Herkese merhaba arkadaşlar Yeni bir araç aldım aracımın plakasını 34 AD 2323 veya 3434 tarzında almak istiyorum AD harflerinde İstanbul şişlide bölgesinde. Şişli emniyette Tanıdığı olan varmı varsa yardımcı olursa çok sevinirim Şimdiden teşekkürler.![]()
Herkese merhaba arkadaşlar Yeni bir araç aldım aracımın plakasını 34 AD 2323 veya 3434 tarzında almak istiyorum AD harflerinde İstanbul şişlide bölgesinde. Şişli emniyette Tanıdığı olan varmı varsa yardımcı olursa çok sevinirim Şimdiden teşekkürler.![]()
Şişlide muamelecilerden çözersen daha hızlı biter
Ama fena rakamlar isteniyor özel plakalardan 300 500 olmaz haberiniz olsun
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ikametgahınız şişli'de mi? ilk önce o işi halledin.
Sonra da muameleci ile görüşün.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Emniyete gidin direk, muameleci den daha ucuza halledersiniz. Bir de ne kadar düşük rütbeli tanıdık bulursanız o kadar yükselir fiyatlar.
Walla bnde de bi özel plaka var şuan kendimde ama başka bir aracın üstüne geçircem.
Maltepe trafıge baglı. 5 bin den kapı açıyolar![]()
Tanıdığın billuruna bağlı bişey bi plaka işi. Ankarada BRN plakaya para vermedik. Şahıstan brk plaka almak istiyoruz aracın üstne 10 koyuyo 20 de plakaya koyuyo. Ne koparırsam mantığıyla dönüyor
34 yasindayim hayatimda ilk defa sifir araba almak nasip oldu bayideki bu islerle ile ilgilenen sahisa plakam mumkunse 41 ep 036 veya 183 olsun diye 1 milyon kere soylememe ragmen aracimda gelen plaka 41 u.
nerdeyse yaka paca birbirimize girecektik bayide bana verdikleri cevap sistem plakalari otomatik veriyor o zaman neden 2 harf degilde tek harf dedigimde sizin sansiniza demesiyle kufur gunah bayiden cikmam bir oldu. herif utanmadan birde bahsis bekliyor
istanbulda yine sanslisiniz kocaelide fazla secme sansiniz yok ozellikle gebze serengetisinde.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Yanlış anlaşılmasın ama böyle özel plaka için uçuk ücretler vermeyin gerçekten gereksiz bir rank kapısı oluşmuş.
4.000-5.000-6.000TL paralar nedir ya.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Aslında evet zor bi iş bayilede konuştum onlarında dedikleri hallederiz ama şu paraya son rakamlarıda garanti vermiyorlar tabi. İstanbulda bulmak çok kolay ama almak bir eziyet tabi bakalım halletmeye çalışıcam. Sağa sola haber ettim tanıdıklara filan adam bulmaya çalışıyorum bulursam işlem tamamdır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)