anlasilan forumun turkce karakter algilama sorunu mevcut , zira sadece turkce karakterlerde kaymis yazi.
örnek = ornek
duzenledim tekrar.
likit akitma eger hava kanalindan oluyorsa ;
aslinda likiti koyarken varolan hava kanalini kapatmamanizdan kaynaklanir tvf lerde , likit koymak icin ust kapagi acmadan evvel alttaki hava kanalni kapayin , sonra ust kapagi acin likiti koyun kapatin ve alt havayi o sekilde tekrar acin. akitmaz yuksek ihtimalle bundan cikar sorununuz , birde coil degistirme asamasinda yasiyorsaniz cam fitillerine bir bakin guzel oturmuyordur yada cok likitlenmistir arasinda sizdiriyordur. tamamen atomizeri dagitip gızelce temizleyip kurulayin tekrar toplayin ve likiti dedigiim sekilde ekleyin sorun yasamazsiniz.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Vaporesso swag kullanıyorum sigara içimine fazla gelir. Nargile içime daha uygun oluyor gt2 veya ccell ile.
Swag alacaksanız gri olanı tavsiye ederim diğerleri plastik kasa gri ise metaldir Çin’den orijinal coilleri çok daha uyguna alabilirsiniz
iqos kullananlar ne düşünüyor? Elktronik sigarayı kullanıp tekrar sigara donen birisiyim. O nedenle yorumlr onemli. Bir müddet sonra elektronik sigaradaki gibi Tekrar kenara atar mıyım acaba iqos u?
16 Sene sigara kullanımı üzerine arada elektronik sigara deneyimleri, Iqos ile 1 haftalık bir deneme yine elektronik sigaraya döndüm. Iqos kullanımı ve yaydığı koku yüzünden beni rahatsız etti 1 hafta dayandım.
Bir arkadaşıma verdim 1 senedir o kullanıyor o da elektronik sigara kullanamadı. Bence tamamen kişisel bir tercih.
Elektronik sigarada likiti ve doğru makinayı tutturursanız sigarayı aratmaz. 2 Senedir elektronik kullanıyorum hiç sigara içmedim bu süre içerisinde.
Cihazlarim aspire breeze ve spyte. Genel plagal fena Cihazlar değil. Fakat lost vape Orion alıp olayı bitireceğim. Daha önce pod kullanıp bu cihaza geçen var mi. Kullandığı pos cihazla karşılaştırabiliriz süper olur.
Türkiye’de her yerde bitmiş bu üründen. Nereden buluruz uyguna. Bulmaz isem İtalya da varsa artık oradan alırım Mayis tatile gittiğimde.
Iqos'un ilk kullanıcılarından biriyim. Tütünü buharlaştırma olayı çok güzel. Koku vs minimuma inmiş. Doygunluk oranı çok iyi. Ben ilk kullandığımda 3 model tütün vardı şimdi 5 tütün oldu. Tek model iqos vardı şimdi 3 oldu sanırım. TR'de resmi satış olmadığı için paketi 20₺'ye satılıyor sanırım.
Ben ilk yakıştaki ve sondaki kokuyu sevemediğim için kullanmıyorum. Koku olayından dolayı da çoğu kişi vazgeçmiştir. Kısa süre deneme yapmak mantıklı. Ondan sonra sürekli kullanım için karar verilebilir.
Selamlar uzun zamandır ecige ara vermiştim,0.3 nikotinli kahve aromalı ve coil alabiliceğim bi yer varmıdır ? ,bi süre önce bi siteden majestic pro 70vg30pg diye bi nbase aldım içemiyorum çok sert geldi ,makine just s .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ben almak için bakınıyorum ancak güvenilir bir yer daha bulamadım.
IQOSist diye bir site önerdi birisi. bakalım haber bekliyorum
Sitelere elinizden geldiğince bulaşmamaya çalışın, bu işin gerçek pazarı Facebook üzerinden dönüyor. Iqos bulunmaz ama face te
Hız,sonsuz bir tutkudur.
bir kaç evyap likit deneyip istediğim tadı aromayı çoğunda bulamayınca premium likitlere yönelmeyi düşündüm. Tavsiye edeceğiniz premium likit ve siteler nelerdir acaba. Cihaz swag kit 0mg kullanıyorum genelde, tatlı ve meyveli aromaları tercih ediyorum
arkadaşlar naçizane tavsiyem bu ürünleri kullanmak yerine bu sorunu kökten çözüp komple bıraksanız mantıklı değilmi ben daha önce 5 yıl bıraktım 2 kez ilk beş yıl için gençlik irademi kullanmıştımo zaman yaklaşık 10 aylık ciddi pskolojik mücadele ve spor yaparak başa çıkmıştım ve azaltmadan direk kesmiştim 10 ay boyunca ciddi bir mücadele kıvranma ile süreci tamamladım 5 yılın sonunda gene arada 1 tane keyif sigarası mantığı ile başladı ve gene başladım yeniden kullanmaya
daha sonra 2011 yılında bir kaç deneme yaptım başaramayınca ilaç kullanmaya karar verdim ilacın ismini ve kullanım şeklini paylaşmamda umarım sorun yoktur forum açısından
ilacın ismi CHAMPIX eczanelerde satılıyor ve lisanslı bir ilaç bu bir dönem sağlık bakanlığı SGK kapsamında karşılıyordu fakat artık karşılıyormu bilmiyorum bir ara talep çok olunca bildiğim kadarı ile muadil ilaçlara yöneldi şu an bir kutusu 300 tl civarında içinde 56 tablet hap var ben 6 ay düzenli kullandım yaklaşık 2 kutu bitirdim üçüncü kutuya niyetlendim fakat o kısmı ilaç kullanmadan atlattım günde 1 tane almak yetiyor önerisi sabah akşam birer tane fakat dediğim gibi bir tane yeterli öğlen tok karnına 1 adet aldığınızda 15 gün içerisinde sigara isteğiniz ciddi şekilde yok oluyor ve düzenli olarak kendi iradenize göre 3 - 6 - 9 aylık kullanım periyodu ile sigaradan komple kurtulabilirsiniz ilacın düzenli kullanımı halinde aynı anda sigara kullanımı neredeyse imaknsız
yan etkileri nedir diye sorarsanız ben yaşadıklarımı ve tavsiye ettiğim insanlarda görünen kısımlarından bahsedeyim
aç karnına alındığında bir müddet mide bulantısı yapabilir
bol bol rüya görürsünüzözellikle ilk zamanlar
iyi tarafı şu birazda yatıştırıcı özelliği var sigara yoksunluğundan kaynaklı siniri ortadan kaldırıyor
keyifli forumlar
Iqos Tr Sağlık Bakanlığından izin alamadığı için resmi satışı yok. Resmi olarak Kıbrıs'ta satılıyor. Son duyduğuma göre Tr'de 1 paket iqos siagara 20TL idi.
Yeni cihazları da çıktı. Fiyatlar 300-650TL arasında değişiyor.
Ama iqos'u almadan önce birkaç kez birinden denemeni öneririm. İlk yakış ve söndürme zamanı çıkan koku ciddi anlamda sinir bozucu![]()
Aliexpreste son durum nedir ? Coil vs aldığımızda geliyor ama e sigara alma şansımız nedir ? İnternette tamamen şansa kalmış gelebilir de gümrüğe takılabilir de diyor ? Bir yolu yok mudur ? Tr de 550 tl olan cihaz şuan 380 TL’ye geliyor denemeye değer bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)