Bu işin en iyi örneği mustafa ceceli :)
Printable View
Bu işin en iyi örneği mustafa ceceli :)
cecelinin eski saci daha iyiydi yeni saci belirgin aaa cecelidemi diyenler en son 3 adama cecelinin ciktigi programi izlesinler anlicaklar sacin ondeki cizgilerini
murat boz vs unlulerde var aslinda en iyi yontem ondeki 2 cm lik kismi en iyi uzman doktora ektirip ardindan geri kalan bolge icin ozel kalip protez yaptirip kullanmak bu islemden sonra yolda sagda solda anlayana plaket veririm
Nerde yapıldı saçınız? Saç sıklığına rengine uzunluğuna vb. göre fiyat değişiyordur ama ortalama olarak ne civara çıkıyor? Kalite olmazsa olmazımız :)
eskişehirde yaptırdım ben en uygun fiyat ve ikna edici konuşma burda oldu . istanbulda fiyatlar uçuk vaziyette saç cm uzunlukta geliyor ozel kalıp veya hazır kalıp fiyatları farklı ortalama 1300-1800 tl arasında oynuyor benim yaptırdığım yerde bu işte saçtan çok kesim ve renk önemli hazır kalıpta renk biraz sıkıntı şuan bende hazır kalıp aldım şimdi özel renk ve özel kalıp siparişi verdim o az biraz daha rakamlı çok farklı degil . ya burda işi bilen kesicek yada pronunda prosu yerler var saç imaj maker hesabı 100-200 tl arası rakama kesiyorlar ama normal berber işi değil kesinlikle
hocam merhaba,
protez saç konusunda yazdıklarınızı gördüm internette araştırma yaparken. ben de bu konuyu çok düşünüyorum ancak kullanımı zor ve masraflı diyorlar. hatta kullananlar bir süre sonra kullanmayı bıraktıklarını falan söylüyorlar... hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz?
Bu aralar ciddi şekilde dusunuyorum..Özellikle murat boz,mustafa ceceli ve oğuzhan dakini gordukten sonra baya heveslendım...
Sanırım bunların saçını yapan demo hair firması...
kel olmak daha güzel :D bu konu açıldığında keldim hala kelim :D