Arkadaşlar merhaba. Ankara da kaliteli ve işini bilen hocalardan boks öğrenebileceğim bir spor salonu Varmi.arastirdim ama bulamadim. İlgilenen arkadaşlar varsa tavsiye alabilirmiyim tesekkurler
Arkadaşlar merhaba. Ankara da kaliteli ve işini bilen hocalardan boks öğrenebileceğim bir spor salonu Varmi.arastirdim ama bulamadim. İlgilenen arkadaşlar varsa tavsiye alabilirmiyim tesekkurler
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
bi arkadaşımın salonu var fight club adında bir incele istersen
Fight Club T
Bir boksör olarak tavsiyem bu işi gerçekten öğrenmek istiyorsanız cicili bicili salonlar yerine, gençlik ve spor müdürlüğünün salonlarıyla görüşün abi hele ankarada gerçekten kaliteli hocalar vardır.
15 yaşından beri bu tarz sporlar ile uğraşıyorum. Birkaç salon gezdim ama hiçbiri hoşuma gitmedi. Uzun arayışlar sonunda Atılgan Fight Academy yi buldum. Şiddetle tavsiye ederim. Ensar hoca işini hakkıyla yapıyor, salonu da baya bir kaliteli.
Bende 5 ay kadar ara vermiştim, finallerden sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum
bende atılgan diyorum kaliteli ve teknik anlamda ensar hoca çok donanımlı farklı kurslara gittiğimden farkı net anlaşılıyor.
Saatliği 100tl idi en son birebir grup çalışması yok 1.sınıf bi yer hocalarıda lisanslı boksorlerdi yanlış hatırlamıyosam
///M yolunda..
Çayyolu tarafında olsada bende gidebilsem..
Mazlum gibi sopayı yer, stress atardık..
Ensar hoca atılgan fight club.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)