Mm70i tek geçerim
JBL E10 kullanıyorum, ses kalitesi çok iyi. Aşırı memnunum.
JBL E10 Kulaklık , CT, IE, Kırmızı Kulak İci Kulaklık
Sennheiser Momentum Serisi kulak ici kualkligi abd den 80 usd ye satin aldim. 6 ay kullandiktan sonra cok sevdigim bi kardesimin sat bana sat bana israrlarina dayanamayip sattim. Tr de 400 tl yatiliyor ayni kulaklik. Simdi bir ust seriye bakiyorum onun da tr diyati 1200 lira abd den 200 usd ye getirebiliyorum.
Philips extra bass kullanıyorum.Tavsiye ederim.50 - 70 TL arası bişey içinden yedek kulak içi plastiğide var farklı ebatlarda.Kulağına uygun oturanı ayarladığında müziği cidden hissettiriyor.Çeşitli renkleri var.Ben her sene yenilerim zaten fiyatı uygun olduğundan.Denemeni kesinlikle tavsiye ederim.Mikrofonu olmayanları da mevcut ama 20 tl mi ne daha ucuz ondan değmez.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
max 130 dediğin için bu.
Sennheiser CX 150
Diğer modellerine de bakabilirsin. Kullandım çok memnundum.
Kafamda şimdi, audio technica cks77x var. Bir sennheiser kadar iyi mi bilmiyorum.
linkini verdiğimi şiddetle tavsiye ederim, rahat ol![]()
Audio Technica CKS77 kullanıyorum ben bütçenize uyacak bir fiyattan almıştım bir sene önce şimdiki fiyatını bilmiyorum. Bass seviyorsanız gerçekten güzel kulaklık
Alacagin kulakligin apple uyumlu olmasi gerekir yoksa tus mus mikrofon calismaz
Sennheiserde gayet iyidir
http://www.hepsiburada.com/pioneer-s...lik-p-BD803675 ben bu modeli kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.Fakat buradan almadım bilginiz olsun.
Çeyrek Mühendis
Sennheiser kulaklıkları incelicem bir yerde de Urbanears diye bir marka önerdiler onun hakkımda yorumlarınız varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Yorumların nasıl? Memnun eder mi ? House, deep house r&b pop vs dinliyorum genelde.. Sennheiser den gönlüm yana bir arkadaşın tavsiyesi izerine cks77x modeline bakıyorum bende..
Kullanımdan sonra, kulak içinde ağrı yapıyor mu ?
En önemlisi dışarıya ses veriyoe mu ? Sennheiser de onu yaşamadığım için kafam rahattı..
Duşarıya veriyorsa sesi, sıkıntı..
Kulaklığı hakkını verecek bi ses kaynağı bulamadan eskittim ama ona rağmen çok memnunum. Playerpro ile birkaç eq ayarıyla ciddi bass vuruyor. Cks99 dengeli bir kulaklık dedikleri için 77 almıştım ben bass ağırlıklı olsun diye.
Saatlerce kullanıyorum bir ağrı problemi yok. Dışarıya hiç ses vermiyor. Yanımda kitap okunurken ben konser havası yaşayabiliyorum. Elbette daha iyi kulaklıklar vardır ama bu fiyata bu kalite bir buçuk sene oldu hala mutlu ediyor
http://www.hepsiburada.com/sennheise...244-p-BD802836
ben bunu kullanıyordum muthis bi alet anlatılmaz dinlemek lazım
http://www.hepsiburada.com/sennheise...yah-p-BD805328
bunu da kısmetse abd den getirticem heralde kulak ici kulaklık da son nokta budur![]()
ie8 çok eski model . Madem Hi-end bir ürün bakıyorsunuz illa sennheiser olacak diyorsanız ie800 tavsiye ederim . Marka takıntım yok derseniz Shure se846 kullandım uzun süre tavsiye ederim ya da westone um serisi veya 4r olabilir. Hatta bulabilirsen Phonak pfe232 alabilirsin , satıpta çok pişman olduğum bir kulaklık.
Dip Not: Bu tavsiyeler konuyu açan arkadaşa değil,kusura bakmasın . CKS 77 bence konu sabinin ilacı .
ie8 çok eski model . Madem Hi-end bir ürün bakıyorsunuz illa sennheiser olacak diyorsanız ie800 tavsiye ederim . Marka takıntım yok derseniz Shure se846 kullandım uzun süre tavsiye ederim ya da westone um serisi veya 4r olabilir. Hatta bulabilirsen Phonak pfe232 alabilirsin , satıpta çok pişman olduğum bir kulaklık.
Dip Not: Bu tavsiyeler konuyu açan arkadaşa değil,kusura bakmasın . CKS 77 bence konu sabinin ilacı .
Bende bu arayış içerisindeydim, media marketten pioneer kulaklık aldım. iyi zannettim, deneme olmadığını söylediler. Ordayken denedim ses ÇÖP !!!! iade etmek istedim, hijyenik nedenlerle alamıyoruz dediler. Pioneer kulaklık almayın. İphone orjial kulaklığının yanından geçemez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)