User Tag List

Sayfa 8/19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
354 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 4 Kasım 2016 ݝnternetin Yavaşlatılması

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün geceden beri deli olcam yutuptan muzık dınleyen adamım mal mal oturdum az önce aklıma geldi ulan proxy yuklu açsam ya dedim açtım çatır çatır giriyorum şuan TT ye bile giremiyodum. Her halta internetle oynuolar.
    DR. OWL

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu foto.lar neden eksilenmişki.yalan bişeymi var ortada.
    Çünkü bunlar photoshop!!!!111!!!11

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Bu gece yapılan sadece darbe değil aynı zamanda ülkeyi bölme harekatıdır! TBMM bir kez daha bombalanmıştır."
    buda sezgin tanrıkulu nun açıklaması

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi haberlerde gördüm RTE(sıvacı şirin) arap televizyonuna kurana bağlı kalmaya peygamberimiz(sav) yaptıkları yapmaya çalışıyorum diyor Tobe tobe

O hayranı olduğun Osmanlı imparatorluğu senin bu haline ne haltlar karıştırdığı bilse kelleni alırdı.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzu burda kopuyor bastan sectirdin sonra hedo hodo oluyor sozde olan demokrasiyle secili gokten leylekler getirmedi aklin nerdeydiye getiriyor
    Abi Kılıçdaroğlunun o kadar ince laf soktuğunu inan sanmıyorum Kalktı el ele mitingine gitti orda kendinin kukla olmıcağını düşünebileceği halde 2 gün sonra ağlamaya başladı orda neden böyle davrandın şimdi niye böylesin diye o kadar ince görüşlü olsaydı daha orda ayılırdı işe..
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem içeri atacaktın, neden meclise soktun!
    Hadi meclise soktun, neden içeri atıyorsun?
    Meclise sokmamış olsalardı...
    Fiat's Are Faster Than You Think!

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim,kardeşlerim.Belki bu işleri benden çok daha iyi biliyorsunuz ama bir şey sürekli kafama takılıyor.

Cahile,sen cahilsin,yobazsın deyip öteleyip anlatmaktan vazgeçer sürekli aşağılarsak çözülür mü bu mesele?
    Akp'liye ,sürekli sen Akp'lisin der ötelersek çözülür mü?
    Chp'liye sen dinsizsin dersek çözülür mü?

Bence nötr olarak düşünebilmeyi öğrenseydik,nasıl tartışılır,doğru bilgiye nasıl ulaşılır ve doğru bilgiyi karşıya aktarırken anlamasını nasıl sağlardık bunları öğrenseydik şu an ne terörle uğraşıyorduk ne başkanlıkla uğraşıyorduk ne de diğer saçma siyasi hususlarla.

Siyaseti hiç sevmem muhabbetinden de elimden geldiğince hep uzak durmaya çalışırım.Bu memleketi de hiç bir siyaset unsuru kurtaramaz.Bakın altını çiziyorum ne başkanlık ne Chp ne de Akp.Hatta bir mucize eseri M.K. Atatürk mezarından uyansa "Ben sizinle uğraşamam" der yine yatardı.(Burası tamamen mecazdır.)

Nitekim şöyle özetliyim.Cumhuriyet kurulduğunda belirli sıkıntılar vardı ve herkesin derdi bunları aşmaktı.İyi de bir liderleri vardı oldu.
    Şimdi dertlere bakalım.Kimisi en çok parayı koymanın derdin ve hedefine en yakın partiyle kanka.Diğeri sırf ona düşman diye onu red etmiş tam tersiyle kanka.Bir diğeri bütün olumsuzlardan bezmiş yaptığı tek şey isyan etmek,muhalefet etmek.Yani belirli bir azınlık,ki kesinlikle topluluk olmayan münferit bir grup hariç kimse elini bir taşın altına koyduğu yok.Sadece savaşıyorlar ama ne için savaştıklarını görmeyecek kadar hırs kör etmiş gözlerini.

Son olarak iç savaş zaten tam da budur bence.Elimize silah almaya falan gerek yok ki.Aha zaten yiyoruz birbirimizi.Şu muhabbet yüz yüze olsa eminim yumruklar zaten konuşur bir yerde.Bizim birbirimizden güvenimiz,saygımız hatta düzelme inancımız kesilmiş, internet kesilmesi falan çok bir anlam ifade etmiyor.Bu vatan artık bizim değil,bu vatanı nefret zaten uzun bir süre önce işgal etti.

Hatam olduysa affola,hepinize saygılar.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan iyi yada kötü orasını tartışmıyorum lakin gerçek darbenin bir gece vakti ansızın bastırıp tüm iletişim yollarını kesip insanların haberleşmesini engelleyerek seçilmişleri tek tek evlerinden alınarak yapıldığını iyi biliyorum.

Darbeyle anamızı sikeceklerdi diye ağlayanlardan gerçek darbe şov izliyoruz sanki.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu kısıtlamalar devam edicekse msn yi yeniden kuralım..

Gamze_24 oturum Açtı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş bir kere de güne şehit haberinin,bombalı saldırı veya çatışmanın olmadığı,
    korkarak gazete sayfalarını açmadığımız veya gün içinde birşey olacakmış endişesi
    ile başlamadığımız,kalabalık yerlere çekinmeden gidebileceğimiz,bugün hangi kadına
    veya çocuğa şiddet veya tecavüz eylemi olacak acaba demediğimiz,döviz düştü,
    borsa yükselişte,benzin artık pahalı olmayacak,ötv cart curt saçmalıklarının kalkmış
    veya kalkacak olduğu,acı haber,gözyaşı,feryat duymayacağımız vs.... haberle başlayalım yaaa

yazarken bile inanmadım ya gönülden geçen işte....

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahadssfsf Anil abi

Iyi olmus amk çocuklarina.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan iyi yada kötü orasını tartışmıyorum lakin gerçek darbenin bir gece vakti ansızın bastırıp tüm iletişim yollarını kesip insanların haberleşmesini engelleyerek seçilmişleri tek tek evlerinden alınarak yapıldığını iyi biliyorum.

Darbeyle anamızı sikeceklerdi diye ağlayanlardan gerçek darbe şov izliyoruz sanki.
    Darbe yapmayı sizden öğrenecek değiliz!!

der gibi oldu bu olanlar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dimi 15temmuzda saniye kesilmeyen internet simdi kus oldu gitti fetoda me gerizekalıymis
    1881 - 193

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kısıtlamalar devam edicekse msn yi yeniden kuralım..

Gamze_24 oturum Açtı..
    Zuhaha. Yılmazı meseneden silecesin...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler aradım ama bulamadım, haftalık yayın akışını nereden bulabiliriz. Böyle sürekli gerilim, korku türü izlemekten ailecek çok gerildik. Birde her seferinde sanki en başa dönüp 1 saat özet izlettiriyorlar gibi geliyor. Reklamlarda çok yer ediyor, izle izle bitmiyor.
    Ben birkaç saatliğine komşuya geçiyorum baktım evde huzur kalmamış, varsa bir fincan huzur alacağım belki birde laflarız, fal baktırırım falan, yemeğin altını da kısmayı unutmayın.

Doğru yere yazdım doğru....

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K.köyde bogada tomalar doluştu.halitağada hdp binasına dogru polisler geçti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim,kardeşlerim.Belki bu işleri benden çok daha iyi biliyorsunuz ama bir şey sürekli kafama takılıyor.

Cahile,sen cahilsin,yobazsın deyip öteleyip anlatmaktan vazgeçer sürekli aşağılarsak çözülür mü bu mesele?
    Akp'liye ,sürekli sen Akp'lisin der ötelersek çözülür mü?
    Chp'liye sen dinsizsin dersek çözülür mü?

Bence nötr olarak düşünebilmeyi öğrenseydik,nasıl tartışılır,doğru bilgiye nasıl ulaşılır ve doğru bilgiyi karşıya aktarırken anlamasını nasıl sağlardık bunları öğrenseydik şu an ne terörle uğraşıyorduk ne başkanlıkla uğraşıyorduk ne de diğer saçma siyasi hususlarla.

Siyaseti hiç sevmem muhabbetinden de elimden geldiğince hep uzak durmaya çalışırım.Bu memleketi de hiç bir siyaset unsuru kurtaramaz.Bakın altını çiziyorum ne başkanlık ne Chp ne de Akp.Hatta bir mucize eseri M.K. Atatürk mezarından uyansa "Ben sizinle uğraşamam" der yine yatardı.(Burası tamamen mecazdır.)

Nitekim şöyle özetliyim.Cumhuriyet kurulduğunda belirli sıkıntılar vardı ve herkesin derdi bunları aşmaktı.İyi de bir liderleri vardı oldu.
    Şimdi dertlere bakalım.Kimisi en çok parayı koymanın derdin ve hedefine en yakın partiyle kanka.Diğeri sırf ona düşman diye onu red etmiş tam tersiyle kanka.Bir diğeri bütün olumsuzlardan bezmiş yaptığı tek şey isyan etmek,muhalefet etmek.Yani belirli bir azınlık,ki kesinlikle topluluk olmayan münferit bir grup hariç kimse elini bir taşın altına koyduğu yok.Sadece savaşıyorlar ama ne için savaştıklarını görmeyecek kadar hırs kör etmiş gözlerini.

Son olarak iç savaş zaten tam da budur bence.Elimize silah almaya falan gerek yok ki.Aha zaten yiyoruz birbirimizi.Şu muhabbet yüz yüze olsa eminim yumruklar zaten konuşur bir yerde.Bizim birbirimizden güvenimiz,saygımız hatta düzelme inancımız kesilmiş, internet kesilmesi falan çok bir anlam ifade etmiyor.Bu vatan artık bizim değil,bu vatanı nefret zaten uzun bir süre önce işgal etti.

Hatam olduysa affola,hepinize saygılar.
    Bazılarının cehalletlerinden,
    Bazılarının katır inadı gibi olan inatlarıyla cahil kalmaya devam etmek istemelerinden,
    Bazılarının meşreplerinde köpek misali sahipleri olmaları istemelerinden
    Bazılarının nemalanmasından sebep li savunuculuğunu yapmalarından, kazandıkları paraya kendilerini satmış olmalarından dolayısıyla kazandıkları kadar adamlığı olduğundan,
    Bazılarının ülkedeki durum umrumda değil, ekonomi güzel abi modundaki sığırlığından,
    Milleti eşşek yerine koymalarından, ceplerine ha bire daha fazla para gömmeye çalışmalarından
    vsvsvsvs
    dolayı cicili bicili konuşacak değilim.

Öyle de konuşsan böyle de konuşsan zaten kafir oğlu kafirsin. Zındıksın. Taraf olmadığın için hainsin. O yüzden de ben istediğim gibi konuşurum.
    Hadi ben şurada yaşasam 20-25 yıl daha yaşarım. 25 senede düzelmez bu işler.. Ama adam benim çocuklarımın geleceğinin içine sicarken ben cicili bicili mi konuşacağım.. Geçiniz..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TT zaten std da bu kadar kötü internet verdiği için bizim evde değişen birşey kalmadı. Düşünceli firma böyle durumlara hazırlıyor abonelerini.
    Instagram: mutusgarage

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TT zaten std da bu kadar kötü internet verdiği için bizim evde değişen birşey kalmadı. Düşünceli firma böyle durumlara hazırlıyor abonelerini.
    *olmadı demek istemiştim aslında
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler