300 tl nin tarife paketi ne kadar peki
Printable View
750 tl sini peşin verebilirsen , vatanda 2500tl 12 ay vade 0.95 ten kredi kullanabilirsin üstünde oran arttığı için bu şekil uygun
sadece 189TL vade farkı odemiş olursun
kontrat vs uğraşma yazık günah geçiriyorlar herturlu telefonun taksiti uygun olsa tarifeden geçiriyorlar
Ben turkcell in sitesinden verdim siparisi,en ucuz orasi idi 2980 tl , 100 lirada sari puandan kullandim 2880 liraya geldi 32gb mat siyah.Umarim 1 hafta icinde gonderir turkcell,hattin ustune aldigimizda cidden cok fazla bir ucret cikiyor
ben vodafone'dan aldım.5s i takasa verdim 840 tl gibi bi paraya saydılar.5s'in ekran sorunluydu dokunmatik çalışmıyordu.aylık 170 tl ödemeli 7 aldım paket dahil bu fiyata 24 ay ödemeli renk olarak silver tercih ettim önü beyaz arkası gri çok hoşuma gitti.mat siyah tavsiye ettiler ama simsiyah ve eski 5s im siyah oldugu için silver tercih ettim
edit:180 tl olacak tarife dahil 3 gb internet 5.000 sms 1.000 dkka konusma
Almanya ve Hollanda da telefon fiyatları ne durumda bilgisi olan varmı
bazı bankaların kredi faiz oranları 1.11 seviyesinde ,ben de bundan faydalandım 4500 tl 48 ay vade ile çektim 127 tl aylık ödeme ile 7plus 128gb aldım ki operatör tarifelerinden daha uyguna geliyor.
Teknosadan aldım mat ve parlak arasında 500 TL vardı hafıza olayı önemli değilse mat alın parlak olanlar stantlarda bile çiziliyor.
Ayrıca genel olarak kılıfta kullanıyoruz bence parlağa gerek yok :) Arka kısım kılıfta kalıyor.
Bence biraz daha bekleyin beyaz çıkacak beyaz alın
Bende jet black düşünüyordum ama mat aldım, kılıf fln da kullanmıyorum çeyizlik eşya gibi, şimdi kafam rahat çizilecek parmak izi kalacak derdi yok
yorumlar kesin kes mat siyah ve teknolojik marketleri gösteriyor teşekkürler
Ben jet black aldım, zaten iPhone kullanıyorsanız biraz özen gösteriyorsunuzdur telefonunuza. Cebinize anahtarla bozuk para ile koyarsanız tabiiki çizilir. Mat olsa o da çizilecek.
iPhone 7 çıktıktan yaklaşık 15 gün sonra aldım, hala çizik vs yok. Çok da memnunum. Gerçi kolay kolay da çizilmez benim kullandığım telefonlar..
Parmak izi konusuna gelince, cildiniz yağlıysa evet parmak izi kalıyor. Mat olanda da oluyor yağlı cildin dokunuşu ancak çok çok daha az etkileniyor tabi.. Telefonu temizlemekle uğraşamam varsın parıldamasın diyorsanız mat doğru seçim olur.
Dayım yurtdışından jet black aldı.Telefon için sipariş verdiğimiz kılıf gelene kadar çizik çizik oldu fırçayla yıkanmış araba boyası gibi, adam masaya bırakırken bile peçete üstüne koyuyordu.Bende note 7 vardı, telefonun iadesi zorunlu olunca verdim, mat siyah 7 aldım.Bana kalırsa daha hoş duruyor lakin kullanılabilirlik açısından jet black biraz daha sıkıntılı.İlla alınacaksa jelatin korumaları sökülmeden, sticker tarzı arka koruma bulunup hemen ardına da kılıf takılmalı.Almayana kadar kutudan çıkarmayın :D