User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Citroen C2 Alınır mı ? (Vtr Değil)

jojo59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Citroen C2 Alınır mı ? (Vtr Değil)

Citroen C2 1.4 HDİ alınır mı arkadaşlar, üzer mi vs. vs. kapsamlı bilgi verebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarı ile kullanıcılarını hiç üzmeyen,yakıtı resmen koklayan bir araba,modifiklenincede süper tatlı olan bir araba benim gözümde (: Donanımıda iyi diye duymuştum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınır.

.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her araba alınır almak istedikten sonra. Kullanım amacı araçtan beklenti önemli ?

1.4 hdi mı (VTR - VTS olmadığını anlıyorum ilk mesajdan)
    1.4 sx mi ?

Hdi tork tan dolayı az biraz hafifliğin de etkisiyle gidiyor imajı çizer. 1.4 SX olan sanıyorum 70 ya da 75 hp olmalı.

Güzel bir araba temiz buluyorsan al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20-25 gün önce 1.4 Hdi modelini aldım oldukça memnunum..1.7 dti bakarken kendimi birden bu araca bakarken buldum ve aldım..Modelli ve oldukça donanımlı bi araç..Performans yönünden biraz ekside ama yapılınca görüntü olarak göze fazlasıyla hitap eden bi araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün Kırmızı bir tane gördüm de uzun zamandır bi araba bu kadar gözüme güzel görünmemişti, araştırmalara başladım hemen
    19-20 bin lira arası bi bütçem var

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendisi benim ilk arabamdı. Şimdiye kadar 4 tane araba değiştirdim hala ararım c2 yi. Ayrıca can sıkıntısına mazot aldığım tek arabaydı( ankara ş.içi 4.4 ortalamayla geziyordu)

Donanımı verilen paraya göre baya yüksek bence 4 airbag, elektrikli ısıtmalı ayna, abs vs. (1.4 hdi sx di arabam)

Motoru uçmaz kaçmaz yolda da bırakmaz. Bence tek sıkıntısı yedek parçada biraz tuzlu olabilir. Tavsiye ediyorum memnun kalırsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 bin civarına alacağın en modelli, donanımlı göreceli olarak yakışıklı 2 kapı otomobil.
    motorun kroniği ara sıra beyni saçmalar tamir edilir, geçer.
    yürüyen çok hassastır. fazla hırpalamaya gelmez ses yapar.
    motor mekanik parçasında bulunmama sorunu yaşamazsın. fiyatları da pahalı değil.
    kaporta parçaları ne yazık ki pahalı.
    iç plastik trimleri çok ses yapar. bozuk yollarda araba konuşacak gibi olur her köşesinden ses gelir. çok umursamazsan problem değil ama eğer takıntılı biriysen bu konuda kafayı yersin.
    iç yalıtımı başarılı değil. yol sesi biraz fazla alır, özellikle arka taraftan.
    en sevmediğim yanı gaz tepkimesi. rezalet.
    dizel düşük km bulman için biraz kovalaman lazım. benzinli 35-40 bin km' de 22 civarına bir kaç tane satılık vardı. benzinli istersen kurcalanmamış, orijinal araç bulman daha kolay ve olası. ama benzinli de hiç gitmiyor. yani uçsun kaçsın istemiyorsan benzinlide tercih edebilirsin. lpg takmak istersen stepne dıştan olduğu için mecbur bagaja takarsın, küçük olan bagaj hepten gider.
    benzinli ile şehir içinde 7-7.5 lt arası yakıt tüketimi var. tüketimi ebatına göre çok fazla ne yazıkki.
    bayram tatilinde 4 kişi, full bagaj, 3.000 km yol yaptım, rota sonunda tüketimi 5.5 lt idi 120 civarı hızda seyrederek. (benzinli 1.4)
    ben tasarımını çok beğeniyorum c2'lerin. bu paralara 300-500 binde sadece hızlı bir şekilde düz giden corsa almak veya 90 küsür model araba almaktansa çok mantıklı bir tercih olur.

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben her türlü öneririm. km sine bağlı olarak mazot pompasına, turboya, enjektörlere(işeme var mı) ve kompresyona baktırın. düzgünse alınır her türlü binilir. zaten yakmıyor arka çok fazla kişi inip binmeyecekse 2 kişi için çok ideal + yol tutuşu gidişi hiç fena değil. her türlü öneririm dediğim gibi.
    ///MPower

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracım ve aile genişleyince yetersiz gelmeye başlamıştı. sattığıma baya üzülmüştüm. çevremde kullanan çok oldu pişman olanı duymadım.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 bin civarına alacağın en modelli, donanımlı göreceli olarak yakışıklı 2 kapı otomobil.
    motorun kroniği ara sıra beyni saçmalar tamir edilir, geçer.
    yürüyen çok hassastır. fazla hırpalamaya gelmez ses yapar.
    motor mekanik parçasında bulunmama sorunu yaşamazsın. fiyatları da pahalı değil.
    kaporta parçaları ne yazık ki pahalı.
    iç plastik trimleri çok ses yapar. bozuk yollarda araba konuşacak gibi olur her köşesinden ses gelir. çok umursamazsan problem değil ama eğer takıntılı biriysen bu konuda kafayı yersin.
    iç yalıtımı başarılı değil. yol sesi biraz fazla alır, özellikle arka taraftan.
    en sevmediğim yanı gaz tepkimesi. rezalet.
    dizel düşük km bulman için biraz kovalaman lazım. benzinli 35-40 bin km' de 22 civarına bir kaç tane satılık vardı. benzinli istersen kurcalanmamış, orijinal araç bulman daha kolay ve olası. ama benzinli de hiç gitmiyor. yani uçsun kaçsın istemiyorsan benzinlide tercih edebilirsin. lpg takmak istersen stepne dıştan olduğu için mecbur bagaja takarsın, küçük olan bagaj hepten gider.
    benzinli ile şehir içinde 7-7.5 lt arası yakıt tüketimi var. tüketimi ebatına göre çok fazla ne yazıkki.
    bayram tatilinde 4 kişi, full bagaj, 3.000 km yol yaptım, rota sonunda tüketimi 5.5 lt idi 120 civarı hızda seyrederek. (benzinli 1.4)
    ben tasarımını çok beğeniyorum c2'lerin. bu paralara 300-500 binde sadece hızlı bir şekilde düz giden corsa almak veya 90 küsür model araba almaktansa çok mantıklı bir tercih olur.
    Bozuk yollar ve ses dedin hocam benim en hassas oldugum noktadır mevcut aracımı satmamdaki en önemli ve tek sebep bu seslerdir, verdiğin bilgiler doğrultusunda vazgeçebilirim...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alinir bende bi ara yesil vardi gitmiyordu ama az takiyordu. Yazilim vs bayagi keyifli hale geliyor. Ici biraz fazla tikirti alir ama genel olarakk sorunsuz ve ekonomiktir.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 aldık bu yaz bir arkadaşıma 10 15 bin km yol yaptı tam düğün arifesi hiç yakmıyor diyordu genel olarak memnundu km'ler genelde yüksek bu araçların düzgününü alırsan bir sorun yaşamazsın tek sorunumuz egr arızasıydı bizim.
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öneriim diye girdim kimse kötü konuşmamış neredeyse
    1 buçuk sene bindik eşimin en rahat kullandığı manuel araçtı
    1.4 lpgliydi bizimki yakıtı çok iyiydi
    kesinlikle üzmeyecek bir şehir arabası
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

WooX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araç yakın yok denecek kadar az. Temizi bulunursa alınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu motor fiesta ile aynı motor mu?

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motor fiesta ile aynı motor mu?
    evet ortak motor 1.4 tdci ile tek fark c2 1.4 dizelde intercooler yok tdci ayda intercooler mevcut

bende var 1 yıldır kullanıyorum kronik beyin arızası verdı 500 tl bi ücretle onarımını sagladım yol sesi cok alır yalıtım (bitüself) yapmak iyi olucaktır kaporta parcası pahalıdır yakıtı üzmez istanbulda şehir içi 4.5-5.5 lt gezersin klima acık 4 airbag abs klima yol bilgisayarı mevcuttur

yazılım ve intercooler takılmasıyla 110-120 bg almak mümkündür alınır alınmaz egr ve kat iptal edilip emme temizletilmelidir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ortak motor 1.4 tdci ile tek fark c2 1.4 dizelde intercooler yok tdci ayda intercooler mevcut

bende var 1 yıldır kullanıyorum kronik beyin arızası verdı 500 tl bi ücretle onarımını sagladım yol sesi cok alır yalıtım (bitüself) yapmak iyi olucaktır kaporta parcası pahalıdır yakıtı üzmez istanbulda şehir içi 4.5-5.5 lt gezersin klima acık 4 airbag abs klima yol bilgisayarı mevcuttur

yazılım ve intercooler takılmasıyla 110-120 bg almak mümkündür alınır alınmaz egr ve kat iptal edilip emme temizletilmelidir
    yanlış bılgı olmasın, 1.4 tdcı da da ıntercooler yok..

C2 yazılım ıntercooler dp ve egr ıptalı ıle max 105 oluyor, 110 / 120'ler turbosuz ımkansız gıbı bışey..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler