User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Citroen C5 hakkındaki düşünceleriniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Citroen C5 hakkındaki düşünceleriniz?

C5 sizce nasıl bir araç 1.6dizel en fulleri babasını 50bine alınıyor neden rağbet yok küçücük poloya donanımsız benzinliye 40bin tl verirliyorda bu araca neden verilmesin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene kullandık
    dışı heybetli içi boğuk
    1 senede 508 kullandım
    hala o paraya en donanımlı yeni araba 508dir benim için
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhteşem bi süspansiyonu var forumdan @jöntürk te vardı . Cok konforlu motor 1.6 dizel standart zaten eh işte . Tam uzun yol arabası .

gkhn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bende takipteyim heleki 2.0sx pk fabrika çıkışlı airli modeline bitiyorum.tam uzun yol arabası zaten ilanlara bakıldığında km'lerden anlaşıldığı gibi,ama şehir içi kullanıım için aynı şeyi söyleyemem.Yedek parçasınında bayağı pahalı olduğunu biliyorum.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahip olmak istediğim araçların başında geliyor f/p olarak bence iyi bir araç.

Parça konusunda uygun olacağını sanmam ama neye göre kıyaslanıyor o da önemli.

Üzerindeki makine zaten artık kült oldu psa grubunda kullanmayan yok. Vag daki 1.6 tdi gibi.

Bence tek handikapı çok ağır olmasından ötürü hantallığıdır. Donanım olarak o fiyat bandında diğer araçlardan fazlası olur eksiği olmaz bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hız sabitleyiciden tutunda torbido soğutucusu adaptif far sunrofuna kadar herşey bar daha ne olsunki yakınımda var 1.6 en fulü şehir içi ortala 5.5 yakıyor şaka gibi uzun yola gitti geid gösterdi 120 sabit hızla 4.0 şaka gibi öyle abartıldığı gibide hantal değil kalkışta biraz ağır sadece

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam sıfır aldı 2.5 sene bindi. Kısaca görüşlerimi aktarayım. Parasına göre on numara araç. Donanım olarak iyidir. Hdi motoru anlatmaya gerek yok , o 1500 kiloluk arabayı gayette güzel kaldırıp yürütüyor. Yakıt tüketimi şaşırtıcı derecede iyidir. İç aksamdaki plastikleri çabuk soyulur , vites topuzu yıpranır. D segmenti araçtan beklediğiniz kaliteyi aman aman bulamazsınız. Süspansiyonları efsane derecede konforludur , 18 jantlarla bile en ufak rahatsızlık hissettirmiyordu. Değil sınıfında , üst sınıflarda bile o konforu görmedim ben. Birinde mersinden çıktım , arka paspasın üzerinde 1.5 lt su şişesi vardı dik olarak konulmuş , adanaya gittim geldim , hala şişe aynı şekilde duruyordu. Süspansiyonunun bu kadar konforlu olmasının eksileride yok değil , yol tutuşu o kadar iyi değil. Direksiyon tepkileri falan çok hissiz. C5 alacaksanız en bakımlı en diri aracı almaya özen gösterin , çabuk dökülüyor. Bizim araba kız gibiydi ama tezgaha hangi c5 gelse hepsinin her tarafından ayrı ses geliyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl kullandım, parasına göre çok iyi diyebilirim, yalnız 1,6sı çok hantal alınacaksa 2,0 alınmalı
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde babam için baktım bu araçlara gayet donanımlı tasarruflu ve gerçekten fiyat olarak çok uygun. Ama ikinci elde biraz sorun yaşama kaygısı ile şimdilik vazgeçtik.
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 e-hdi wagon sahibiyim... tarafsız olmaya çalışarak bahsedeyim birazcık, öncelikle donanım olarak gerçekten tatminkarlar, bende dynamique serisi var ön arka park sensörü, cam tavan vs vs gidiyor. muadillerine göre aynı özelliklerde olsalar dahi rakam olarak öne çıkıyorlar, piyasası temizlerinin 50 lerden başlar 60 lara kadar uzanır...

yakıt komik, benim son hesabım 22 kuruş civarında (100 liralık yakıtla 460km menzil) ve bu araçlar cidden ağır, bendeki wagon ve 1725 kilo.

en doluları 2,0 motor grubunda exclusive olarak satılıyor, air li süspansiyonlar, navigasyon, full deri döşeme gibi.

artıları: yakıt, donanım, fiyat/performans oranı, gayet gösterişli kasası (bana göre)

eksileri: 1,6 dizeller için biraz hantal kalmaları, ikinci elinin hızlı olmaması

ben alırken "o paralara daha çok bilinen ama boş arabalara bineceğime buna binerim" diye aldım, bence bir kullanın, yakından görün inceleyin, sonra karşılaştırma yapın muadilleriyle...
    her zafer acı ister...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajlı 2.0 dizel otomatiğini kullanıyordum geçen sene şirkette ; performansı , konforu gayet yerinde hele ki uzun yolda çok rahat . Arka görüş açıları biraz sıkıntılı ve sunrooflu olanlara bakın içi daha ferah oluyor ben sunroofsuz olanına denk gelmiştim çok basık bence . Bagaj hacmi yerinde . Ama şu piyasa da 100.000 kmde trendline jetta yada ekranlı 4 tekerlekli polo yerine daha tercih edilesi bir araç katlanır aynalarına kadar bir çok opsiyon sunulan özellikte bu araçta standart . 1.6'nın yakıtı da gayet makul diye biliyorum ancak benim kullandığım araç 2.0 olduğu için şehiriçi 8.5 civarı yakıyordu tercih edecek olursanız göz önünde bulundurun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 dan beri C5 kullanıyorum, hatta kendisiyle yapmadığım şey kalmadı ... piste bile girdik ) 1.6 hdi 110 luk şehir içi dikkatlı kullanımda 5.6 yakıyor, en boşu sx dir ( bizimki bundan ) sxpk vs diye gider, güzel bi lastikle gayette tutuyor ama tren gibi değil sağa sola yatıyor ama benim dikkat çekmek istediğim şey koltukları başka hangi d segmenti arabada o koltuklar kullanıldı ? arabanın karekteriyle uyumlu değil çok sportif ama rahatta ilginç .. eğer c5 sahibi olacaksanız her sese kulak vermeyin zamanla ya geçiyor ya alışıyosunuz ... 110 dan sonra rüzgar sesi içerde ... bakım vs de 122.000 km oldu turbonun ordan yağ kaçırmaya başladı vizelerim bitince güzel bi parça listesi yapıcam bakalım ne tutacak ama bakımı hep tek kar yetkilide yaptırdık 400 - 500 tl tutuyor 15.000 kmde bir tabii manuelde 6. vitesi çok isterdim 5. vites 90 km h 2000 dd ...

pist videomuz Citroën C5 vs istanbul park (08.05.16) - YouTube

belki fikir verir
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 1.6 hdi dynamique vardı 50k da aldık 75k da sattık.
    Görüş açıları kötü.
    Otomatik şanzumanı kötü.
    1.6 sı hantal.
    İyi yönleri:
    Çok çok konforlu.
    Geniş iç hacim.
    F/p gösterişli donanımlı.
    Az yakıyordu hdi zaten kendini bu konuda kanıtlamış.
    (1600+) kilo civarı olmasına rağmen.
    Hala dönüp dönüp bakarım gördükce aramda ayrı bi bağ var araçla fakat biz sattıktan sonra şanzımanla ilgili bi sorun olmuş akibetini bilmiyorum.

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 sene önce kuzenim aldı 1.6 hdi çok güzel araç bence çok sık kullanıyorum. Ağırlıktan dolayı volan problemi yaşayan kullanıcılar var otomatikte.
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 exclusive jantı, bagaj çıtası, shark anten, cam filmi, mercekli farla sonlandırırsınız ben yapamadım siz yapın içimde kaldı. Gönlünüze göre bi araç bulursunuz inşallah.
    Bonus olsun.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 Hdi, hydropneumatic süspansiyonlu, exclusive tercih edilmeli.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler