Concord neo ve concord air safe aldık. Kesinlikle tavsiye ederim.
Printable View
Concord neo ve concord air safe aldık. Kesinlikle tavsiye ederim.
bende oğlan doğmadan çok araştırmıştım bu işi kadın forumlarından araştırmak lazım :)
travel alanları kısa sürede hafif araba aldıklarını gördüm özellikle
chicco lite way hakkında yorumlar çok olumluydu ona yöneldim marka model belirledik ama kavunu bile koklayan adamız bişey alırsak ellemden tartmadan para vermeyiz gittim bi mağazaya inceledim harbiden hafif küçük ama sağlam puseti dahil araç koltuğu yapabiliyorsun arabam 207 olduğu için bagajda sıkıntısız
concord neo travel ve aırsafe aldım set olarak bazasıyla bırlıkte. herseyınden cok memnunuz. 2015 modelını tercıh ettık tutma yerlerı sılıkon
Zamanında ben de çok araştırmıştım. Stokke, Bugaboo, 4moms, Kraft, hepsini tek tek inceledim. Travel sistemler bana uygun gelmedi.
1. Çok büyük, bagajda yer bırakmıyor. Tatile giderken valizlere yer açmak için kargoyla arabayı yollayan arkadaşlarım var :)
2. Çok ağır indirmesi bindirmesi eziyet
3. Sen yokken eşin çocuk kucağında tek başına açıp oturtabilir mi çocuk arabasını veya katlayıp kaldırabilir mi ?
Bu soruları ben kendime sordum düşündüm taşındım en son puset modeli olan Maclaren Techno XT modelini aldım. Doğumdan itibaren kullanılabiliyor ve çok sağlam katlanması açılması kolay.
Ben de geçen sene 2 ay boyunca araştırdım, Mima xari aldım, fiyatı 4000 di ben aldıgımda ama gerçekten hem port bebesi hem de normal oturma alanı gerçekten bebekler icin cok rahat.
Bu arada Leon un bagajına sıgıyor. Ama B segmenti araçların bagajına sıgmaz.
Kraft twist xx travel kullaniyorum vede xok memnunum... tek hamlede katlayanip kolay tasinabiliyor... RC nin bagajinada rahatlikla sigiyor...
Çift yönlü ve portbebe olarakta kullanılabilen oturma ünitesi
Kendi etrafında 360° dönebilen mekanizması sayesinde çift yönlü kullanabilme
3 farklı pozisyona ayarlanabilen oturma ünitesi
Portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi
Bebeğin ilk aylarda kullanımı için ekstra dolgulu şilte (0-6 ay arası)
Çok pozisyona ayarlanabilen deri itme sapı
Çıkarılabilir ön bar
Şişme arka tekerlekler
Ayaktan kumandalı tek tuşla fren sistemi
Ayak örtüsü - Yağmurluk
Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durbilme
Tente rüzgralık/güneşlikOto/Taşıma Koltuğu
ECE R44/04 belgeli
Grup 0+ (13 kg’a kadar olan bebekler için)
Taşıma koltuğu, ana kucağı ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallama pozisyonu)
Bende bunu tavsiye edecektim. Mekanızması şuanda baska hiç bir modelde yok. Çok rahat Güneşli vs havalarda direk yönününü değiştirebiliyorsunuz. Bende kullanıyorum tavsiye ederim.Ayrıca büyük tekerlekli oldugu için chicco gibi arabaların tangur tungur gittiği yerde çok rahat ve konforlu gidersiniz.
5000 liraya bebek arabası mı olur yav :D 86 doğan alırım içinde bira içeriz.
üstadım bende yeni aldığım bu ürünü tavsiye ederim."bebe confort streety plus travel sistem"
Bebe Confort Streety Plus Travel Sistem Bebek Arabası | BabyMall - YouTube
videoyu izlersen kullanışlı olduğunu anlarsın. pusetini aracınızda da kullanabilirsiniz. çok iş görüyor. herhangi bir mağazaya girip ürünü inceleyin. memnun kalacağınız kanısına varırsanız ürünü internetten alın.
mağazalarda 1300 tl civarında , internet sitesinde 849 tl.
sanada mi petek dincozde var bizde neden olmasin diye aldirdilar??? :D
ilk basta bende oyle dusunmustum ama bebek gercekten rahat ediyor, oturma pozisyonu ortapedisi falan onemli.
ayrıca bazi markalarin subat ayinda buyuk indirimleri oluyor takip etmek lazım...
baska bir secenek yurt disi, baglantiniz / ordan geleniniz varsa yapistirin bitane, ciddi fark oluyor...
@anıl turan ; bende zaten espri mahiyetinde söyledim ya :) yoksa hayattaki en değerli varlığına bütçe dahilinde alabileceğin en iyi ürünü almak isteriz. g.tümüze kot alıyoruz 300-400 e araba mı almayacağız.
Yeğenimin arabası Concord neo ben hiç tavsiye etmiyorum :) Hantal bagajda çok yer kaplıyor ne kadar katlanırsa katlansın ayrıca ağır olduğundan sürmeside zor.. Diğer arabası pierre cardin onda öyle problemler olmuyor.
Britax-Römer B-Motion 4 Travel Bebek Arabası aldık 5 ay önce tavsiye ederim
İzmir Forum Bornova yanındaki joker mağazasındaki bir çalışanın "bebek arabasına para vereceğine,bebek koltuğuna para ver" tavsiyesi aklıma çok yatmıştı.
Bebek arabası üstüne kolayca oturtulan ana kucağı&çocuk koltuğu karışımı ürünler bana hiç güvenli gelmemişti. ondan bebek arabası olarak aşağıdaki şu ürünü %50 indirimle 600TL'ye bulunca direk almıştım. Sonuçta bebek arabasında en önemli kriterler, tek seferde katlanması & fazla ağır olmaması. Doğrusu bu model hafif sayılmaz ama gerçekten hafif olan modeller de 3000TL civarında fiyatlarda oluyor.
Soo Baby Plus Alero Puset / Sand | Joker
Bir de bebek koltuğu olarak paraya kıydım, 1900TL'ye Recaro Zero 1 aldım, gerçekten güven veren ve kullanışlı bir ürün. Arabam tek kapı olmasına rağmen koltuk 360 derece dönebildiğinden çocuğu indirip bindirmek çok kolay oluyor. gerçi dolar fırlayınca, buna da tam 500TL zammı çaktılar.
https://www.e-bebek.com/zero1-0-18-k...-p-rec-215096/
Bebekten 7-8 ay sonra baston puset candır diyeceksiniz :) kendi binek arabamdan çok bebek arabası değiştirdik, en son 2 tane baston puset aldık. Portatif, hafif, yer kaplamıyor. Gözünü seveyim bastonun. Şimdi hiç birisini kullanmıyoruz.