Evet arkadaşlar,
Reis aslında her gittiği yerde sevdiklerine bu şekilde mesaj yolluyordu ancak pekçok kişi olayı anlayamadı , ben ise 2 sene önce olayı çözdüm.. Bunun anlamı arapça Rabia yani 4 dört demek.. Kısaca 1 Dolar = 4 Tl olacak...
Evet arkadaşlar,
Reis aslında her gittiği yerde sevdiklerine bu şekilde mesaj yolluyordu ancak pekçok kişi olayı anlayamadı , ben ise 2 sene önce olayı çözdüm.. Bunun anlamı arapça Rabia yani 4 dört demek.. Kısaca 1 Dolar = 4 Tl olacak...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
4.dönemde padişahım demek bi kerem o![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Evo35 , Daha ne istiyorsun kardeşim adamlar topik açmış Yeni ötv oranları diye... Bende eşzamanlı böyle bir topik açıp dikkatleri buraya kaydırıyorum sizin için.. Gündemi değiştiriyorum![]()
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
dolar 4
mazot 5
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
dolar artıyorsa bizene abd düşünsün?
petrol artarsa araplar düşünsün
doğalgaz artarsa ruslar düşünsün
araba fiyatları artarsa almanlar düşünsün
dış ticaret açığımız artarsa çinliler düşünsün
diye düşünürsek halkımıza düşünecek pek bir şey kalmıyor
bu sayede halkımız mutluluğun formülünü bulmuş oluyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Cehape doneminde dolar 900 bin 1 milyon liraydi simdi 4 lira asgari ucretide 1400 yapicaklar yilsonu daha neolsun avrupanin oyunlari dolari yukseltip hukumetimizi aciz gostermek istiyolar ama oyuna gelmicez hedef 2023 insallah dollar 1 lira olcak borlacalisan araba yapcaz borla ucan ucak yapcaz
Bencede konuyu silin gitsin. adamın resmini gördükçe küfür edesim geliyor. ondan sonra forumda seven dostlarımızla aramız açılır. Siyasi konu olmamalı. zam petrol ötv konuları tamam.
o zamları chpde mhpde yapsa aynı giydirirdik. ama bu küfür edesim gelen konular bazı dostlarımız için hassas. aramız açılır
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Doların çıkması ekonomiyi etkilemez diyenler vardı bi de![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bakkaldan ekemği dolarla mi aliyorsunuz da bu kadar önemsiyorsunuz dolarin yukselmesini. Bizene amerika dusunsun
ülkeyi kadri mısırlıoğlu ve yiğit bulut yönetiyor arkadaşlar bu konuda ciddiyim
erdoğanı o kadar avuçlarına almışlar ki kurduğu cümlelerin atarlanmaların hepsi onların yönlendirmesi
Yiğit Bulut'tan 'dolar' yorumu | Piyasa Haberleri
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)