Dün geceden beri deli olcam yutuptan muzık dınleyen adamım mal mal oturdum az önce aklıma geldi ulan proxy yuklu açsam ya dedim açtım çatır çatır giriyorum şuan TT ye bile giremiyodum. Her halta internetle oynuolar.
Dün geceden beri deli olcam yutuptan muzık dınleyen adamım mal mal oturdum az önce aklıma geldi ulan proxy yuklu açsam ya dedim açtım çatır çatır giriyorum şuan TT ye bile giremiyodum. Her halta internetle oynuolar.
DR. OWL
"Bu gece yapılan sadece darbe değil aynı zamanda ülkeyi bölme harekatıdır! TBMM bir kez daha bombalanmıştır."
buda sezgin tanrıkulu nun açıklaması
Şimdi haberlerde gördüm RTE(sıvacı şirin) arap televizyonuna kurana bağlı kalmaya peygamberimiz(sav) yaptıkları yapmaya çalışıyorum diyor Tobe tobe
O hayranı olduğun Osmanlı imparatorluğu senin bu haline ne haltlar karıştırdığı bilse kelleni alırdı.
Abi Kılıçdaroğlunun o kadar ince laf soktuğunu inan sanmıyorumKalktı el ele mitingine gitti orda kendinin kukla olmıcağını düşünebileceği halde 2 gün sonra ağlamaya başladı orda neden böyle davrandın şimdi niye böylesin diye o kadar ince görüşlü olsaydı daha orda ayılırdı işe..
Madem içeri atacaktın, neden meclise soktun!
Hadi meclise soktun, neden içeri atıyorsun?
Meclise sokmamış olsalardı...![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Abilerim,kardeşlerim.Belki bu işleri benden çok daha iyi biliyorsunuz ama bir şey sürekli kafama takılıyor.
Cahile,sen cahilsin,yobazsın deyip öteleyip anlatmaktan vazgeçer sürekli aşağılarsak çözülür mü bu mesele?
Akp'liye ,sürekli sen Akp'lisin der ötelersek çözülür mü?
Chp'liye sen dinsizsin dersek çözülür mü?
Bence nötr olarak düşünebilmeyi öğrenseydik,nasıl tartışılır,doğru bilgiye nasıl ulaşılır ve doğru bilgiyi karşıya aktarırken anlamasını nasıl sağlardık bunları öğrenseydik şu an ne terörle uğraşıyorduk ne başkanlıkla uğraşıyorduk ne de diğer saçma siyasi hususlarla.
Siyaseti hiç sevmem muhabbetinden de elimden geldiğince hep uzak durmaya çalışırım.Bu memleketi de hiç bir siyaset unsuru kurtaramaz.Bakın altını çiziyorum ne başkanlık ne Chp ne de Akp.Hatta bir mucize eseri M.K. Atatürk mezarından uyansa "Ben sizinle uğraşamam" der yine yatardı.(Burası tamamen mecazdır.)
Nitekim şöyle özetliyim.Cumhuriyet kurulduğunda belirli sıkıntılar vardı ve herkesin derdi bunları aşmaktı.İyi de bir liderleri vardı oldu.
Şimdi dertlere bakalım.Kimisi en çok parayı koymanın derdin ve hedefine en yakın partiyle kanka.Diğeri sırf ona düşman diye onu red etmiş tam tersiyle kanka.Bir diğeri bütün olumsuzlardan bezmiş yaptığı tek şey isyan etmek,muhalefet etmek.Yani belirli bir azınlık,ki kesinlikle topluluk olmayan münferit bir grup hariç kimse elini bir taşın altına koyduğu yok.Sadece savaşıyorlar ama ne için savaştıklarını görmeyecek kadar hırs kör etmiş gözlerini.
Son olarak iç savaş zaten tam da budur bence.Elimize silah almaya falan gerek yok ki.Aha zaten yiyoruz birbirimizi.Şu muhabbet yüz yüze olsa eminim yumruklar zaten konuşur bir yerde.Bizim birbirimizden güvenimiz,saygımız hatta düzelme inancımız kesilmiş, internet kesilmesi falan çok bir anlam ifade etmiyor.Bu vatan artık bizim değil,bu vatanı nefret zaten uzun bir süre önce işgal etti.
Hatam olduysa affola,hepinize saygılar.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Yapılan iyi yada kötü orasını tartışmıyorum lakin gerçek darbenin bir gece vakti ansızın bastırıp tüm iletişim yollarını kesip insanların haberleşmesini engelleyerek seçilmişleri tek tek evlerinden alınarak yapıldığını iyi biliyorum.
Darbeyle anamızı sikeceklerdi diye ağlayanlardan gerçek darbe şov izliyoruz sanki.
bu kısıtlamalar devam edicekse msn yi yeniden kuralım..
Gamze_24 oturum Açtı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arkadaş bir kere de güne şehit haberinin,bombalı saldırı veya çatışmanın olmadığı,
korkarak gazete sayfalarını açmadığımız veya gün içinde birşey olacakmış endişesi
ile başlamadığımız,kalabalık yerlere çekinmeden gidebileceğimiz,bugün hangi kadına
veya çocuğa şiddet veya tecavüz eylemi olacak acaba demediğimiz,döviz düştü,
borsa yükselişte,benzin artık pahalı olmayacak,ötv cart curt saçmalıklarının kalkmış
veya kalkacak olduğu,acı haber,gözyaşı,feryat duymayacağımız vs.... haberle başlayalım yaaa
yazarken bile inanmadım ya gönülden geçen işte....
Beyler aradım ama bulamadım, haftalık yayın akışını nereden bulabiliriz. Böyle sürekli gerilim, korku türü izlemekten ailecek çok gerildik. Birde her seferinde sanki en başa dönüp 1 saat özet izlettiriyorlar gibi geliyor. Reklamlarda çok yer ediyor, izle izle bitmiyor.
Ben birkaç saatliğine komşuya geçiyorum baktım evde huzur kalmamış, varsa bir fincan huzur alacağım belki birde laflarız, fal baktırırım falan, yemeğin altını da kısmayı unutmayın.
Doğru yere yazdım doğru....
K.köyde bogada tomalar doluştu.halitağada hdp binasına dogru polisler geçti.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Bazılarının cehalletlerinden,
Bazılarının katır inadı gibi olan inatlarıyla cahil kalmaya devam etmek istemelerinden,
Bazılarının meşreplerinde köpek misali sahipleri olmaları istemelerinden
Bazılarının nemalanmasından sebep li savunuculuğunu yapmalarından, kazandıkları paraya kendilerini satmış olmalarından dolayısıyla kazandıkları kadar adamlığı olduğundan,
Bazılarının ülkedeki durum umrumda değil, ekonomi güzel abi modundaki sığırlığından,
Milleti eşşek yerine koymalarından, ceplerine ha bire daha fazla para gömmeye çalışmalarından
vsvsvsvs
dolayı cicili bicili konuşacak değilim.
Öyle de konuşsan böyle de konuşsan zaten kafir oğlu kafirsin. Zındıksın. Taraf olmadığın için hainsin. O yüzden de ben istediğim gibi konuşurum.
Hadi ben şurada yaşasam 20-25 yıl daha yaşarım. 25 senede düzelmez bu işler.. Ama adam benim çocuklarımın geleceğinin içine sicarken ben cicili bicili mi konuşacağım.. Geçiniz..
TT zaten std da bu kadar kötü internet verdiği için bizim evde değişen birşey kalmadı. Düşünceli firma böyle durumlara hazırlıyor abonelerini.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)