Benim cihaz da bir kenarda duruyor. 4400 puf kullanmışım e-grip 2 cihaz. İsteyen olursa yedek coilleri ve 200-250 ml evyap likitini satabilirim.
Benim cihaz da bir kenarda duruyor. 4400 puf kullanmışım e-grip 2 cihaz. İsteyen olursa yedek coilleri ve 200-250 ml evyap likitini satabilirim.
Bu ek olarak, eğer beslemeniz çok iyi değilse max vg likitlerden kaçının.
@XoR abi yi konunun başlarında baya darladiktan baya bilgi aldiktan sonra sigarayı hafifletip kent slim e başlayıp e sigara dan vazgecmistim. Sigara hafifleyince günde 2. Paket bitmeye 3 alınmaya başlandı.Ayni donemde yeni sirketin şirket arabalarında sigara yasagi ve zam tuz biber oldu. 15 dakika da karar verip gidip alıp başladım elektronik sigaraya.
İ just s aldım likit hediyesi vs sıfır olarak 200 TL ye aldım kadikoyden.
Sıfır nikotin ile başladım bakalım alisabilecekmiyim .
İnşallah hiç içmezsiniz bende bırakılı 10 gün olucak çok memnunum biraz fazla likit tüketiyorum (günlük 10ml), kendimden bir tavsiye ben durmadan tespih sallıyorum el alışkanlığımıda böylece hallediyorum, telefonumada sigara bırakma aplikasyonu indirdim az da olsa moral veriyor.
pekı ben bırsey merak edıyorum.
aroma değiştirdiğinizde coil de değiştiriyormusunuz ? yada tank ı ? nasıl bir yöntem izliyorsunuz?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bu da biraz tercih meselesi ben rba yada rda yani yeniden sarılabilir sistem kullandığımdan genelde pamuğu değiştirip tellere dry burn yapıyorum yada yeniden sarıyorum. Hazır coil kullananlar için bence değiştirmeye çokta gerek yok kısa bir zaman sonra eski likitin tadı gidicektir zaten. Her likit değişiminde coil değiştirmek birden fazla likit kullananlar için külfetli olacaktırTank için de likit değiştireceğiniz zaman temilzeyip yıkayabilirsiniz ama ben hiç yapmıyorum nerdeyse..
'14 Seat Leon TDI
İstanbul Anadolu yakası Kadıköy,ataşehir vs. likit ve cihaz satan güvenilir bir yer var mı gidip görerek alabileceğimiz?
arkadaşlar bende sipariş verdim yakında ürünüm gelir nereden likit alabilirim
Tuzla'da oturuyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
beyler kardeşim kiev e gidiyor yarın , ordan bulurmuyum ya aldırayım ona ? Vardır herlade değil mi e sigara dükkanları ??? 100 dolara kadar birşey aldırayım diyorum sizce komle set olarak kaliteli birşey ne vardır marka model söyleyeyim ona ? Birde likit geçirebilir değil mi bagajda sorun olmaz ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
kaliteli likit gelirse cihazın parası çıkar.. Orjinal likit çok sıkıntı anladığım kadarıyla. Ciddi tüketiliyor likit.c.tesi'den bu yana Gün /30ml şeklinde gidiyorum.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)