Max bütçe 60.000, zamanla araç yavaş yavaş çıtırdan yüklenecek hedef güç 200Hp civarı.
Bu araç hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mıdır?
Öncelikli amacım tabi ki üst segment bir araç olması yanı sıra dizel bir araç almak. Dizel 1.6 90 HP Polo baktım o direksiyon nefret ettirir kendisinden. Sol tarafta tuş var, sağ taraf o kadar iğren bir plastik ki beni soğuttu kendisinden. Full fonksiyon direksiyonu olan Polo'da çok rahat 60.000 üzeri.
Polo'dan geçtim Megane 3 Coupe 1.5 Dci (105 HP 240Nm) baktım. @CenKeR sağ olsun bu güzel insanla baya samimi olduk. Kendisinin çok sıcak kanlı bir yapısı var. Megane3 Coupe hakkında bana baya bilgi de verdi ama 8V olması verimsiz olmasının en büyük sebebi. Bu araçtan vaz geçme sebebim de bu oldu diyebilirim.
Diğer alternatif olarak Alfa Romeo 1.6 JTD Guiletta (105 HP 280Nm) var. Araç çok hoşuma gidiyor. Evet "direksiyonu Linea gibi" diyenler zaten olacaktır. En başta bunu söyleyen samimi kankam @CenKeR oldu. Kendisine saygılar sevgiler kulaklarını tekrar çınlatalımKonumuza dönersek, araç 105 HP fakat motor olarak yüklenmeye ne kadar müsaittir? Daha öncesinde dizel olanı yükleyen oldu mu hiç?
Bunun yanı sıra Guiletta yükleyen kimseler varsa bile standart kullanıcılara da sormak istediğim aracın her hangi bir kronik sorunu vb sürekli oluşan bir arızası var mıdır?
Ya da dizel olarak 2012 model altı olmayacak başka bir araç tavsiyeniz olabilir mi?