güzel likit alabileceğim bir site var mı ?
güzel likit alabileceğim bir site var mı ?
efkar, heisenberg, the collection bunlar güzel likitler. Efkar likit - Ebuhar35 var.
Brand no 35te tavsiye ederim
likit soran arkadaşlar efkar likitler güzel gerçekten özellikle sigara içiminde tütün bazlı likitlerini çok beğeniyorum. Favorim silahlı kuvvetler ve barbaros. www.xbuhar.com sitesinden alabilirsiniz.
Bu arada troy v3 'üm geldi. Doggystyle 2k16 da yolda gelicek inşallah :)
http://i.hizliresim.com/1VzEj1.jpg
geçenlerde burada paylaşıldı ama bulamadım bakırköydeki likitçinin adı neydi , akşam o tarafta olacağım bi uğrayayım diyorum
yazmış yaw adam :)
Turk premium likitler
The Collection Premium Likit (öneriyorum)
Efkar Likit (kullanmadım)
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (heisenberg Öneriyorum)
Vapesis Ecig Store (önermiyorum)
The Best Likit | Facebook (best likit öneriyorum)
Beyler nargile çekimi için güzel aroma veren likit önerisi varmı ?
Dün cuttwood boss reserved aldım. Kokusu ballı gibi diye ama damak tadıma hiç uymadı. Bu likit işi sıkıntı cidden.
Beyler Türkiye ye geldim. En az 20 defa yok o esigara zararlı yok su toplatır. Normal iç daha iyi v.s bıktım artık sanane diye kalp kırmaya başladım. Bu millet philip morris tv mi izliyor nedir ülkenin bu hali.
pildeki gücü komple aktarıyor atomizere temelde mantık olarak. Yani pil ne kadar doluysa o kadar kuvvetli veriyor. Eğer yanlışım yoksa 4.2 Volt tam doluyken verdiği değer zaten 3.5 volt altına indiğinde performansı düşüyor bittiğini hissediyorsunuz. Volt üzerinden güç verdiği için sarmış olduğunuz telin ohm değerine göre optimum gücü veriyor sonuç olarak. Yani çipli modlarda manuel olarak en optimim değeri yakalamaya çalışırken mekanik modlar pildeki gücü optimim olarak veriyor
Son durumda fasttechden kangertech topbox mini starter kit alsak postada takılıyor mu?
bu işi araştırmış DİACETYL olmayan likit tavsiyesi olacak olan var mı ? şu aralar çok duymaya başladım bu konuyu bide orijinal olmayan likit çok deniyor piyasada güvenilir uygun fiyatlı bi site önerebilir misiniz ?