Garajda şu anda var satacaklar ortalama 6.8 lt falan yakıyor benzinlisi 6 ileri 120 ps motor var çekişi gayet iyi hakikatende güzel araç soğuk çalışmasında heleki çalışması acayip cezbediyor yakıt konusunda üzöez gayette iyi
Abi bi sorarım ama dizeline yetmez herhalde bütçe, ***** kasko sigorta fiyatları ortada...
Yani piyasa uçup gitti farkındayım da daha 1 yıl olmadı ben de yaklaşık aynı kondisyonda lacivert sol ü 30 liraya aldım. O da ilk sahibinden yetkili servis bakımlı lastikleri yeni Vs idi.
Fiyatlarına yorum yapamam... Bütçe ve algı meselesidir...
120hp atmosferik bir araç ne kadar gidiyorsa mazda da o kadar gider... Yakıt olarak az yakıyor skyactive ler... Alınabilir bir araç. İkinci eli hızlıdır, yavaş değildir makul fiyat istediğinde... Önce ikinci elini bir kovala derim. Arkadaşım 3000km de aldı, memnun aracından... Sıfırlar maalesef tüm araba fiyatları uçmuş... 100bine C segmenti... Hayaldi gerçek oldu!
2011'de 40bine satılan sıfır mazda3 en full model şuan 96binlira! Kur farkı+ÖTV farkı falan derken uçtu fiyatlar! Elhamdülillah!
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Cevap veren herkese teşekkürler . Mazda 3 kesinleşti gibi . 33 veren galerici vardı ona satarız heralde.
ülkemiz ve Avrupada satışları yavaş olsada Amerika,Kanada, Avustralya, israil ve bazı arap ülkelerinde Mazda 3 en tepelerdedir satış adedi konusunda ve gerçektende güzel araçlar bence.
bence Mazda , Honda olsun , Toyota olsun , Mitsu olsun diğer Japonlardan hem daha güzel tasarıma sahip hemde daha lüks ve kaliteli.
ben açıkcası yeni Mazda 3 hastasyıyım bence tam not.
Yakın bir arkadaşımda 2009 modeli var di çokça test etme imkanı buldum. Gidişi konforunu ben beğenirim ama yanlışım varsa düzeltin esp standart değil herhalde. O yüzden mümkünse olanı almakta fayda var. Yakıt olarak da başta 7.5 8 litre arası yakıyordu benzinde kullandı ama çok km yaptığı için lpg taktirdi. Şu an memnun.
Uçsun kaçsın düşüncesi yoksa bence alınır. 30'a mi ne almıştı 2014 sonunda boya yoktu araçta 90binde idi ...piyasayı bilmiyorum şu an.
2004-2009 olan kasalarda esp standart değildi... Eğer bu kasa alacaksanız işiniz çok basit... Sunroof varsa fulldür ve esp vs hepsi vardır... 2 donanım var çünkü... Dynamic full, comfort bir alt paket
2009-2014 arası olan ikinci jenerasyonda ve son çıkan kasa da ise esp standart
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)