Araci test ederken istanbulparkta meydana gelmiş. Kazadan bi önceki gün caddede gazlarken ve tüm kırmızı isiklarda geçerken de görmüşler.. Ne diyelim gecmis olsun. Kötü bi reklam oldu..
Focus Rs testte patlamış | OTOPARK.COM | Surucunun Adresi
Araci test ederken istanbulparkta meydana gelmiş. Kazadan bi önceki gün caddede gazlarken ve tüm kırmızı isiklarda geçerken de görmüşler.. Ne diyelim gecmis olsun. Kötü bi reklam oldu..
Focus Rs testte patlamış | OTOPARK.COM | Surucunun Adresi
Jeremy Clarkson da araba pert etmişti. Herkesin kariyerinde vardır bi nazar boncuğu![]()
ufak bir şey gibi görünüyor. geçmiş olsun diyelim.
"life is too short to drive boring cars"
Servise çekmedilerse 30 lira veriyim![]()
8 virajda drift kasarken oldu diyenler var hatta çoğunluk öyle diyor ama bilemiyorum..benim asıl takildigim nokta bi gece öncesi caddede gazlamasi ve isiklarda durmayıp geçmesi oldu..
Kendi forum sayfasında yaptığı açıklama and ın ;'
Drift modda değildi sport'taydı. Drift'i bi kere denedim, yapay geldi kapadım. Zaten drift ve track'te süspansiyonlar da aşırı sertleşiyor bugünkü şartlara uygun değildi. Artı arabanın yanlamak için öyle bir moda ihtiyacı yokondan önceki tüm virajları güle oynaya bağlıyordum ama 8'in ikinci apeksinde abarttım. Çok güven veriyor otomobil, hala nasıl kaçırdım anlamış değilim'.
'14 Seat Leon TDI
Forumda And yazmış , benimde merak ettiğim bu kadar tutan bir araç nasıl bir tepki ile kaza yaptı..
Drift modda değildi sport'taydı. Drift'i bi kere denedim, yapay geldi kapadım. Zaten drift ve track'te süspansiyonlar da aşırı sertleşiyor bugünkü şartlara uygun değildi. Artı arabanın yanlamak için öyle bir moda ihtiyacı yokondan önceki tüm virajları güle oynaya bağlıyordum ama 8'in ikinci apeksinde abarttım. Çok güven veriyor otomobil, hala nasıl kaçırdım anlamış değilim
Muhtemelen testte lastikleri bitti and reyis süre kasarken aksilik oldu. Koşulların anormalliğidir sürücü hatası olduğunu pek düşünmüyorum
Arkadan bırakıp içteki bariyerlere girmiştir büyük ihtimal..Megane rs gibi sanırım focus ta.Arkası çok hareketli.Limitlerde eğlenceli belki ama önden çeker araç arkadan kayınca kontrol sıkıntı hertürlü.Önden kaymanın tc,kilitli dif gibi kurtarıcıları var en azından.Keza nürburgring crash videolarında da arkadan kayarak kaza yapan megane rs oranı baya fazla..
yeni focus rs 4 çeker..
arkası istenirse güzel oynanıyor, istenirse güzel tutunuyor izlediğim videolara göre bakınca. kısacası sürücü hatası ağırlıklı gelişmiş olay, lastik düşük ihtimal veriyorum, parçalansa vs belirtirlerdi zaten..
And ise şaşırtmadı açıkçası beni, bıraksınlar Sinan kullansın![]()
Otopark olarak otomobil testine gerçekten yeni bir soluk, bir dinamizm getirdiler ancak And'ın bu işi bilmediği çok açık belli oluyor.
Bu işi derken, performans aracı kullanma işini veya bir arabayı limitlerde kullanma işini bilmediği belli.
Bu kazayı Sinan yapmazdı mesela, bu çok açık. Lastikler bittiyse bunu anlayabilirdi atıyorum, veya limitin nerede olduğunu.
Sinan'ın birinci olduğu Clio Cup'ta And kaçıncı olabilirdi acaba?
O sebeple bu olaydan ders çıkarıp ekipte zaten yarış geçmişi olan Sinan varken bir daha bu işlere girişmemesi gerekli.
"Banane ya teste gelmiş işte ben de sıkacam ha" derse de ikinci bir olayda tüm kredilerini kaybederler.
Kullansın ve bol bol anlatsın ama işler ciddileştiğinde oturduğu koltuğun önünde tekerleklere yön verecek simide benzer yuvarlak bişey olmamalı.
Geçmiş olsun diyelim.
Bu and denilen eleman yanlis bilmiyorsam su anda hala aktifmi bilmiyorum turbofsi in kurucusu. Zamaninda beni Ataturkcu paylasimlarim dolayisiyla banlamisti. O gun bugun yuzunu gormeden nefret ettigim kisilerin basinda geliyor. Hic uzulmedim yeri degil ama yinede paylasayim dedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)