temiz trojensiz virüssüz bir ps versiyonu bilipte pm den yardımcı olabilecek varmı acaba
Çok iyi bi paylaşım olmus 2-3 programım eksikti baya yaradı saolasın
Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once die bı sıte var ben ordan kuruyorum sıteden programları secıyorum sonra asagıdan dowload var cok kucuk bı dosya ınıyo dosyaya tıklayıncada sectıgımız programları otomatık olarak yukluyo herseyını tmm lıyo full versıyonlarını yukluyor bırde otokur dıe bı program var bu programda da pc ıcın gereklı butun programlar var secıyorsun programı otomatık sectıklerını pc yukluyor
Çok faydalı bir konu gerçekten formattan sonra aklıma gelmeyen programları buradan buldum Teşekkürler![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
bilgisayarın sıcaklığını gösteren program varmı?
yararlı olmak şartıyla?
OEM+
bide WIN7 TuneUP Utilies programını yüklesem pc de n gibi değişiklikler olur ?
win7 ultimate işletim sistemi kullanıyorum sanırım bunun servis pack i cıkmış onu nasıl yükliycem?
bu yukarda sorduğum programla bir bağlantısı var ama anlamadım,yardımcı olcak biri varmı ?
OEM+
Bi güncel cekelim konuya![]()
Firefoxla sıkıntısız calısan ilacli idm elinde olan varmı..İlaclı kullanıyodum formatta gitti daha bulamıyorum kafayı yicem![]()
mrtngn konuyu hortlattığın için çok teşekkür ettim gerçekten böyle bir konu olduğunu hiç görmemiştim iyi oldu
benimde bi sorunum var kısa bi süre once format attım windows yazılım sahteciliği falan ekranın sağ alt köşesinde bişey çıkıp duruyo pc açılırken hoş geldiniz yazılı ekran geldiğin bi kutu çıkıyo şimdi çözümle sonra çözümle diye 2 kutu çıkıyo bunun bi ilacı falan varmı acaba çok makbule geçer :S
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)