Uzun yakıp sisleri söndürtebilen oldu mu hiç? Her gün en az 3 4 kere deniyorum daha başarılı olamadım. Birşekilde önüne geçip sisleri yakınca anlıyorlar ama. Arabamın sisleri yüksekte ve güçlü direk headshot atıyorum ondan heralde
Printable View
Uzun yakıp sisleri söndürtebilen oldu mu hiç? Her gün en az 3 4 kere deniyorum daha başarılı olamadım. Birşekilde önüne geçip sisleri yakınca anlıyorlar ama. Arabamın sisleri yüksekte ve güçlü direk headshot atıyorum ondan heralde
Ben de arabanın arkasına bir flaş taktırmayı düşünüyorum. Önüne geçip patlattım mı peş peşe bir kaç kez belki anlar diye umuyorum. Ama resmen kavga sebebi.
Bir gün tek gidiş geliş yolda böyle bir arkadşın arkasında 10 km kadar gittik. Işıklara geldik korna yaptım klasik aç camı işareti.
Dedim hocam arka sislerin yanıyor kör olduk arkanda, aa öylemi farkında değilim dedi kapadı. (bizi mi yedi bilmiyorum ama tepkisi beklediğimden yumuşak oldu)
Kimi aracın sisleri de sanıyorum ki arka - ön birlikte yanıyor ondan dolayı önleri yakarken arkaları da açıyorlar.
Ben denk geldi mi açıyorum uzunları o da kör olsun.
Yalnız olmadığımı anladım sonunda.Üstelik astigmatım var geceleri o arka sisleri gördüm mü,ezbere gidiyorum.Tabi bildiğim yol ise.Değilse mecbur yavaşlayıp gitmesini bekliyorum.
5 6 sene önce ilk arabayı aldığım zaman far butonuyla çok cebelleşmiştim. vag grubu butonu çekince arka sis yanıyormuş(o zamana kadar arkada sis olduğunu bile bilmiyordum). Çekiyorum bakıyorum göstergelerde bişi yok. Arabanın önüne bakıyorum sadece sisler yanıyor. Ne ayak lan bu derken , Ara sıra öyle gezmişliğim vardır. Sonradan öğrendim ki böyle böyle, o gün bugün yakmadım daha. Belki benim gibi cahil işidir :)
gecen aksam aynı sorun geldı basıma. uzunlar sısler herseyı yaktım abı hıc durupta lan noluyo neden yakıyosun deme gafletınde dahı bulunmadı.anlamadıda
Madem arka sisleri yakıyorsun be anlayışsız adam , göz almayan düşük watt değerine sahip ampulu takarsında ancak o zaman eşitlik sağlanır ...
Kötü konuşmak istemiyorum da.
Ya anlıyorum ön sisleri açınca güzel gözüküyo, otomatik olarak arkaları da yakan araçlarıda artık anlıyorum tamam.
ayrı ayrı yakanlara (ön ve arka bağımsız iken) yanından geçerken bakıyorum içinde nasıl bir insanımsı var diye.
ama artık anlayamadığım yuh artık höh artık dediğim ön de sis lambası olmamasına rağmen, aracında hani herhangi bir ekstralık yok iken hani diyim hevesli ondan.. tamamen mallıktan dolayı arka sislerini yakanlar var...
birde gece gündüz uzunfarlar açık gidenler var onlarla bunlar aynı familyadan.. trafikte ben varııımmm benden başka kimse önemli değiiill... en çok beni göreceksiniiiizzz.... yol beniiimmm..
sizin tribinizii... bi bitmediniz.
30ün üstünde aracım oldu, ön ile arka sislerin birbirine bağlı olduğu bir araca rastlamadım... Kullandığımız şirket araçları vs cabası...
Hangi araçlarda böyle bir sistem var? Merak ettim açıkçası...
Arka sis yakanlarin hepsinin amk diyorum cakiyorum uzunu ama kapatan olmadi arkadasin dedigi gibi. Bide milletle ugrasmak istemiyorum
Kendi kendimize stress yapıyoruz. Sisleri açan anlamıyor ki uzundan filan. :D Olsun ama rahatsız oluyor oda en azından.
Ciddi seviyesiz birsey bu. Cahıllık olsa gerek. Bence ciddi yaptırımı olmalı.
İlk okuldamı ne görmüştük. Işık çarpışması diye bir şey. Eğer karşıda bir ışık varsa sizde bir ışık yakarsanız ışınların bir miktarı çarpıştığı için size gelmiyor. Böyle durumlarda uzunları yakınca daha az rahatsız oluyor insan. Deneyin derim.
cezalar düşük o yüzden hepsi :) yoksa cahili öküzü her yer de var. ancak cezalar çok yüksek ve uygulanabilir olsa o öküzlerin hepsini melek sanardık.
yeni araba alıyorsun abs-esp-camtavan-6 airbag-4cam elektirikli diyorsun.
adam diyorki abi sis farı varmı.soayım sisine yaa.
adam sis farı yoksa araba almıcak yani o derece sıyırmışlar.alıncada yakıyorlar işte :P