Z5 düşünürseniz nerdeyse kullanmadım diyebileceğim bir cihaz var bende ..
http://www.techturkey.com/forum/off-...ml#post8095570
Printable View
Z5 düşünürseniz nerdeyse kullanmadım diyebileceğim bir cihaz var bende ..
http://www.techturkey.com/forum/off-...ml#post8095570
yillardir iphone kullanırdım, 6 ay once s6 edge aldim. pişmanim iphone adamdır.
Samsung'dan S3 sonrası emekli oldum. Bedava verseler kullanmam o derece nefret etmiştim ağırlığından ve donmalarından.
s6 edgede donma yok ama telefon aşırı ısınıyor. surekli mail alıl yolluyorum şarjda cok cabuk bitiyor.
Iphone 6 serisinden sonra yaklaşık 1 senedir Samsung S5 kullanıyorum. Donma-ısınma vs yok. Diğer bu sorunları olan arkadaşlar ne yapıyor acaba telefona, ya da ne kadar dolu tel ?
Şu android'i o kadar kötüledikleri kadar 1 tane sorun bana rastlamadı. He bu aralar telefon alıcam bu da muhtemelen 6s olacak. Kullanımı hala daha basit geliyor bana..
4-5 aydır g4 kullanıyorum. Önceki telefonum note 3 tü. Samsungların kağıt üstünde performans değerleri iyi gözüküyor ama içinde bir sürü gereksiz yazılım var. Bu yazılımlar yüzünden cihaz yavaş kalıyor. G4 ün Tr deki Avrupa versiyonu 815 kodlu olan, ben 818 kodluyu aldım (Kore versiyonu) çift sim kartlı model. Son derece memnunum. Cihazı rootladım çeşitli yazılımlarla arka planda çalışan pil tüketen uygulamaları da kapattığımdan pil ömrü açısından da daha iyi hale geldi.
HTC desire eye kullaniyorum ben gayet basarili vatanda 1499 tl
Kızkardeşime yaklaşık 10 ay önce a9 almıştım ONUN İSTEĞİ ÜZERİNE böyle lanet cacık bi telefon yok samsungdan ben hayatım boyunca uzak durdum durmayada devam edeceğim m8 m9, g4, z4 compact bunları öneririm ben
iPhone 3G'den sonra Android'den sasmadim, Xperia Z ve Z2 kullandim simdi ise S6 ve G4 kullaniyorum. Benim gozumde bi S6 olmasa da G4 bence f/p oraninda tercih edilesi bir cihaz.
HTC le başladım bu yola şaşmam. M8 alın keyfini çıkarın. Gerisi teferruat
Htc simdiye kadar kullandigim en guzel arayuzlu ve malzeme kalitesi olarak en iyi androidti. Ancak guncelleme konusunda baya bir yavas.
Bayan icin en guzeli her zaman iphonedur, kullanimi cok rahattir ve teklemez.
Eger yurtdisi kanaliniz varsa Huawei Mate 8'e bir goz atmanizi oneririm. Ben kuveytten arkadas gelirken kendime almayi planliyorum, su an da performans konusunda en ustte olan bir cihaz. :)
Şuan f/p olarak ve sorunsuzluk bakımından iphone SE'dir. Yıllarca samsung kullandım S4, note 3 filan başta güzel 1 yıl sonra baş ağrıları abi ben geliyorumlar başlıyor. HTC gerçekten güzel hemde çok modelde çıkarmıyor
Lg g serisi 2.3.4 güzel telefonlar fakat 3.4 şarj sorunları var biraz çabuk bitiyor 2k ekran yüzünden
A7 nin performansı na yakın ama fiyatı neredeyse yarısı
Casper VIA M1 siyah
Kesinlikle öneriyorum.
3GB RAM
0 donma :)
iphone 3000 g4 1500 falan aralarındaki performans farkı yuzde 10 15 tir
android candır senelerce iphone kullandım her yazılım cıktığında iphonedan soğudum.
Yorumları okumasam 5s derdim kendim de aldım memnunum ama androidse one m8