Tavuk suyu çorba seven yok mu :D olsa da içsek :D
Printable View
Tavuk suyu çorba seven yok mu :D olsa da içsek :D
İStanbulda torbacı tavsiyeleri diye okudum arkadaşın iletişim bilgilerini vericektim.
Neyse 5-6 sene evvel Dürümcü emmiydi favori mekanımız. Şimdi bitirim ayakları takılan babasının parasıyla araba alıp film çektirip mafya ayakları takılan tipler kaynıyor o yüzden pek gitmiyorum. Ama katmeri ve beyranı hala efsane bana göre.
kartal heykelinin oradaki Beşiktaş Çorbacısına giden var mı ?
Kelle paça-ayak paça-beyran-işkembe hepsi varmış çok tavsiye ediliyor.
Bereç'te Fiat Gökeri geçince sağda Güngör işkembe var kelle paça yemiyorum ama her gece Tuzlama yemeye gideriz efsanedir,Eray'ın selamı var dersen elinden geldiğinin fazlasıyla yardımcı olur.
Dürümcü Emmi tadı çok güzel ama ne zaman içsem karnımı ağrıtıyor benim. En son arkadaşlarla gittiğimizde dokunmasın diye mercimek çorbası için gene ağrıttı, suyundan mı unundan mı anlamadım..
Bostancıda Paçacı Hikmet
Kadıköyde Dürümcü Emmi - Beyran (Bağımlılık yapıyor)
Çorba içmek isteyenler muhakkak Fatih Kıztaşı Paçacı Mahmut'a uğrasınlar. Gerçekten güzel çorbaları var :)
Fatih'deki Paçacı Mahmut Usta efsanedir, ayak paça seven varsa mutlaka denemeli. Gunduz servis ettikleri ev yemekleri de fazlasiyla guzel fakat yogun talep sebebiyle bulamama ihtimaliniz yuksek.
Ayrica Kasimpasa'daki Deniz Lokantasi da enfes corba yapar, Dereboyu caddesindeki Deniz taksi duraginin bitisiginde.
Beyrancı yok mu hiç istanbul'da yahu. Öyle bir lezzetten mahrum kalmanıza üzüldüm :)
corba konusunda kasımpasa denız lokantası yazılmamıs. ılgınc :)