arkadaşla 2010-2014 aralıgı
polo almayı dusunuyorum gündelik araba için
fakat bu arabaların sürüşü, konforu, keyfi nasıldır iyi midir?
arkadaşla 2010-2014 aralıgı
polo almayı dusunuyorum gündelik araba için
fakat bu arabaların sürüşü, konforu, keyfi nasıldır iyi midir?
Arabacı Ağır japon..
alırken nelere dikkat edilmelidir. kronik neleri vardır
Arabacı Ağır japon..
cay motor iyidir. Kroniği su pompasıdır. Başka da bir problemi gözlemlemedim serviste.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
1.2tdi az yakıyor eyvallah ama eşek gibi gidiyor. 1.6tdi alıp yazılım filtre egzoz ile hem ekonomik hemde keyifli olur.
1.2Tdi lar hala 3 silindirse; soğukken traktör gibi çalışır ses azalır. 1.2Tdiların çoğunda ön gögüs sert plastik diye hatırlıyorum insanı rahatsız ediyor. 1.2Tdi lerde bende (sadece 1 araçta kronik midir bilemem) bir hararet sorunu duydum termostat mı yoksa yukarda yazıldığı gibi su pompasımı bir baktırmalısınız.
1.6Tdi yazılım dp ile baya hızlandıklarını olduklarını biliyorm. Kronik eski modellerde dsgler biliyorsınız az çok.
1.2 TDI lar trendline dır yani tüm konsol taş gibi kova kıvamında plastikten ibaret diğer versiyonlarla alakası yoktur
1.6 TDI ile tüketim olarak aralarında bariz bi fark yok kesinlikle 1.6 versiyonu seçin..
Alıp yüklerim diyosanız 1.6 tdi içi felan umrumda değil
Sadece az yaksın ekonomik olsun diyosanız 1.2 hem vergiden
Tasaruf edersiniz bide emin değilim 1.2 ler daha ucuz diye biliyorum
Doğuş otoda senelerdir çalışan arkadaşım var 1.2 tdi nasıl diye soranlara direk sakın alma diyor gidin 1.6 tdi alın yadao fiyat aralığında eski model a3 alın diyor 1.2 bulaşmayın diyor nedense
1.6 tdi cay motor enjektörlere dikkat özellikle ilk gelen yıllar 2010-2011 modellerde. Bir de yolcu tarafı motor kulağı çabuk gidiyor.
1.2 tdi ise bluemotion la piyasada bulacağın bir çok 1.6 dan daha donanımlı ama trendline da bişey yok. sadece istanbul içi 45 lt ile 1000 km garantisi var. izmirde de o civarda yapar.
1.2 az yakıyor eyvallah ama 1.6tdi da yakıt olarak kesinlikle üzmez. Aralarında uçurum yakıt farkı yok. Bence 1.6tdi.
70000 km 1.2 tdi bluemotion kullandım. Gaz vereceksiniz kalkıslarda puf noktası bu. Onu disinda uzunda gidişi hiç 1.2 gibi degildir. Ama beklentiyi yuksek tutmamak lazım performans açısından.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Yeni nesil 1.4 tdi mi 1.6 tdi mi diye sorayim bende ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
200 km si istanbul içi 1150 km de ist-antep arası diyim uzun yolda 3 kişi + boş yer olmadan klimalı 140-150 tempolu gidiş 1.2 tdi
yakıt farkı var kısacası, uzunda da şehir içi de 1 lt civarı..
standart binilecekse veya sadece yazılım ile 1.4 tdi güzel olmuş
arkadaşın kız arkadaşına aldık dsg li, mk5 fsi golften ona geçti. 78 kmdeyken 192 kadran çekip yolladıbayağı memnun, biz de gerekli testleri yaptık
![]()
Sağı-solu ile oynamadan standart binecekseniz ve yakıt önemliyse 1.2tdi bluemotion çok iyi tercih olacaktır. Ciddi az yakıyor(1-1.5lt az yakıyor 1.6 tdi'dan) ve standart ekipmanı baya iyi.. Trendline donanım, iç ekipman falan baya zayıf ama sadece araba olsun modunda kullanılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)