Arkadaşlar, iş yaşantısı stres vs derken hemoroid denilen illet ciddi şekilde tekrarladı. Ankara'da Egzozcu Mevlüt'ü tavsiye ettiler. Giden var mı? Tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar, iş yaşantısı stres vs derken hemoroid denilen illet ciddi şekilde tekrarladı. Ankara'da Egzozcu Mevlüt'ü tavsiye ettiler. Giden var mı? Tavsiye eder misiniz?
Dalga geçiyorsunuz sandım mesajı okuyunca.Bu olay iş arkadaşımında başında vardı kendisi ameliyat oldu yine tekrarladı.Aktardan bir çay ve krem aldı 2 yıldır sıkıntı yok diyor.Sizde deneyin isterseniz
Kocatepe camisinin hemen arkasında 3+1 evden dönme muayenehanesi vardı. 2010 yılında gitmiştim sterillikten pek uzak bi mekandı. İçime sinmediği için olmadım ameliyat.
....
başta egzozcu görünce komik duruyor ama gerçekten öyleymiş ya laşaka bir yana sözlüklerden vs görülen baya baya tutulan bi abi olduğu, ama coco06 nın dediği gibi pek bi steril değilmiş.
![]()
A dream chaser
konunun en altına indim direk koç egzoz nevzat abi yi tavsiye ederim diye sonra başa bi bakayım dedim kigeçmiş olsun..
http://www.gastrogrup.com.tr/
Ahmet Hoca iyilerdendir. Tavsiye ederim.
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Abi bir arkadaşım bu konudan çok müzdaripti ameliyattan sonra hiçbir sorunu kalmadı.Lokasyon İzmir,düşündüğünüz doktor Ankara'da olunca yazmakta fayda var dedim.Bahsettiğim doktor Adana'da.
http://www.tanerbayramoglu.com.tr/
Çok meşhurdur mevlüt
En meşhur artistler bile ona gider.
Hatta çok gergin bir arkadaşa ben kimlere parmak attım seninkine mi kaldım diyecek kadar samimi bir amcadır.
İşin gerçeği bu işin tedavisinde çok yöntem vardır ama tekrarlama riski yüksektir.
Beslenme ve bakın çok önemli açık kapalı birçok yöntem var.
Sanırım Mevlit hoca kapalı yöntemle yapıyor ve kısa sürede normal yaşantıya dönüyorsunuz.
Youtube da operasyon videoları var inceleyebilirsiniz
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
benim ortak sürekli tekrarlayan kıl dönmesi yüzünden gitti egzocuya bı sıkıntı yaşamadı tekrarıda olmadı şuan için
Yaklaşık 6 senedir bu sıkıntıyı çekiyordum artık dayanılmayacak acılar ve ağrılar içinde ocak 27 de gittim ameliyat oldum 10 dakka içinde orta dereceli bi acıyla bitti.Bana demişti 3 hafta anama söveceksin sonra dua edeceksin gerçekten dediği gibi oldu 1 ay sonra tamamen iyileştim ve artık dua ediyorum.Gidip muayene olmakta fayda var her hastanın durumu aynı olmuyor kimisiyle 5 dakika uğraşıyor ve dıyor 2 gunde iyileşirsin kimisiyle 20 dakika uğraşıyor.Şu anda bi sıkıntım yok inşallah olmazda.Yaşayan bilir bu durumu düşmanımın başına gelsin istemem.Sizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bence zaman kaybetmeden randevu alıp gidip olun gün içinde olup bitiyor öğleyin olup akşam evinizede dönersiniz.
Fitil tedavisi kullandinizmi bilmiyorum ama kesinlikle bi doktora gidin ve en basit cozumlerle sorununuzu halletmeye calisin. Yatmadan once 1 bardak sicak suya 3 kayisi atin,sabah suyunu icip tanelerini yiyin oda ise yarayabilir ve bi zarari yok. Ameliyat cogu zaman tam anlamiyla bitirmiyomus,kesinlikle alternatif yontemleri deneyip kati besin tuketiminden uzaklasin. Ishal ve kabiz baslica dusmani bu hastaligin. Gecmis olsun
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Diş macununu kesinlikle ve kesinlikle deneyin. Ağlatır ama ailemde problemi olan herkesin tedavisi oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)