User Tag List

Sayfa 6/231 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
4382 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ürünün orjinalliğinden nasıl emin olabilirim sipariş vericem budur dimi kullandığınız
    http://tr.aliexpress.com/item/100-Or...0-9934831fe4bc

Çok pahalı o linkte.Burdan alabilirsin güvenilirdir.

https://www.fasttech.com/products/0/...ne-mini-850mah

Ben bunu öneririm.

https://www.fasttech.com/products/0/...ni-starter-kit

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende almak ıstıyorum alıexpress de onerebılecegınız lınk var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektronik sigara için fasttech ve 3fvape sitelerini öneririm.Defalarca alışveriş yaptım problem yaşamadım.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektronik sigara için fasttech ve 3fvape sitelerini öneririm.Defalarca alışveriş yaptım problem yaşamadım.
    Fasttech fiyatları iyiymiş baya. Ne kadar sürede geliyor İstanbula ? KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir cihazı evde diğerini iş yerinde bırakıcam. Üzerimde taşımamak suretiyle kullanım miktarı azalacak uzaklşma ve bırakma süreci hızlanacak inşallah

Bugün sigarasız 6. günüm

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fasttech fiyatları iyiymiş baya. Ne kadar sürede geliyor İstanbula ? KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir cihazı evde diğerini iş yerinde bırakıcam. Üzerimde taşımamak suretiyle kullanım miktarı azalacak uzaklşma ve bırakma süreci hızlanacak inşallah

Bugün sigarasız 6. günüm
    Hadi hayırlısı bakalım. Sabah uyanmada, nefeste vs bir farklılık var mı? 1 yıl kadar bıraktım daha 1. haftada fırlıyodum sabah yataktan. Gerçi sonra 20 kilo alıp geri başladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı bakalım. Sabah uyanmada, nefeste vs bir farklılık var mı? 1 yıl kadar bıraktım daha 1. haftada fırlıyodum sabah yataktan. Gerçi sonra 20 kilo alıp geri başladım
    Henüz egzersiz anlamında girişimim olmadı o yüzden nefes konusunda bir yorum yapmam yanlış olacaktır. Ama daha rahat uyuyorum, uyanıyorum ve en önemlisi o kültablası tadı olmuyor ağızda

Bundan önce 1 defa bırakmıştım bende 6 ay süre boyunca sonra üzücü bir olay sonrası geri başlamıştım. Süreçte 12 kilo almıştım malesef

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün sigarasız 6. günüm
    20-25 günü buluyor genelde.Aslında Türkiye'ye giriş hızlı olsada buradaki dağıtım uzun sürüyor.Ben artık sigara bırakma olayını geçtim.İstesemde içemiyorum o iğrenç şeyi Buharlı günler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bugün sigarasız 6. günüm

Bende aynısından almayı düşündüm. Eğer istersen birlikte sipariş edebiliriz abi? Gümrük problem olur mu o konu hakkında bilgim yok ama.

Topbox 70w ile @Falmor un gösterdiği Cuboid 150w arasında çok fark varsa geleceğe dönük olması açısından öyle bir kitte toplanabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynısından almayı düşündüm. Eğer istersen birlikte sipariş edebiliriz abi? Gümrük problem olur mu o konu hakkında bilgim yok ama.

Topbox 70w ile @Falmor un gösterdiği Cuboid 150w arasında çok fark varsa geleceğe dönük olması açısından öyle bir kitte toplanabilir.

Beraber sipariş vermeyin bence.Nasıl olsa kargo bedava.Kendi siparişlerinizide parçalara bölün.Topbox set olarak gayet başarılı ama cuboid aynı watt değerlerinde daha doyurucu bir buhar üretiyor.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Falmor Şimdi link eklediğiniz bu elektronik sigaradan alıcam yada eşim şuan almanyada bulursa gelirken getiricek başka bişey almama gerek varmı aslında çok cahilim bu konuda atomizer coiller falan demişsiniz ekstradan onlardan almama gerek varmı yada yedek pil falan alacağım ürün şu eklediğiniz ürün biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Falmor Şimdi link eklediğiniz bu elektronik sigaradan alıcam yada eşim şuan almanyada bulursa gelirken getiricek başka bişey almama gerek varmı aslında çok cahilim bu konuda atomizer coiller falan demişsiniz ekstradan onlardan almama gerek varmı yada yedek pil falan alacağım ürün şu eklediğiniz ürün biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim
    İlk kullanım için 18650 pil almanız gerek.Sayısı size kalmış.Ben en az 2 tane almanızı öneririm.Samsung INR serisi,Sony VTC serisi yada Kahverengi LG ler iyidir.Pili cihaz üzerinden şarj edebilirsiniz ama basit bir şarj cihazı daha mantıklı oluyor.Kutu içeriğinde 3 tane coil var.Aşağı yukarı 1 ay idare eder sizi.Ayrıca kendi coilinizi sarmak için RBA parçasıda var kutu içinde.Youtube dan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz çok basit.Likit konusunda dekang dan falan uzak durun,çok yüksek nikotinli likitler almayın.Cihaz güzel buhar ürettiği için rahatsız eder dandik likitler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    20-25 günü buluyor genelde.Aslında Türkiye'ye giriş hızlı olsada buradaki dağıtım uzun sürüyor.Ben artık sigara bırakma olayını geçtim.İstesemde içemiyorum o iğrenç şeyi Buharlı günler...
    2 gündür düşünüyorum. Adamlar bildiğin yep yeni bir bağımlılık sektörü yaratmışlar Kısa bir araştırma sonrası Amerikada vs inanılmaz popüler olduğunu gördüm bu işin. Vaporizm tüm dünyayı sarmış durumda

Şimdi açtım bi Nescafe Xpress buz gibi yanında Tütün aromalı dumanlıyorum

Likit üretmek ve cihaz ayarlarını yapmak için uygulamalar var arkadaşlar.

https://play.google.com/store/apps/d....esig&hl=en_GB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektroniğe başladıktan sonra Gloria Jeans ve Starbucksın abonesi oldum.Kendim de french press le evde aromalı kahveler hazırlıyorum ayrıca.Nescafe xpress in de hangi benzincide ucuz hangisinde pahalı olduğunu öğrendim.Piyasayı yakından takip ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Elektroniğe başladıktan sonra Gloria Jeans ve Starbucksın abonesi oldum.Kendim de french press le evde aromalı kahveler hazırlıyorum ayrıca.Nescafe xpress in de hangi benzincide ucuz hangisinde pahalı olduğunu öğrendim.Piyasayı yakından takip ediyorum
    Farklı içeceklerle denedim ama bana hitab eden her zaman soğuk kahveler oldu. Mevsimsel bir hisde olabilir bilemiyorum ama sıcak içeceklerle içtiğimde likit sanki boğazıma yapışıyor gibi hissettim.

Xpress ile müthiş gidiyor

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam fıyat versınler sıze yıne konusuruz.onlar ne derse 1 aşasına vercem
    hacı abi doğubankta hangi dükkan

şu meretten bende alayım bir tane de hanımı bu dertten kurtarayım 5 sene oldu ben bırakalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı içeceklerle denedim ama bana hitab eden her zaman soğuk kahveler oldu. Mevsimsel bir hisde olabilir bilemiyorum ama sıcak içeceklerle içtiğimde likit sanki boğazıma yapışıyor gibi hissettim.

Xpress ile müthiş gidiyor
    Sıcak çay kahveyle gitmiyor gerçekten.Buzlu kahve yada buz gibi bira olucak yanında illa ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sıcak çay kahveyle gitmiyor gerçekten.Buzlu kahve yada buz gibi bira olucak yanında illa ki
    Heh tam yerine tuş bastın Alkolle nasıl olacağını sorguluyordum hep bol buzlu votkayla çivi gibi birayla hepsiyle denedim ayrı ayrı keyif veriyor hepsinde

Malt birayla harika gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blaubeere / heidelbeere - walderbeere flavors, tavsiye ederim.. Ayrıca yurtdışından likit alacak arkadaşlar varsa kesinlikle DAMPF ALARM markasını denemelisiniz, alman menşeili olması lazım firmanın. Ben likitin içine pure flavors extractları ile mükemmel lezzetler yakalıyorum.
    FOR US BY US

[/CENTER]

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende az önce fasttech ten ijust 2 siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek beklemeye başlayacağım artıkın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)