 65 inç Tv lazım bana ama maşallah hepsi highline paket gibi. 4K-3D-Smart-Wifi bilmem ne. bana düz ayak tv lazım yaBilgisayar niyetine kullanmayacağım.
55KU7500 yurtdışında 6000 serileri olarak geçiyor. Yani özelliğini kısıp gönderdiler bize. Görüntü yenileme hızı da 50 Hz. Bende bu tv yi düşünmüştüm de araştırınca durum farklılaştı. Onun yerine illa 55 inç olacaksa 55KS8500 almak mantıklı. Diğer seçenek de 55JU7500 fakat bunun satışı durmuş bulamıyorsunuz. N11 de vardı sadece.
bu tamamen şans işi bende teknoloji mağazasında çalıştım ama samsung bi tık önde malzeme kalitesi dayanıklılık bakımından daha prof görüntüsü var piyasaya hakim renk farkı olsun ekran paneli olsun bariz farklı
ne kadar çok model bakarsanız o kadar çok kafanız karışır içinden çıkılmıcak duruma düşersiniz fiyatınıza göre 2 model belirleyip alın![]()
LG derim gerek işletim sistemi gerek diğer akıllı cihazlarla uyumu ve herşeyden önemliside ekrana bambambam giriş banamısın demiyor.. zaten vatanda media da filan satanlar cekıcle dolasıyo..
Bacanakta webos1 var o biraz sıkıntı ama genede iyi. ki şu anda sanırım webos3 çıktı. internetten filmdir dizidir izlerken sıfır sıkıntı.
Samsung aldım ben LG almadıgıma pişmanım.
ekranda çik kadar ufacık bir delik var nerden geldi nasıl oldu bilmiyorum iğne ucu kadar bir yer herhalde 2 piksel kadar renk yok beyaz. Şansımıza diğer yerlere etkisi yok..
zaten panel olsun ekran olsun birbirlerinden alışveriş yapıyorlar..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)