User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Airsoft Silah hk

bordeaux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla Airsoft tüfekler 2 tip. GBB ve AEG.

GBB tüple çalışıyor. çakmaktan biraz büyük green gas & co2 tüpleri ile kullanılıyor. geri tepmesi olan bir tiptir. mekanizması her mermide hareket eder. daha gerçekçidir. şarjor içine tüp koyulduğu için mermi kapasitesi düşüktür.

AEG şarlı pillerle kullanılıyor. şarjorleri 300 ila 600 mermi(bb) alabiliyor. gerçekçilik yönünden GBB ye göre daha geride.

2 tip silahında max namlu çıkış hızı 410 fps kadardır. 300 olanı da var. markadan markaya değişiyor. max mesafesi 40 m. daha ileriye rüzgarsız ortamda gidebilir belki ama etki etmez. ki zaten 40 metrede nokta atışı yapmakta oldukça zor. 20 metrede güzel sonuçlar alınır.

300 metre giden tüfek için yivli silahlara yükselmeniz lazım. yivsiz av tüfeği olarak geçen taktik görünümlü yani ar-15 ak-47 gibi tüfeklerin kopyası yivsiz av tüfeklerini ortalama 1800 liraya satın alabilirsiniz emniyet vs işlemler çok yormaz. fakat menzillerinin yaklaşık 250 metre olduğu söylenir.
    250 metrede dahi çok sapma yapar. daha üzerine çıkamaz.

yivli silah dediğimiz en küçüğünden başlarsak 5.56 mm 8.68 mm aralığında oldukça büyük mermiler kullanan silahlar. bunları almak için avcılık belgesi vs gibi çok prosedür var. satışlarını sadece mke yapıyor en uygunu 2000+ dolar. ama eğer sahip olursanız uzun mesafe atıcılığında keyifle kullanırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu günlerde bireysel silahlanma konusunda yarı otomatik yivli satışına izin verilse de ak-47 m-16 mpt-76 gibi silahlara ulaşım imkanı sunulsa. kolaylaşsın demiyorum sadece imkanı sunulsa.

bu arada airsoft u icat eden japonlardır. amerika japon sivillerine silah satışını yasaklayınca adamlar içindeki hevesi gerçeğine birebir uyumlu boncuklu silahları icat ederek atmışlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lazer ve dürbün eklentisi ile çözerim diye düşünüyorum.

Bu zımbırtıların etkin menizli en fazla kaç metre?
    Mesafe; kullanılan bb'ye, replikanın fps değerine ve parça kalitesine göre değişir. Piyasada bulunan AEG'leri göz önünde bulundurursak; 0.20 gr. bb kullanılan ortalama bir AEG ile atışımız 90-110 metre arasındaki bir hedefe rahatlıkla ulaşabilir.

Airsoft Turkey sitesini ziyaret ederseniz Airsoft ile ilgili en temiz bilgileri edinebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Edit: @İbrahim Erdem,

Silah yerine oyuncak, replika vb şeyler denmesi de daha uygun. Yazdıklarınızdan sorumlu tutulabilirsiniz.

Bu oyuncakları, oyunlara gitme haricinde yanınızda taşımayın. Oyunlara giderken kutusu, faturası ve varsa turuncu ucunu (flash hider) da takarak taşıyın.

Ankara, İstanbul ve İzmirde hemen hemen her hafta oyunlar düzenlenmekte. Detaylı bilgi almak için oyunlara katılabilirsiniz ya da önceki postumda paylaştığım forumu ziyaret edebilirsiniz.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tank al amk
    Toyota pickup alıp kasaya makinalı yerleştirsem o olur mu

O zaman airsoft değil havalı tüfek mi bakmam lazım. Yanımda bulundurmayacağım, evde duracak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yahu beyler birini vurmayacağım, niyetim bireysel silahlanmak olsa airsoft veya havalı ile işim ne? Sabit ve cansız cisimler peşindeyim. 50mt bana az, minimum 100m ve üzeri lazım.
    Bir tane havalı tüfek vardı ama tek tek kurup içine kendi mermisini koymak çok zaman alıyor.
    Havalılarda şarjor seçeneği var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu beyler birini vurmayacağım, niyetim bireysel silahlanmak olsa airsoft veya havalı ile işim ne? Sabit ve cansız cisimler peşindeyim. 50mt bana az, minimum 100m ve üzeri lazım.
    Bir tane havalı tüfek vardı ama tek tek kurup içine kendi mermisini koymak çok zaman alıyor.
    Hakan neyin peşindesin açık oyna kartlarını
    300 mt, laser, dürbün.. sen hayırdır?

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Real Tanks in Airsoft - Russian Milsim Wargame 9 - Vlog - YouTube

metre konusundaki sorunları upgrade ile çözmüş saygıdeğer abimiz novritsch
    kendisi pek taştaşlı olup dünyayı gezerek bu işten para kazanmakta

ve çekmiş olduğu videoların içinde en delisi (DÜNYANIN ADANASI OLARAK RUSYADA ÇEKMİŞ OLDUĞU) bu videodur
    keyifli seyirler dilerim

en ucuz ikinci elde 450 den başlamaktadır bu güzellikler (otomatik kısa ve uzun namlular)

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak daha önce bilmiyorum tüfek kullandın mı ama,olayın özeti şu açıkcası. farzedelim ki elinde bir ak-47,g3,hk33 benzeri bir silah var. bu silahlarda dürbünsüz 300 metrede bir hedefe nokta atışı yapamazsın.çünkü hedef alacağın nokta arpacığa sığmaz.yani boy hedefini bile vurmak beceri ister.Bir tüfeğin aparatsız etkili menzili hedefi görebildiğin mesafedir.
    Diğer sorduğun dürbünlü,lazerli konusu ise, piyasada satılan boncuk atan bu tüfeklere dürbün vs taksan bile bu seferde attığın boncuğun tesiri bahsettiğin mesafelerde etki etmez.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 kadar mermi alan şarjorler mevcut. ama 100 metre dediniz mi iş değişir. çok pahalı bir havalı alırsanız belki işinize yarar. bildiğim kadarıyla bütün havalı silahlar bolt action yan kurma kollu. her atıştan sonra silahı kurmanız gerekir. otomatik veya yarı otomatik havalı silaha rastlamadım diyebilirim. tek tek kuracaksınız, şarjordeki mermi bitene dek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 metre üstü için 1000 fps+ PCP ve .22-.25 kalibre bir makina lazım. Hatsan marka tüfeklere bakmanı öneririm çok güzel aletler yapıyorlar. Türkiyede üretiliyor. Amerika ve dünyanın birçok ülkesine tüfek ithal ediyorlar.

.25 likler 30-40 kiloya kadar her canlıyı öldürecek güçte dikkatli olmakta yarar var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özet: Ünal turana tek atarsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 metre üstü için 1000 fps+ PCP ve .22-.25 kalibre bir makina lazım. Hatsan marka tüfeklere bakmanı öneririm çok güzel aletler yapıyorlar. Türkiyede üretiliyor. Amerika ve dünyanın birçok ülkesine tüfek ithal ediyorlar.

.25 likler 30-40 kiloya kadar her canlıyı öldürecek güçte dikkatli olmakta yarar var.
    Canlılarla işim yok, bilgiler için teşekkürler.

Genel olarak ne maksatla kullanmak istediğimi burada afişe etmek istemiyorum. Daha önce tüfek kullandım tecrübem var .

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hemen bana ulaşıyosun sana yani teche özel indirim uygulayacağım eski sağlam bir şey istersen dürbünüyle filan 100tanede mermisiyle dragunovu uygun rakama bağlarım. Abi 100m menzile sıkacaksan havalı al airsoft alma ama aldığın cihazda iyi olsun 300 liralık değilde şöyle 700 800 gözden çık ki parasına değsin
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende havalı tabanca var. Kırıp kuruyorsun Çinko mermileri var çok küçük ucu füze başlığına benziyor 15-20 m den içi dolu su şişesini vuruyorum tabi hava rüzgarsız olursa. Çok etkili değil ama yakından temas olursa çok kötü can yakıyor zamanın 50 tl ye mi ne almıştık öyle bir şeydi 7 yıllık falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amaç hedef atıcılığı ise airsofta verilecek o kadar para gereksiz. Yivsiz bir tüfek almanız daha makul ve mantıklı olacaktır. Tek kurşun ile atış yaparsınız hem de aracınızın bagajında kutusunda ve fişekler namluya sürülmeden yani silahınız atışa hazır olmadan istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
    Meskun mahal dışında av tezkerisine haiz olmanız durumunda atış da yaparsınız, kuru tetik disiplini de çalışırsınız.

Ha yok bende ki sadece heves, çok film izledim uçanı kaçanı vuracağım derseniz poligonlar var istanbulda zaman ayırıp bir gidin 10 metre mesafeden nasıl kötü atıcılık yaptığınızı görün daha sonra 100-200 mt menzilli silahlar için araştırmalara girin.
    Ben de bu hedef atıcılığı hobisine bulaşmadan önce 10 metre ne ki ya, elimi sallasam 10'u sıfırından vururum diyordum.

Yalnız başlamadan önce silahlar gerçekten dipsiz bir kuyudur, o barut kokusunu elinizde hissettikten sonra geçmiş olsun arabalardan sonra bir o kadar daha masraflı başka bir hobi edinmiş oldunuz.

DN: Airsoftlar asla silah değildir, oyuncaktır.

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu abi 300 metreyi vuruyor. Hatsan bt65 ile
    BT 65 From 300 Meters: Net 300 metre - YouTube

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lazer ve dürbün eklentisi ile çözerim diye düşünüyorum.

Bu zımbırtıların etkin menizli en fazla kaç metre?
    g3 ya da keleş al hocam

etkili menzili ikisininde 400 metre

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g3 ün etkin menzili 400m dir. evet. merminin artık maksimum gidebileceği mesafede 2km kadar.

Gel gelelim ben yarışmalardaki en uzun mesafe olarak 200m var zaten. Tüm samimiyetimle söyleyeyim, attığım hedefi dahi göremiyorsun 200m bile çok uzak bir mesafe.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler