User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Protez saç

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Protez saç

Herkese hayirli bayramlar daha once sac ekimi ile ilgili konu acmistim ekim ile ilgili tum gwrekli vilgileri arastirdim karar verdim derken sacimin so zamandaki acilma orani ekim fikrimi degistirdi cunku arkadan hepsi alinsa ust anca kapanicak ilerde . Vs son zamanlarda protez sac arastirmasina girdim biraz fikir edindim fakat aramizda protez sac kullanan veya esi dostu tanidiginda goren fikirlerini almak isterim bu konudaki dusuncelerinizi paylasirmisiniz

protez sac yaptiran ?
    Düşünen?
    Arastiran ?
    Esi dostu kullanan ?
    Yorumu bilen gören kimse ?
    Nerde nasil yaptirilir yurtdisi bilen eden bu konuda ?

Simdiden tesekkurler

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski çalıştığım yerde iş arkadaşım üst bölgesine yapıştırma dedikleri sistemle yaptırmıştı. Hatırladığım kadarıyla bildiklerimi paylaşayım fikir açısından faydalı olabilir.
    Yanılmıyosam biraz kök alıp yurtdışına gönderip ideal ölçüde uzatıp özel sistemle yapıştırılıyodu. 3 yada 6 ayda bir komple sökülüp bakımları yapılıp geri yapıştırılıyodu. Gayet memnundu, kullanımında bi problem yaşamamıştı, bakımıda zor değil kendi şampuanından başka bi şampuanla yıkamamak gerekiyomuş.
    İstanbulda yaptırmıştı, saç ekiminden fiyat olarak avantajı vardı ama şu an ne durumdadır bilemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki görüntü durus doğallil ne durumdaydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende dökülme problemi yaşayan biri olarak takipteyim

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende dökülme problemi yaşayan biri olarak takipteyim
    Aynı sorun bende de var önlerde hafif hafif dökülme var, bu gidişle enseden aldırıp önlere ektirecek gibiyim ama ensemde kıl değil sadece tüy var ince ince ne yapacağım bilmiyorum kararsızım.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yakın bir akrabam saç ekimi yaptırdı.

Yeni saçları 6 ayda eskisi kadar sık olmasada çıktı.

Geri kalan saçlar 6 ay içinde çıkacaktı en son.

Yakından bakınca saç ekimi olduğu anlaşılıyor, ama dikkatli bakmak lazım tabiki.

Uzaktan bakıldığında farkedilmiyor, kendisi genel olarak memnun.

Banada sürekli jole, wax, sprey tarzı şeyler kullanma yoksa saçlar gider diyor

Sizin saçlarınızın erken yaşta dökülmesinin sebebi nedir abi?

Daha doğrusu bunun genel olarak dayandığı bir sebep varmı.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yakın bir akrabam saç ekimi yaptırdı.

Yeni saçları 6 ayda eskisi kadar sık olmasada çıktı.

Geri kalan saçlar 6 ay içinde çıkacaktı en son.

Yakından bakınca saç ekimi olduğu anlaşılıyor, ama dikkatli bakmak lazım tabiki.

Uzaktan bakıldığında farkedilmiyor, kendisi genel olarak memnun.

Banada sürekli jole, wax, sprey tarzı şeyler kullanma yoksa saçlar gider diyor

Sizin saçlarınızın erken yaşta dökülmesinin sebebi nedir abi?

Daha doğrusu bunun genel olarak dayandığı bir sebep varmı.
    Her gün saç spreyi kullanıyorum yıkasan bile akşam yatmadan önce yine döküyor. Zaten cansızdı saçlarım 17 18 yaşlarındayken uzundu oda çok etkiliyor. Kısa saç kestirmek her zaman iyidir yanlar veya arkalarda sorunum yok önlerde dökülme var ve zeytin yağlı sabun kullanıyorum o biraz kesti, birde havlu kullanmayın kurutmak için saçları kırıyor cansızsa saçlarınız.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @htec kullanıyordu bir ara tıpkı gerçek gibiydi ayırmak mümkün değildi.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Umut_Akkuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapıştırmalıya saç simulasyonu adı veriyorlar denk gelmişti izlemiştim bayağı güzel görünüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bn biraz arastirdigim bilgileri aktariyim burada benim gibi metak edenlere ;

Sac ekimi konusu , sac ekiminden acilan bolgenin alani saçınızın kilcal yapisi ve done alinicak bolgedeki kıl köklerinin ne siklikta yada seyreklikte oldugu gibi bir cok detay var bu isi ulkemizde iyi yapan bn istanbul ilinde cok arastirma yaptim yaptim diyorum çünkü emin olun gezmedigim hastane tesis doktor kalmadi gibi birsey tvde gorunen nette görünen her birimden randevu alip ziyaret ettim cunku bende ozguvenimden bir parcami kaybettim
    her ne kadar takmiyorum desenizde sacinizdaki bir eksiklik burnunuzdaki bir kemer kilo vs gibi insanlarin psikolojik sorunlar yaratabilicek durumlari var . Bazi insanlarda bu bir travma halini bile aliyor eskisi gibi ayna karsisinda kendime dikkat ederek degil amaaann diyip cikiyorum evden ve bundan rahatsiizm ornegi bunun ssdece yuzde 5 i .
    sac ekimini photoshop çalışması olmadan size tanitan bir kac firma var bunlari ozelden paylasirim fiyat kalite oranlari vs gibi
    Fiyat 3 bin tl ile 15 bin tl gibi rakamlar arasinda gidiyor detaylsri var tabikide

Burda dikkat edilmesi gereken unsurlar ;
    . Sacin ekim yonu yani asil dogillik vericek nokta
    sacin eski koklerinin sikligina gore ekim yapilmasi yani doktorun el aliskanligi duzeneginde olursa her daim belli ve kotu görüntü
    ekim sıklığıda bununla bagdasiyor .
    Done alinicak nokta ve bu noktada done aliminden sonraki seyrelme durumu yani onu doldurduk arka ne kalacak ve done alan doktor bunu ne kadar duzgun alacak uyuzz kopek gibi olanida gordum emin olun arkasi kotu oluyor

Bunun gibi bir cok detayi birlestirip isini duzgun yapan doktor az bakin firma demiyorum cunku firmayi gecin sonuc doktor ve ekibinde isteyene ozelden ikna oldugum bu konularda beni ikna eden canli ornekleri gordugum yerleri soyleyebilirim

Mesela universite arkadasim 6 senedir sac ekiminde pazarlamaciymis 6 ay once ogrendim firmasini ve kendisini ziyaret ettim sole komik durum var arkadasiminda ayni derdi var onler acilmis ve 5 yas ileride duruyor , nese gittik sohbet falan kanka sole yapariz bole ederiz dedim sen kelsin nasil olcak 6 senedir bu istesin ve bu işi pazarliyorsun ama sen kelsin diyetisyen kilolu olamaz abi mantik disi ,
    Heralde soyledigim oturmus 2 hafta sonra ektirdi gelisimi ve buyumeyi takip ettim gayet basarili fakat bnim durumunda sole bir fark var

ben neden protezi arastiriyorum
    15 bin tl veya üstü bir param yok cok cok sikk done ektirim max greft sacvteli yani para cokomel para nutella meselesi
    hadi o kadar param oldu benim tipik on alin sonrasinde geriye dogru gidicek bir dokulmem var yani kalacak tek yer yanlar ve arka tampon kismi eee onu ektik sik sik geriyide toparladik ee bu kadar grefte arka oldu sana kabak , yada onu ektirdim orya veya tam arka ust gitti on arka eywalla orta yine alan ve saclarim ince telli yani ekim birazdaha zor ve cok sıkılık isteyen bir calisma

protez eskisi gibi degil artik iyi protezler oldugunu duyuyorum ve nette arastirmalar gelismenin oldugu yonde suda var para nutella burdada gecerli hemde fazlasiyla 300 ede protez var 5000 tlyede
    protezin artisi bnim icin tum dokulme olan bolgeyi kapatabiliyorum ve kendi sacimin seyreklik derecesine gore 5000 lik olan protezde sacima gore yaptirip dogalligi daha iyi bir sac kullanimim olabiliyor
    kullananlar gunluk hayatinda hic bir degisim olmadigi belirtiyor yani havuz deniz vs gibi asla bir sorun yok bakiminin duzgun yaptiginiz surece ayda hir gibi yapitirici yenileme gibi bir bakimi var netteki fotolarin cogu shop ve simdide bir cok firmadan randevu alarak canli orneklere bakma sozuyle arastirmaya basladim gelismeleri sizinlede burdan paylasirim ama sac ekimi ve protez farki sizin nasil bir sac yapisi isteginizle hayalinizle dogru orantili sac ekimi evet iyi bir cozum fakat saciniza ve dikulme alaninin buyuklugu cok cok onemli onler ufak acilma ise direk ekim ama is buyukse protezi arastiriyorum mecburen daha bir cok detay var aslinda % 100 memnuniyet diye bir islem yok bunuda bilmek lazim

aratirip yaptirinca burda oncesi sonrasi gibi seyler paylasicam mumkumse konu aktif kalsin burda problemi olan cozen veya yakininda goren lutfen paylasiin kisa videolarda olsa super olur goruntu ile ilgili

saygilar

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kabak olmadıkça gerek yok bence

Ekim işlemi yaptırdığınız yer çok önemli

Benimde şok fena dökülüyor genetik bir sıkıntı bendeki

Babadan oğula hiçbir şekilde çözümü yok dermataloğun vermiş olduğu bilgi

Çok kısa kestiriyorum sürekli aslında kazıtmam gerek yılda 2 kere

Ama kabak olayını sevmiyorum seyrek seyrek gidiyoruz şimdilik
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birebir şahit olduğum saç ektiren ve çok güzel çıkan bir kişi var. Protez olarakta bir kaç kişi var. Düzgün yapılırsa belli olmuyor. İşinin ehli kaliteli bi yer bulmak lazım işin açığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sac dokulmesinin de kullanilan sprey jöle ile alakasida şudur sac derisi hava almak zorunda cok yogun dibe dogru yedirilen sac sekilledirici urunler bunu engelliyor ve gucsuz kiliyor saclarinizi fakat dokulmenin ilk sebepleri genetik , troid hormonunun salgilanmasi bazi vitamin eksiklikleri çinko vs ,ve en onemli etken saci hergun yikayip kurutmak
    Saci asil yipratan cok sicak su ve sampuanla her gun yikamak ve kurutmak asil etki bunlarda
    dikkat ederseniz saciniza bakin en cok dokulme olan yerler fon makinesini sac srkilli dursun diye hunhanca dakikalarca tuttugunuz bolgeler buralar nereler on kenar kisimlar ve orta kisimin kenar yan duvarlari ust bolge ile yan bolgenin birlestigi nokta .

Her gun yikama zararli sacda biriken bir yag var ve bu yaglanma saci ayna zamamda besleyen de bir durum ve siz sicak su ve sampuanla bu besini arindiriyorsunuz saclar kuru ve cansiz kaliyor zeytinyag bakimida burdan cikiyor bayanlarda badem yagi zeytinyag vs

saci en cok 2-3 gunde bir munkunse 3 ve ilik suyla yikamak lazim fakat benim saclarim mesela cok ciddi yagli ve ince telli aksam yastiga kafami koymadan yatsam bile sabaha yaglanmis parildar bir goruntu var doktor sunuda belirtiyor surekli yikama bu uaglanmayi arttiriyor yani ust seviyeye tasiyor buda bir problem cunku her yikamada gözenekleri olmasi gerekenden fazla aciyoruz bunda kullanilan sampuanlarinda etkisi cok tabiki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayımda var , mim kemal öke'nin yaptırdığı yerde yaptırdı 3 sene falan oldu sanırım.sana tek tavsiyem protez sacla ilgili , kesinlikle ama kesinlikle ürünü aldığın merkezin kendisine kesim yaptırtma , protez saçı al imaj ve kesim konusunda usta bir kuaföre git.2 adet veriyolar saçtan , dayım saçı aldığı merkezde kestirmişti ve rezalet kesmişlerdi 60 yaşında adama 20 yaş saç modeli oldu o kötüydü ama ikinci saçı adı sanı duyulmuş bir kuaföre gidip kesimini yaptırmıştı o cok ama cok daha güzeldi tam yaşına uygun kesilmişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protez kullananlardan izinleri dogrultusunda ufak bir video fotograf isteyebilirmisiniz yakinlarinizdan bizlere yol olmasi acisindan

bu arada fiyat aldim biraz ama eskisehirdeyim randevuya istanbula canli ornekleri gormek uzere bir klinige davtliyim 300 tlyede var 500 metreden belli orasi kesin biryerden fiyat aldim 2 sac yani yedekli 1 ay teslim suresi en yakin dogalliktaki sac yapimi icin gerekli min. Sure
    Verilen fiyat 1400 $ iki protez sac ile birlikte 12-15 cm gibi bir uzunlukta geliyormus sonrasinda istedigiz kesim ve islemle kullaniyorsunuz dediler bakalim gorucez

bu arada cok iyi ve ciddi sac tasarimi yapan bildiginiz bir yer varmi hani bole unlu kafalari manken kafalari gibi pronunda prosu yerler varmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayımda var , mim kemal öke'nin yaptırdığı yerde yaptırdı 3 sene falan oldu sanırım.sana tek tavsiyem protez sacla ilgili , kesinlikle ama kesinlikle ürünü aldığın merkezin kendisine kesim yaptırtma , protez saçı al imaj ve kesim konusunda usta bir kuaföre git.2 adet veriyolar saçtan , dayım saçı aldığı merkezde kestirmişti ve rezalet kesmişlerdi 60 yaşında adama 20 yaş saç modeli oldu o kötüydü ama ikinci saçı adı sanı duyulmuş bir kuaföre gidip kesimini yaptırmıştı o cok ama cok daha güzeldi tam yaşına uygun kesilmişti.
    Evet o kesim zaten ennonemli nokta varsa tavsiyeniz olan yer arastirmak isterim baska tavsiye yerlerde olur
    O kesimi en iyi yerde yaptirmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saç protezi nasıl olucak ki kelsin 10 gün sonra bi geliyosun full saçlısıın bana garip geliyor açıkcası ekimde cok sıkıntılı bi olay dendiildiği gibi bende düşünüyorum bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi tanidigin beni ooww sacli geldin demesi hic ipimde degil acikcasi ben artik aynaya rahat bakmak dukkan onundeki yansimada yuzumu cevirmemek selfie cekicem hangi acidan sacim kafam duzgun duruyor demekten yoruldum inanin bir cok kiside var bu kimse belli etmiyor icten ice bir problem oldu

he hic s...kne takmayanda var barisik olan yakitiranda ama kafa yapim daglar denize paralel gibi oldugundan sacsiz misir pramitleri haritasi gibiyim

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var çevremde yaptıran eskı fotoğraflarının hepsını sılıp yenılerını yükledi sac protez kalıtesı doğal sac komple olanlar pahalı onler doğal araya yapay sac atılan peruklar var o biraz maliyeti ucuzlatıyor ayda veya birkaç ayda bir yapışkan bant vs bakım yapmak gerekiyor hele yazın denız vs olucaksa özellikle sık bakım şart . güzel bir firma kaliteli perukla saclar orjınal gibi ayırt edemezsin yakındanda baksan ama yanları kalmış üstler komple yok olanların tercih etmesi gereken bir şey bence sacları üstlerde var ama ara ara seyrek olanlar ektırsın daha ıyı hiçbirşey senı doğal sacın kadar rahat olamaz ektirme o yüzden herzaman favoriniz olsun hele 1500tllerden fazla fiyat verilcekse protezlere
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)