İyi geceler forum ahalisi , yıllardır okuyoruz hem bu platformda hemde başka forumlarda. Araç dolandırıcılığı gayet yaygın bi şekilde devam etmekde. 2006 astra h ilanımıza bir takas teklifi geldi. Aradık görüştük bugüne sözleştik. Araçda telefonda dediklerinin dışında birşey çıkmadı mekanik/kaporta olarak. Herşey iyi güzel. Şimdi gelelim olayın başladığı noktaya. Şahısın aracının üzerinde 31.900 tl kadar bir ipotek söz konusuymuş. Bizim aracımızın kasko değerini sordu. 31.900 edermi vb diye. Bende bilmediğimi ama öğrenirim ama siz napcaksınız tarzında sordum. Söylediği şu. Bizim aracı üzerine alacakmış. Üzerine aldıkdan sonra öbür rehinli arabanın rehinini bizim arabaya devredecekmiş. Sonrada kendi arabasının rehini kalkınca aracı bize verecekmiş satışını. Ben bu olaydan hiç haz etmedim zaten bu şahısda hiç güven vermedi hem tip hemde hareketleriyle. Adam bizim arabanın kapısını bile açıpda bakmadı. Yemin ediyorum adam göz ucuyla arabaya bakmadı bile. Neyse biz adamın yanından ayrıldık ben abimin yanına geldim. Abim aradı bankacı arkadaşını , bu şekilde sürekli olaylar yaşandığını uzak durmamız gerektiğini söyledi. Bundan sonra abim adamı aradı dedi böyle böyle siz rehini kaldırın o şekilde yapalım ticaretimizi. Adamda işte bu şekilde olacak kaldıramam vb tarzı konuştu. Sonra Arac 15dk içerisinde ilandan kalktı. Şükürler olsun biz birşey yaşamadık. Şuanda bu adamın elimde tcsi , ticarethanesinin kimlik numarası vbsi herşeyi var. Ama burda yayınlamak doğru olurmu bilmiyorum ondan ötürü yayınlamadım. İsteyen olursa özel mesaj şeklinde bu bilgileri verebilirim. Lütfen dikkat edelim malımızı yedirmeyelim bu şerefsizlere.![]()