Merhaba arkadaşlar bulunduğum lokasyonda tim bayisi bulunmamakta. tim bayii açmak için ne gibi kriterler..?
Merhaba arkadaşlar bulunduğum lokasyonda tim bayisi bulunmamakta. tim bayii açmak için ne gibi kriterler..?
Renault Sport
Bildiğim üzere önceden gsm ile ilgili bir işyeriniz olması lazım telefoncu tarzı ordaki hat satışlarınıza ve lokasyona göre olur yada olmaz diyolar sıfırdan bir dükkan kurmak yetkili merkez olmak için 6 ay 1.5 yıl arası gerekli en azından benim dediklerim vodafone bayisi için söylüyorum ben
Samara 2109
Bende bu işi çok araştırdım fakat bir sürü şartları var . Adana'da çarşının göbeğinde kendi mülkümüz de yapmak istedik fakat pek kafama yatmadı . Tavsiyem sadece para için iş yapmayın ben detailing hobimi iş olarak yapmayı düşünüyorum . Hobi olarak yaptığınız bir uğraş var ise o yönde yönelmenizi tavsiye ederim .
Ben Avea kurumsal için görüşmüştüm. İçeride bulunacak teminat, üstlendiğiniz risk çok fazla. Ticarette risk büyükse kazançta aynı oranda büyümeli. Elde edilen kar girilen riske göre düşük kalıyor.
Tabi benim bahsettiğim dönem Avea ve Vodafone benzer zorluktaydı. Turkcell kurumsal işleten biriyle görüşmüştüm. 10 katı daha ağır şartlardan bahsetti.
Tabi benim bahsettiğim kurumsal. Bireysel için görüşmek, sözleşmelere bakmak gerek.
Para varsa herşey hallolur. Ne kadar bütçeniz var bu iş için. Ben sıfırdan hiç alt bayiliği silver lığı vs olmadan açan vodafone shop biliyorum. AVM ye şak diye koydu valla. Ama Para lazım. 150.000-250.000 TL civarı paralara olmaz yani. Parayı ve işinin başında duracağını gösterirsen onayı verirler. Tek önemli husus daha önce ne iş yaptığın ve hakkında Referans bulman şart.
*On3r*
Neler gerekli bilmiyorum ama açtığınız zaman ve ilerlettiğiniz zaman inanılmaz paralar kazanıyorsunuz.
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)