Arkadaş aracına güneş sigortadan yaptırmış kaskosunu nasıldır? Memnun musunuz araç bmw
Arkadaş aracına güneş sigortadan yaptırmış kaskosunu nasıldır? Memnun musunuz araç bmw
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
vakıfbank bünyesinde güneş sigorta, yetkili servis anlaşması, orjinal cam, ikame araç vb şartları ne durumda imm kaç bin tl bunlar hep kriter. birde yaptırdığınız acentenin şirket ile iletişimide önemli hasar konularında. kötü bi şirket değildir, ama bi anadolu da değil mesela
Barış
Borusan kosifler anlaşmalı fakat orjinal cam hakkın yok ikame cam veriyor 300 lira fark vardı axa dan yaptım ***** camı kaç euro gerek yok dedim
Güneş kaşlım olacağına hiç olmasın. En azından kasko yok derim. Kafam rahat olur. Son 1-2 sene içerisinde ciddi bir reform geçirmediyse 5 para etmez. Düşman malına...
Güneş, duruyorsa ankara ve abuk subuk kooperatif sigortalar Allaha yakın olsunlar mümkünse
1881 - 193∞
Yeni duydum paylaşayım dedim. Doga.. Sigorta olucak galiba, kaza sonrası yaptırdığı aracın masrafını kendi müşterisinden istemiş. Müşterinin bir kusurundan dolayı da olsa sigorta şirketleri bunu müşterisinden geri alabilir mi? Araçlardan biri bu sigorta şirketinde benim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)